Takipçi satın almak

Smrblksr10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2019
99
66
3
32
Kızlar herkese iyi pazarlar diliyorum
İnstagramda blog açtım kendime öyle yemek tarifleri vs paylasıp vakit geçirmek paylasım yapmak güzel olur diye düşündüm.. gaza geldim hadi dedim takipçide satın alıyım daha öncede almıştım bu sefer aldıgım yer 5 saat oldu hala takipçi göndermedi 50 tl para ödedim.. gayet telefon numarasının oldugu pay ile ücret yatırılan bir site.. şikayet etmek istiyorum nereye edebilirim?

Takipçi satın alınca ne oluyor? Algı yaratmak için mi yapıyorsunuz? Aa ne çok kişi takip ediyor demek ki iyi desinler diye mi?

E tabi, o yüzden :) Çok kişi yapıyor ama ya, mesela psikologlar, diyetisyenler vs. çok yapıyorlar bunu. Takipçisi çok demek ki tanınan birisi, alanında iyi birisi diye algı yaratmak amaçlanıyor.

E tabi, o yüzden :) Çok kişi yapıyor ama ya, mesela psikologlar, diyetisyenler vs. çok yapıyorlar bunu. Takipçisi çok demek ki tanınan birisi, alanında iyi birisi diye algı yaratmak amaçlanıyor.
Ava giderken avlanmış yani. :KK53: Hayır bir şey de satmıyormuş ki ne gereği var?

bir bardak soğuk su için.instagram zaten o takipçi satın alan hesapları dönem dönem yaptığı toplu temizliklerle kapatmaya başladı duymadınız sanırım.ama dolandırıcılığın önüne geçmek.zaten kaliteli paylaşım yaparsanız doğal yoldan takipçileriniz olacak.

• Beğen
Reactions: csi
Back
X