Takipçi satın almak

Sizde haksizsiniz karsi taraf da.
Yavuz hirsiz ev sahibini bastirir diye mi ne bir söz vardi.

Nasıl savunacaksiniz hakkinizi?
Sizin yaptığınız da doğru değil ki
50 tl üstüne soğuk su.

10.000 takipciyle gayette yolluyorlar :) büyük firmalarin pazarlama uzmanlari cakar ama olayi :)

Reactions: csi
k.bakmayin ama iyi olmus.takipcileri size verseydi insanlarda bakacakti ki cok takipciniz var ee size inanacaklardi.yani sizde insanlari kandirmak icin almissiniz yoksa insan niye takipci alasiniz.
Takipçi satın alınca ne oluyor? Algı yaratmak için mi yapıyorsunuz? Aa ne çok kişi takip ediyor demek ki iyi desinler diye mi?

"Ava giden, avlanır" olmuş

Üç kağıtçılık yaparken üç kağıda gelenlere hiç üzülmüyorum.
Milleti dolandırmaya çalışırken kendiniz dolandırılmışsınız.
Ehhh adalet işte.

yalnız birşey de satmıyormuş.
ben anlamadım ha buradaki amacı

dolandirildiniz belki ama siz de bir nevi insanlari kandiracaktiniz. aslinda sizi takip etmeyen insanlari zorla cekistirmek, millete takipmcim var derken aslinda gercegi siz bilirken ne bilim bi tuhaf hissetmiyor musunuz?

Şikayet edemezsiniz ki ortada yasal bir işlem yok, faturaniz yok vs. bir bardak su içeceksiniz maalesef

E tabi, o yüzden :) Çok kişi yapıyor ama ya, mesela psikologlar, diyetisyenler vs. çok yapıyorlar bunu. Takipçisi çok demek ki tanınan birisi, alanında iyi birisi diye algı yaratmak amaçlanıyor.
Ama zaten artık en umulmadık birinin bile çok takipçisi var. Örnek @Aysegulalpaslan.
Artık hiç kimseye inanmıyorum. Ünlüler de takipçi satın alıyorlar

adres ver oy verelım abla..

bu arada hiç anlamam bu işlerden .50 tl çokda bişey sayılmaz ama bır gunluk ekmek parası.

10.000 takipciyle gayette yolluyorlar :) büyük firmalarin pazarlama uzmanlari cakar ama olayi :)
kardeşimin 20bin takipcisi var satın alma da değil asla ama kimse ürün göndermiyor siz emin gibi konusmussunuz da söyleyin biz de reklam alalım hem de kandırmaca satın almaca da yok 2013 den beri aktif kullanıyor. 10bin takipciye kim ürün gönderiyormus acaba bizim milletimiz meshurdur yermek icin kafadan atmasıyla.

Blogun konusuna bagli :) yo hayir benim arkadasimin 5000 takipcisi var bebek mamasina kadar reklam yapiyor :) ama almanya sanirim birsey fark ediyor :)

En az 40bin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…