- 29 Nisan 2010
- 398
- 114
- 103
- Konu Sahibi mazosistin_mutlulugu
-
Arkadaşlar ben daha böyle konular için çok küçüğüm biliyorum ama bende takıntı var heran afedersiniz lavavodan çıkarken o bölgeyi sildigimizde acaba kzılık zarıma birşey olur mu diye sorun ediyorum çevremde böyle şeyleri çok konuşanlar var bu yüzden bendede bir takıntı heran bozulur mu diye takıntı ediyorumdaha bu yaşta psikolojimi mahfettim
Evet maalesef bazı gençlerin umurunda bile değil artık fazla düşünmüyorum yırtılması o kadarda kolay değilmiş zaten =) ama maalesef bende bu günlerde cinsel anlamda korkular başladı tecavuz edilmekten korkmak tecavuz edilenlere kendi derdimmiş gibi kafayı takıp üzülmek falan psikolojim çok bozuldu uzak durmaya çalışıyorum böyle olaylardan en iyisi öyle yapmak
Arkadaşlar ben daha böyle konular için çok küçüğüm biliyorum ama bende takıntı var heran afedersiniz lavavodan çıkarken o bölgeyi sildigimizde acaba kzılık zarıma birşey olur mu diye sorun ediyorum çevremde böyle şeyleri çok konuşanlar var bu yüzden bendede bir takıntı heran bozulur mu diye takıntı ediyorumdaha bu yaşta psikolojimi mahfettim
=) Çok haklısın canım hayatımı güzel yaşamak yerine böyle şeyleri kafaya takarak geçiriyorum ama artık düşünmeyeceğim BAZI gençlerimiz düşünsün =)Canım sen daha cok kücüksn neden bukadar sorunları takıyorsunki hayatını yasa gez toz eglen. bunları takma kafana yaa iyiligin için diyorum..
=) Evet bazı insanlar çok abartıyor o yüzden takıntı yapmıştımYok ya bisey olmaz öyle seylerden
ya canım bekarken ben de çok takardım bu konuyu.şimdi ne saçmaymış diyorum.hiç birşey olmaz canım merak etme.taktıkça psikolojini bozarsın ve ilk gecen zorlaşır.onun için Allah büyük de ve bu konuyu hiç aklına getirme.kandı,acıydı bu şekilde bakma olaya.birini seveceğim evleneğim ve birbirimizin olacağız.herşey çok güzel olacak de.olumsuz düşüncelerden sakın.inan psikolojinin bozuk olması kız olmamaktan çok daha kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?