takı sorunsalı

Lilirac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
116
20
Merhabalar
Ortaokul yıllarında çok samimi olduğum bir arkadaşımla yıllar sonra denk geldik (o beni buldu ) ilk başlarda çok görüşmek istesemde sanırım çalışmıyorum diye bahanelerle erteledi sonra bir süre kendi işimi yapmaya başlayınca görüşmeye başladık o ara başka arkadaşı kalmadığı için sık görüşemeyede başladığımı düşünüyorum son 1 yıldır samimi olduğumuzu düşünüyordum ama değiliz sanırım
Kaç ay oldu çalışmıyorum ama ailemin maddi durumu iyi aslında size neden ne takmalıyım diye soruyorum samimi olduğumuzu düşünüyordum öyle değilmiş ben kendisine çok yardım etmişimdir gelinliği birlikte seçtik makyaj saçını ben araştırıp buldum aracımla onun işlerini halletmişliğim var ben bunları samimi oldugum insana karşılık hesap beklemeden yaparım allah var ben yemek ısmarladıysam oda ısmarlar ama ben ondan kendim için sadece terapi yapmasını istedim sadece 2 kez yaptı sonra yogunum diye yapması anlayışla karşıladım çok kez buluşmalarımızı son dk ertelemiştir nişanlandıktan sonra dışarda hiç görüşmedik ama başka ark görüşüyor
bu arada sıkılıyorum arkadaşlarınla beni tanıştır desemde tanıştırmadı sonra ayak üstü denk gelip tanıştıgım arkadaşlarıyla plan yapmak istedim o arkadaşları da birşeyşer yapalım demişlerdi ama kendisi yaptıgı halde çagırmadı
bu kişi en yakın arkadaşım dedigi kişi 1saat uzaklıkta uzak evleniyor diye gitmedi düğüne ama 2 yıl önce 3 saatlik yola başka ark için gitmişti ve kız evden çıkarmaya gel demiş o gün terapisi var diye iptal etmemiş gitmemiş ki edilebilirdi bence
son bir olay kalbimi kırdı düğün makyajı provası yaptıracaktı o gün gidecegi yere arkadaşıyla planı var yani çagırmasını bekledim arayıp akşam'a işin var mı dedi yok dedim benimle provaya gel dedi akaşama çagırmadı neyse olur öyle dedim gittim (bir insanın defalarca hatasını görsem görmezden gelirim arkadaşlığım bitmesin diye ) orda bana dedi ki düğün günü benimle kimse gelsin istemiyorum işte x arkadaşım 1 görümcem ay diğeride gelmek istiyormuş of gelmesin filan x arkadaşında belilirli kuaförü yok (e benimde yok) çok bozuldum o an kalkıp gitmeyi düşündüm gitmedim çünkü 4 saat senin için kuaförde boş boş oturuyorum o gün beni çagırmak zorunda degil ama insan bi açıklama dahi yapmaz mı ya lilirac kusura bakma senide çagırmak isterdim ama olmadı vs hiç bozulmazdım açıkçası samimiyiz diye beni çagırır diye umuyordum ama mesela tüm düğünle ilgili kararları en sın bana söylerdi mesela bride parti yapıcam beyaz elbise bulsana bana aaa parti mi yapcaksın evett senin haberin yok mu falan oldu hep şimdi beni çagırmak zorunda degil ama madem düğün günü kim seninle geliyorsa o gelseydi provaya ben orda mal gibi 4 saat bekledim seni o günden sonra sogudum tabi belli etmişim sordu senle alakalı degil dedim şimdi bu kız benim düğünüme gelmeyebilir ne zaman evlenirim allah bilir yüksek birşey takıp sonra düğünüme gelmezse üzülürüm ve madem samimi değiliz o zaman şu an ki verdiğim degeri haketmiyor ne takabilirim takı olarak ? düğünde kendimi de küçük düşürmek istemiyorum bir kaç aile üyesiyle ark tanıştım bir arkadaşım en fazla gram tak dedi salak ben , olaydan önce çeyrek takacaktım

Son düzenleme:
He hala gitmeyi düşünüyorsunuz yani? Anladım...

