• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntı

mazosistin_mutlulugu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
398
114
103
Arkadaşlar ben daha böyle konular için çok küçüğüm biliyorum ama bende takıntı var heran afedersiniz lavavodan çıkarken o bölgeyi sildigimizde acaba kzılık zarıma birşey olur mu diye sorun ediyorum çevremde böyle şeyleri çok konuşanlar var bu yüzden bendede bir takıntı heran bozulur mu diye takıntı ediyorum :( daha bu yaşta psikolojimi mahfettim

Arkadaşlar ben daha böyle konular için çok küçüğüm biliyorum ama bende takıntı var heran afedersiniz lavavodan çıkarken o bölgeyi sildigimizde acaba kzılık zarıma birşey olur mu diye sorun ediyorum çevremde böyle şeyleri çok konuşanlar var bu yüzden bendede bir takıntı heran bozulur mu diye takıntı ediyorum :( daha bu yaşta psikolojimi mahfettim

Yok artık daha neler :1: Rahat ol canım böyle bir şey olması imkansız.

Aslında birazda bilgisizligimden kaynaklanıyor annem biraz bilgi veriyor ama çok utangaçım merak ettigim konuları soramıyorum buraya konu açarken bile açsammı açmasam mı diye düşünüp durdum ama son çarenin bu oldugunu anlayınca açmak zorunda kaldım

canım hiç korkmana gerek yok rahat ol..silerken gitseydi ortalıkta kız kalmazdı:1:güldügüme bakma anlıyorum seni vede o korku bende de vardı mantar oldum uzun bi süre geçmedi kaşındıkça kanıyodu bide düşün bendeki korkuyu:18:bu arada şuanda evliyim ve 29 yaşındayım:34:

seninde dedigin gibi bilmedigin için korku yaşıyosun tatlım hiç takma kafaya...zaten öyle bişey oldugunda kanama olur korkma.bunu açıklamam bile utandırdı seni biliyorum ama kafanda soru işareti kalmasın diye demek istedim...
ahh ahh işte,kimisi silerken bile bişy olmasından korkar,bazı gençlerimizde...neyse gerisini getirmiyeyim anladınız siz:31:

canım benim seni çok iyi anlıyorum bende de aynı takıntı var. ama öyle şeyler söyleniyor ki insanın kafasına takmaması imkansız. biz kendimizden eminiz ama ya yanlışlıkla bişey oldu diye insan korkuyor. bizi rahatlatan bilgi veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.

canım öncelikle bu gibi şeyleri takıntı haline getirme çünkü ne kadar düşünürsen o kadar zor oluyor ilk gece.
hiç korkma öyle düşmekle silmekle kızlık zarı yırtılmaz.
gelelim son soruna kızlık zarı yırtıldığında bi acı ağrı yapmıyor tabi ben 2 ay yapamadım kendimi kasmaktan o yüzden çok acı çektim tedavi gördüm sonra nasıl olduğunu anlamadım bile.
heee ama şu var yırtıldıktan sonra 1 1.5 ay ilişki esnasında çok sancı çektim hep böyle gidecek diye çok korktum ama sonra o da kendiliğinden geçti.

Aslında bende bekarım ve her hareketimde bunu düşünüyorum demekki cogu genc kız böyle bende bir ben sanardım:) Ama burda vajinismus kardeşlerimiz var oku orayı bazen ne kadar zor onu yırtmak. birde bazen her kan kızlık zaına baglanıyor oysa ilk ilişkide kızlık zarına bişeyde olsa yani sen zarar versen diyim yine kanaman olur bence..Esnek felan deilse tabi. Birde gercekten biz bunları düşünürken eller neler yapıyor yaa bazen diyorumki onlar taksın böyle şeyleri ama bakıyorum yok yani cok rahatlar biz ise kendimiz zarar verdikmi diye öldürüyoruz kendimizi:((

Evet maalesef bazı gençlerin umurunda bile değil artık fazla düşünmüyorum yırtılması o kadarda kolay değilmiş zaten =) ama maalesef bende bu günlerde cinsel anlamda korkular başladı tecavuz edilmekten korkmak tecavuz edilenlere kendi derdimmiş gibi kafayı takıp üzülmek falan psikolojim çok bozuldu uzak durmaya çalışıyorum böyle olaylardan en iyisi öyle yapmak

Evet maalesef bazı gençlerin umurunda bile değil artık fazla düşünmüyorum yırtılması o kadarda kolay değilmiş zaten =) ama maalesef bende bu günlerde cinsel anlamda korkular başladı tecavuz edilmekten korkmak tecavuz edilenlere kendi derdimmiş gibi kafayı takıp üzülmek falan psikolojim çok bozuldu uzak durmaya çalışıyorum böyle olaylardan en iyisi öyle yapmak

Canım sen daha cok kücüksn neden bukadar sorunları takıyorsunki hayatını yasa gez toz eglen. bunları takma kafana yaa iyiligin için diyorum..

Yok ya bisey olmaz öyle seylerden ;)

ya canım bekarken ben de çok takardım bu konuyu.şimdi ne saçmaymış diyorum.hiç birşey olmaz canım merak etme.taktıkça psikolojini bozarsın ve ilk gecen zorlaşır.onun için Allah büyük de ve bu konuyu hiç aklına getirme.kandı,acıydı bu şekilde bakma olaya.birini seveceğim evleneğim ve birbirimizin olacağız.herşey çok güzel olacak de.olumsuz düşüncelerden sakın.inan psikolojinin bozuk olması kız olmamaktan çok daha kötü.

Canım sen daha cok kücüksn neden bukadar sorunları takıyorsunki hayatını yasa gez toz eglen. bunları takma kafana yaa iyiligin için diyorum..
=) Çok haklısın canım hayatımı güzel yaşamak yerine böyle şeyleri kafaya takarak geçiriyorum ama artık düşünmeyeceğim BAZI gençlerimiz düşünsün =)
Yok ya bisey olmaz öyle seylerden ;)
=) Evet bazı insanlar çok abartıyor o yüzden takıntı yapmıştım
ya canım bekarken ben de çok takardım bu konuyu.şimdi ne saçmaymış diyorum.hiç birşey olmaz canım merak etme.taktıkça psikolojini bozarsın ve ilk gecen zorlaşır.onun için Allah büyük de ve bu konuyu hiç aklına getirme.kandı,acıydı bu şekilde bakma olaya.birini seveceğim evleneğim ve birbirimizin olacağız.herşey çok güzel olacak de.olumsuz düşüncelerden sakın.inan psikolojinin bozuk olması kız olmamaktan çok daha kötü.

=) İlk geceyi takmıyorum çünkü evlenmeyi düşünmüyorum yinede bozulmamasını istiyorum bu yüzden kafama takıyorum ama artık seninde dedigin gibi anladım ki psikolojimi bozmak kızlık olmamaktan çok daha kötüymüş

Son düzenleme:
Back