Beni takipten çıktı ama ben onu hala takip ediyodum garipMuhtemelen yeni bir sevgilisi var, senin görmeni istemiyor. Neden bu kadar kale alıp kendini üzüyorsun ki, dakika düşündüğüne değmez.
Geçen haftaya kadar konuşuyoduk sonra bana her şey çok karışık dedi ben de peki yazdım konuşma bitti öylece. Dün de beni instadan takipten çıkmış çok üzüldüm .Ben de ona benden nefret mi ediyosun yazdım o da hayır ama bir şey olacağı yok yazdı .Bu arada bütün eski sevgililerini takip ediyor ben ona ne yaptım ya dünden beri ağlıyorum gözüme uyku girmiyor.Ben ona yazmasam veda bile etmezdi gerçi hala veda etmedi .İlk aşkımdı
Ben yazmaya gelmiştim bu cümleyiTüm eski sevgililerini takip eden kişiyle de sevgili olmayın yani.
Adı üstünde eski canım, senin kafaya taktığın kadar mükemmel olsaydı ilişkiniz zaten iki tarafta birbirini el üstünde tutar eski değil şimdiki olurdu. Duygularını o kadar da önemseme derim çünkü genelde mantıksız olurlarGeçen haftaya kadar konuşuyoduk sonra bana her şey çok karışık dedi ben de peki yazdım konuşma bitti öylece. Dün de beni instadan takipten çıkmış çok üzüldüm .Ben de ona benden nefret mi ediyosun yazdım o da hayır ama bir şey olacağı yok yazdı .Bu arada bütün eski sevgililerini takip ediyor ben ona ne yaptım ya dünden beri ağlıyorum gözüme uyku girmiyor.Ben ona yazmasam veda bile etmezdi gerçi hala veda etmedi .İlk aşkımdı
Adam koleksiyonundan çıkardı diye üzülüyor konu sahibi. Şaka gibiBen yazmaya gelmiştim bu cümleyi
Ayrılmışsınız bitmiş gitmiş iletişime falan geçmeyin artık. Siz iletişimi koparmayınca çocuk da silmiş artık önüme bakıyorum mesajı veriyoGeçen haftaya kadar konuşuyoduk sonra bana her şey çok karışık dedi ben de peki yazdım konuşma bitti öylece. Dün de beni instadan takipten çıkmış çok üzüldüm .Ben de ona benden nefret mi ediyosun yazdım o da hayır ama bir şey olacağı yok yazdı .Bu arada bütün eski sevgililerini takip ediyor ben ona ne yaptım ya dünden beri ağlıyorum gözüme uyku girmiyor.Ben ona yazmasam veda bile etmezdi gerçi hala veda etmedi .İlk aşkımdı
Ayrılmışsınız bitmiş gitmiş iletişime falan geçmeyin artık. Siz iletişimi koparmayınca çocuk da silmiş artık önüme bakıyorum mesajı veriyo
iki seçenek ama tek sonuç var. Rahatsız oluyorsan takipten çıkar ve yoluna bak, asla kale alma. Umurumda değil diyorsan boşver kalsın ama gene yoluna bak.Beni takipten çıktı ama ben onu hala takip ediyodum garip
Afedersiniz ama gurursuz musunuz?Geçen haftaya kadar konuşuyoduk sonra bana her şey çok karışık dedi ben de peki yazdım konuşma bitti öylece. Dün de beni instadan takipten çıkmış çok üzüldüm .Ben de ona benden nefret mi ediyosun yazdım o da hayır ama bir şey olacağı yok yazdı .Bu arada bütün eski sevgililerini takip ediyor ben ona ne yaptım ya dünden beri ağlıyorum gözüme uyku girmiyor.Ben ona yazmasam veda bile etmezdi gerçi hala veda etmedi .İlk aşkımdı
Eee çıkın sizde takipten.Beni takipten çıktı ama ben onu hala takip ediyodum garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?