- 13 Ocak 2019
- 99
- 66
- 3
- 32
- Konu Sahibi Smrblksr10
-
Valla bile bile lades dedimGeçmiş olsun gitti paracıklar Nasıl güveniyorsunuz anlamıyorum
Siteyi google dan aratarak buldum cok var böyle yer bu dolandırdı resmen iyi miİnstagrama ?
İnstagramda kendi profili varsa sikayet edin kapansın bari hesabıSiteyi google dan aratarak buldum cok var böyle yer bu dolandırdı resmen iyi mi
Yok ne yazık kiİnstagramda kendi profili varsa sikayet edin kapansın bari hesabı
Şikayet varada yazın ki sizin gibi magdur olmasın insanlar
Nasıl yani kendilerinin instagram hesabı yok ama size instagramdan takipcimi saglayacaklardıYok ne yazık ki
İnstagram değil, blogu varmış.Nasıl yani kendilerinin instagram hesabı yok ama size instagramdan takipcimi saglayacaklardı
Ve sizde inandınız
Gecmiş olsun ne diyim bile bile lades
Google da böyle cok var geçen aynı sekılde satın aldım bu sefer olmadıNasıl yani kendilerinin instagram hesabı yok ama size instagramdan takipcimi saglayacaklardı
Ve sizde inandınız
Gecmiş olsun ne diyim bile bile lades
Instagramda blog demiş farklı bişeymi instagramdanİnstagram değil, blogu varmış.
Yok yok görmemişim ben onu düzelttim.Instagramda blog demiş farklı bişeymi instagramdan
Takipçi satın alınca ne oluyor? Algı yaratmak için mi yapıyorsunuz? Aa ne çok kişi takip ediyor demek ki iyi desinler diye mi?
Bende cok hakim olmadıgım icin evet farklı desen inanırdımYok yok görmemişim ben onu düzelttim.
Ya boş vaktiniz çok yada ağır işsizsiniz paranızı çarçur ediyor olmanıza göreGoogle da böyle cok var geçen aynı sekılde satın aldım bu sefer olmadı
Ava giderken avlanmış yani.E tabi, o yüzden :) Çok kişi yapıyor ama ya, mesela psikologlar, diyetisyenler vs. çok yapıyorlar bunu. Takipçisi çok demek ki tanınan birisi, alanında iyi birisi diye algı yaratmak amaçlanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?