- 1 Nisan 2022
- 2.820
- 1.649
- 63
- 38
6 aydır çalışıyorum niteliklere sahip olmadığını 5bin zarara uğrattığımdan mı anladınız öyle mi oluyor (benm dah önce 14 yıllık bi iş tecrübem var bu zaman zarfında hata da yaptım şirketimi fazlasıyla kara da geçirdim iş hayatında hata olmayacak bi kaide yok ) ki kaldı ki 1 kere hata yaptım diye söylemedim diye erdemsiz falanda olmuyorum böyle bir insan değilim bi kere için.. sadece bu adama böyleyim ben bu 5 ayda bir sürü teşekkür de aldım müşterilerden adamın kendi babasından bile . Babası işimi iyi yapıyorum diye oğluyla beni başka birime almak için konuştu da .. anlatmayacağım daha fazlasını.. şimdi evet söylemeyeceğim o kadar yediğİm hakaretlere aşağılananlara saysın 1 kere de benim hatam olsun sürekli yapmadığım şeylerden başkası yüzünden başkasının yapmadığı işi bana yaptırmasından söylememe rağmen dinlememesinden gına geldi . İnsanlar tazminat için duruyor kovsunlar derdinde.. 5 yıllık elemanlarda hata yapıyor yaptı ..6 aydır mı çalışıyorsunuz , 5 yıldır mı ? 6 aydır çalışıyorsanız ve iş için gerekli niteliklere sahip değilseniz; daha fazla maddi zarara yol açmadan, işten ayrılmakta bir erdemdir.
Şayet 5 yıldır çalışıyorsanız da ; bu kadar uzun süredir çalıştığınız bir yerdeki işleyişe şimdiye kadar hakim olmalıydınız. İşten çıkarılma amacıyla kasıtlı ihmaliniz varsa ; görevi ihmal ve suistimalden tazminatsız da işten çıkarılabileceğinizi unutmayın.
İşvereninizi 5bin tl zarara uğratmanıza rağmen; nasıl bu denli rahat davranabiliyorsunuz , anlayamıyorum.