• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takılar satıyorum sattım içeriye bekliyorum kızlarrr

Merhaba arkadaşlar yurtdışından getirttiğim ve çok fazla yer kapladığını düşündüğüm hiç kullanmadığım aralarında etiketini bile çıkarmadığım takılarımı satıyorum

Eki Görüntüle 933457 fiyat 30 tl

Evet elimde her ikisi de var. Eki Görüntüle 939749 gibi

merhabalar daha önce de sormuştum belki hatırlarsınız
ben şimdi üstteki bilekliği ve alttaki kolyenin gold u varsa onu almak istiyorum
yalnız fiyatlarınız biraz fazla geldi
bana özelden en son yapabileceğiniz fiyatı yazar mısınız kargoyu da göz önünde bulundurarak

bileklik ve kolye (altın rengi mevcut. ) hariç her ikisi toplam 35olur (kargo hariç)
kargoda 6,5 falan tutuyor
bilgin olsun.
merhabalar daha önce de sormuştum belki hatırlarsınız
ben şimdi üstteki bilekliği ve alttaki kolyenin gold u varsa onu almak istiyorum
yalnız fiyatlarınız biraz fazla geldi
bana özelden en son yapabileceğiniz fiyatı yazar mısınız kargoyu da göz önünde bulundurarak

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım ama kolye sıfır hic kullanılmadı etiketiyle göndericem bileklik en fazla 2 kere kullanıldı.
yeri ve kaliteleleri cok iyi dışarıda bu kolyeyi 50 bilekliği 35 den satıyorlar tatlım bende hic kullanmadım deformasyon 0

40tl çok fazla..
peki teşekkür ederim iyi satışlar..

teşekkür ederim canım ama kolye sıfır hic kullanılmadı etiketiyle göndericem bileklik en fazla 2 kere kullanıldı.
yeri ve kaliteleleri cok iyi dışarıda bu kolyeyi 50 bilekliği 35 den satıyorlar tatlım bende hic kullanmadım deformasyon 0

ondan hiç şüphem yok inanın zaten ürünleriniz ortada
şık güzel şeyler hepsi iyi de bakılmış belli
ama beni şuan için aşıyor maalesef
teşekkürler ilginize..

Rica ederim kaliteye önem gösteriyorum düzgün kullanmayada yine göstereyim
istersen

$1530437_1398553777063687_209917946_n.jpg renkte farlılık olabilir ama gold renk bu daha canlı gerçekte yine seni mutlu etmek adına "en sonnnnnnnn" 25 ikisi kargo hariç kapıda odeme yaptırırım.

ondan hiç şüphem yok inanın zaten ürünleriniz ortada
şık güzel şeyler hepsi iyi de bakılmış belli
ama beni şuan için aşıyor maalesef
teşekkürler ilginize..

Back