Takipçi satın almak

Ava giderken avlanmış yani. Hayır bir şey de satmıyormuş ki ne gereği var?

Çok takipçisi olanlar da reklam yapıyorlar ya para karşılığı, belki böyle böyle bir yerden başlarım diye düşünmüştür. :) Reklam ve işbirlikleri için DM!

Kadının düşmanı yine kadınlar...
iyi olmuş vs nedir..
Soru soruyorum arsızlık namussuzluk yapmış gibi yorum yapıyosunuz insana yorumlarınız çok ağır kalplerinizin kararmamask dileğiyle.. burda bir cok insan böyleleriniz yüzünden konu açmaya çekinir oldu

peki yaptiginiz mantikli mi???siz keyif icin almis olabilirsiniz ama insanlar takipci sayisini gorunce inaniyor.mesela ben bu sebepten kandirildim param bosuna gitti.hic kalp kararmasindan bahsetmeyin sizinde kalbiniz temiz olsaydi insanlari kandirip takipci almazdiniz.takipci almanin hic bir iyi gerekcesi olamaz

Ne gereği var olur mu? Takipçi sayısı fazla olunca reklam alacak, firmalar promosyon gönderecek, reklam ücreti ödeyecek
Zaten firmalar da on bin takipçisi olana reklam yaptırıyordu
hanımefendi ben satış yapmıyorum yemek paylasıyorum blog oluşturdum kimseyi kandırıp birşey satmıyorum sizin canınız yanmış yandıgınız yerden okuyosunhz

Siz takipci aliyorsunuz ama kalbi kararan biz oluyoruz ne alaka?
Duzgun paylasimlar yapsaniz zaten zamanla takipciniz artardi,50 lira icin yaygara koparmaya degmez.
Takipçi aldım diye, kocamı aldatmış gibi muamele yapıyosunuz.. keşke almasaydınız hiç etik değil gibi yazmak yerine iyi olmuş demek iyi mi? Uslup yanlış

Hımmmm takipçi satin alıp milleti kandırmak
Pammmuk gibi bir kalbin ürünü demek..
Piki madem
Gt yap anında 1000 canlı takipçi
Hadi canım

Çocuklara ödev veriyorlar pasta kurabiye yapın ve yaparken çekin diye tek tek bardaklara kaselere malzeme koy onları topla tezgahı düzgün tut falan derken sinirlerim bozuluyor resmen 5 dklık kek yapımı yarım saati geçiyor öncesinde yaptığım hazırlığı saymıyorum bile
Bugün ödev vardı yine aklıma geldi instagramda yemek yapanlar işiniz gücünüz mü yok yani işinizi niye zora büküyorsunuz
Dolandırılmışsınız geçmiş olsun da valla zamanınıza ve verdiğiniz emeğe yazık

Takipçi aldım diye, kocamı aldatmış gibi muamele yapıyosunuz.. keşke almasaydınız hiç etik değil gibi yazmak yerine iyi olmuş demek iyi mi? Uslup yanlış
Kocayi aldatmis gibi muamele yapani gormedim ben. Ama icinizi rahatlatacaksa en kibar su sekilde soyleyeyim :takipci satin almak insanlari dolandirmakla es deger benim gozumde. Siz onlari dolandirmadan once onlar sizi dolandirmis demek ki. Olayin ozeti bu sekilde.

madem niyetiniz sadece yemek paylasmak neden insan takipci ister ki.paylasirsiniz isteyen sizi ekler.sebebi cok belli takipci satin alinca millet size reklam verecek ordan para kazanacaksiniz.

Reactions: csi

Eee siz kadın düşmanı olmuyor musunuz?

Takipçi satın alıp daha çok takipçi çekeceksiniz. Sonra ne idüğü belirsiz bir firma size reklam verecek, siz de bu işlerden anlamayan saf kadınları “cınım ben kullandım, çok memnunum” diyerek kandırmış olacaksınız.

Hadi siz şark kurnazlığı peşindeyken dolandırıldınız. Sizin reklamlarınızla dandik firmalardan alışveriş yapacak kadınların ne günahı var?

Eeee o zaman sizden herhangi bir fayda sağlamayacak, yorum vs yapmayacak bot takipçileri niye istiyorsunuz?

Benim de el emeği bi sayfam var. Takipçi satın almak fayda getirmez ki. Onun yerine güzel birkaç ürünüm var. Onlarla reklam vericem.

Ava giderken avlanmış yani. Hayır bir şey de satmıyormuş ki ne gereği var?
Satmasına gerek Yok ki canım o yemek sayfalarına ne kadar çok ürün gönderiyorlar bedavadan. Bunun için genelde açılıyor o sayfalar reklamdan ürün almak için.... ama bazı ürün gönderen sayfalar öyle takipçi satın alarak ürün aldığını fark edince kendi sayfalarında rezil edip şikayet ettiriyorlar... ürün gönderen sayfalarda görüyorum hikayelerin de paylaşıyorlar

10.000 takipçiye kimse reklam vermez.
Kimse kimseden 10.000 takipçisi var diye birley alıp güvenmez.. amacım çevre edinmek sayfamı geliştirmek kendimi tatmin etmekti.. ne kadar saldırdınız herkes mükemmel herkes muhteşem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…