- 11 Mayıs 2011
- 7.155
- 3.947
- 373
Hayır. Belki bi ümit eskisi gibi oluruz diye düşünüyordu benceAdam koleksiyonundan çıkardı diye üzülüyor konu sahibi. Şaka gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır. Belki bi ümit eskisi gibi oluruz diye düşünüyordu benceAdam koleksiyonundan çıkardı diye üzülüyor konu sahibi. Şaka gibi
Öyle yaptım şimdiEskiyi eskide mi biraksaniz acaba? Bu kadar uzulmenize degcek birsey yok siz belliki gero doncegini umuyordunuz her yerden engelleyip unutun o kisyi.
Hayır sadece beni çıkarması garibime gitti üzülüyorum çünkü 2 senelik ilişkimdi"Tüm eski sevgililerini takip ediyor beni niye çıkardı" diye üzülmek halis midir????
Aynen öyle çünkü barışıyorduk geneldeHayır. Belki bi ümit eskisi gibi oluruz diye düşünüyordu bence
Afedersiniz ama gurursuz musunuz?
Sizi zaten hiçbir zaman sevmemiş ve son olarakta takipten çıkartmış ve ve ve aramızda bir şey olacağı yok yazmış. Niye hala takipten cikmadiniz?
Bu şekilde daha da itici ve çaresiz göründüğünüzu bilmiyor musunuz? Takipten hemen çıkın ve ağlayıp sizlamaniza gizli gizli devam edin. Hayır bu kadar mı sevgisiz kaldınız?
Çıktım zatenEee çıkın sizde takipten.
This!Muhtemelen yeni bir sevgilisi var, senin görmeni istemiyor. Neden bu kadar kale alıp kendini üzüyorsun ki, dakika düşündüğüne değmez.
MandigliTüm eski sevgililerini takip edip bir tek sizi çıkardıysa yenisi sadece sizi bildiğindendir.