Merhaba, ben takma kirpikten hic hoslanman, devamli rahatsiz ediyordu beni. Hem sagliklida degil, zamaninda tabiki fazlasi ile taktirdim. Birkac aydir kirpik ve kaş uzatici serumu ipacei markasnn olduğunu diyebilirim!
Kirpiklerimin nerdeyse iki katı daha fazla uzadı. Kaşm icinde denedim ve müthiş bir sekilde kalinlaşti ki, herkes ne yaptn yüzün güzelleşmiş diyor :)) .
Kesin cözüm ariyorsan ozaman ipace iyi tavsiye ederim, kirpiklerin çok güzel olacak, hem gürlük veriyor hemde benimkileri koyulaştrdi.
Takma kirpikten uzak dur, hem pahali hemde kendi kirpiklerin daha fazla dökülecek. Yazk olur, yapma derm. Cidden en güzel sonuclari ipacei kirpik serumu sayesinde aldim. Badem yagi, vazelin ve daha fazlasni cok denedim ama sadece bir ise yaramdlr, sadce kirpkleri beslediler, yani uzatma etkileride yok. Deneyin kirpikleriniz cok cok cok güzel olacak, kiskansinlar sizi :) ayriyetten takma tirnaktan ve sactanda kurtuldum, cünkü tirnak veya saclarinizi uzatmak istiyorsanz ipacei nin baska uzatici ürünleri de var ve ben coook memnunum :)