Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deneyeyim diye tek takılanlardan aldım.bir ayrı tutkal aldım,ama cesaret edemedim bi türlü,ya düşerse falan diye.en iyisi gidip tek parça alayım ben
kirpik aldım canım. tek parça olandan. tutkalı önceden teklilerle almıştım. bakalım becerip de takabilirsem bi ara,fotosunu da koyarım.acaba çıkarırken kendi kirpiklerimize zarar verir miyiz?
teşekkürler canım. kaç kere kullanabiliriz? bir de rimele gerek var mı? eyeliner sürmeli miyiz? çıkardıktan sonra tutkalı temizlemeli miyiz takma kirpikten ?
dener bakarsınız ama kesmeyin küt küt kalır.uzunluğu sorun değilse aradan kopararak seyrekleye bilirsiniz.ama önce bir takın görün sonra diğer seçenekleri değerlendirin.bende görmek istiyorum :)))) hangi markadan ne kadara aldınız.merak ettim.ben en ucuzunu kullanıyorum ve memnunum :)))günlük kullanım için çok mu abartılı olur? yoğun bi model aldım da ben. düşündüğümden uzun gelirse makasla kesebilir miyim yoksa çirkin mi durur?
benimkinden ucuz olamaz MAC ,2.95e aldım bir de üzerinde 01-12 yazıyo o neyin numarasıysa :26:
ben beğendim gayet güzel durmuş ve yakışmış.evet günlük için biraz yoğunlar ama olsunnnnn :) zamanla daha iyi takmayada alışırsınız.tam kirpik ütünden takarsanız ve rimelle bütünlerseniz hanişu reklamlardakiler gibi olursunuz.güle güle kullanın.Eki Görüntüle 423772 Eki Görüntüle 423773 Eki Görüntüle 423774
canım adam gibi beceremedim tek tarafı biraz bozuk yapıştırdım. bu fotolarda güzel duruyo ama alışık olmadığımdan bana fazla abartılı geldi. yani gündüz takılmaz gibi. gözümü kapatınca bi acayip duruyo sence nasıl haa bi de 4te 1ini kestim
ben 2 kutusunu 5 tlye aldım
Uploaded with ImageShack.us
ama sadece bunu deneyebildim çünkü içinden çıkan yapıştırıcıyla 2. kirpiğe zar zor yetiştirdim o kadar az ki tüpün içi boştu zaten
ikincisi de bu:
ben de bi ara seyrek bişey alayım da gündüz vakti takayım,heveslendim bu yoğun olanı ise yaz gecelerinde kullanayım,oooh lenslerimi de takarım değmesinler havama artık
sen ne sıklıkta kullanıyosun canım bir de youtubedan takma videoları izlesem iyi olacak gibime geliyor