- 12 Ağustos 2018
- 147
- 159
- 53
- 33
- Konu Sahibi roskomosko
-
Bende aynı şekilde düşünüyorum. Bende bozdurmadım altinlarimiŞahsen altınları bozdurmadim. Araba almak için de bozdurmam. Altınlarınızi zor günler için kenarda tutun derim. Gercekten acil bir ihtiyaç çıksa ona harcarsınız.
Şahsen altınları bozdurmadim. Araba almak için de bozdurmam. Altınlarınızi zor günler için kenarda tutun derim. Gercekten acil bir ihtiyaç çıksa ona harcarsınız.
elimizde idare edecek bi araba bar çok şükür ama 16 yaşında yenilemek istiyoruz. aylık gelirimiz iyi çok şükür. biriktirme imkanı olsa biraz daha beklenir ancak yüklü borç ödüyoruz yeni ev kurduk. aileler de araba için bozdurmayın kafasında. iyi kazanıyorum iyi arabaya bineyim düşüncesi geliyor arasıra
Araba hep değer kaybeden bir yatırım. Satarken zarar edeceksiniz. Ayrıca eve 3.kişi olur. Masrafı hiç bitmez.selam kk üyeleri. merak ettiğim bir konuda fikrinizi almak istedim. düğündeki takılar genelde yatırım amaçlı kullanılır veya borç kapatılır. ev almak herkesin hayali ancak kredilerin geri ödemesi o kadar zor ki şu zamanda. 100 bin tl çekseniz yaklaşık 300 bin ödüyorsunuz ve bu da gelirin yarısını gözden çıkarmakla anca oluyor.
ilk etapta ev yerine araba almak daha kolay gibi görünüyor. ancak altınları araba için gözden çıkarmak ne kadar doğru olur? altınlar bozdurulursa borçsuz araba alabiliriz ama elde bişey kalmamış olur. bu konuda ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?