Maşallah böyle şeyleri nasıl sineye cekip bir de hala bu insanlarla görüşmek icin ortam yaratmaya çalışıyorsunuz ben anlamıyorum.

Gelmez o senin düğününe gelmez, ama bilezik takın siz.

Ben gitmedim bir arkadaşımın düğününe açıkçası yaptığı ayıplardan sonra. Bi alttan alınır iki alınır. Takı içinde olsa ne gelsin isterim ne de ben giderim. Zaten bu yüzden annemle şu takı saçmalığı yüzünden kavga etmiştim bi gün :KK70: Ne kadar saçma takı takmak ileride alacaksın sözde onu ama vermeyenlerin sayısı da bi o kadar fazla olacak dediğimde annem vermek zorundalar niye saçma olsun ki dedi ve şuan alamıyor annem asdfghjkl :KK70: O yüzden düğün dediğin yemeksiz takısız olup bitmeli benim için. Daha düğün olmadan derdi biniyor üzerimize acaba gelecek mi ne takacak ben gitmeli miyim diye strese sokuyor.

bence bahsettiğin bu arkadaşın "işi düştü arıyor" cinsinden ben olsam son dakika işim çıktı gelemedim derdim.
Gitmek istiyorsan karar yine senin ama o senin düğününe gelmez ve takıda takmaz...

Ben gitmedim bir arkadaşımın düğününe açıkçası yaptığı ayıplardan sonra. Bi alttan alınır iki alınır. Takı içinde olsa ne gelsin isterim ne de ben giderim. Zaten bu yüzden annemle şu takı saçmalığı yüzünden kavga etmiştim bi gün :KK70: Ne kadar saçma takı takmak ileride alacaksın sözde onu ama vermeyenlerin sayısı da bi o kadar fazla olacak dediğimde annem vermek zorundalar niye saçma olsun ki dedi ve şuan alamıyor annem asdfghjkl :KK70: O yüzden düğün dediğin yemeksiz takısız olup bitmeli benim için. Daha düğün olmadan derdi biniyor üzerimize acaba gelecek mi ne takacak ben gitmeli miyim diye strese sokuyor.
benide acayip strese soktu

Merhabalar
Ortaokul yıllarında çok samimi olduğum bir arkadaşımla yıllar sonra denk geldik (o beni buldu ) ilk başlarda çok görüşmek istesemde sanırım çalışmıyorum diye bahanelerle erteledi sonra bir süre kendi işimi yapmaya başlayınca görüşmeye başladık o ara başka arkadaşı kalmadığı için sık görüşemeyede başladığımı düşünüyorum son 1 yıldır samimi olduğumuzu düşünüyordum ama değiliz sanırım
Kaç ay oldu çalışmıyorum ama ailemin maddi durumu iyi aslında size neden ne takmalıyım diye soruyorum samimi olduğumuzu düşünüyordum öyle değilmiş ben kendisine çok yardım etmişimdir gelinliği birlikte seçtik makyaj saçını ben araştırıp buldum aracımla onun işlerini halletmişliğim var ben bunları samimi oldugum insana karşılık hesap beklemeden yaparım allah var ben yemek ısmarladıysam oda ısmarlar ama ben ondan kendim için sadece terapi yapmasını istedim sadece 2 kez yaptı sonra yogunum diye yapması anlayışla karşıladım çok kez buluşmalarımızı son dk ertelemiştir nişanlandıktan sonra dışarda hiç görüşmedik ama başka ark görüşüyor
bu arada sıkılıyorum arkadaşlarınla beni tanıştır desemde tanıştırmadı sonra ayak üstü denk gelip tanıştıgım arkadaşlarıyla plan yapmak istedim o arkadaşları da birşeyşer yapalım demişlerdi ama kendisi yaptıgı halde çagırmadı
bu kişi en yakın arkadaşım dedigi kişi 1saat uzaklıkta uzak evleniyor diye gitmedi düğüne ama 2 yıl önce 3 saatlik yola başka ark için gitmişti ve kız evden çıkarmaya gel demiş o gün terapisi var diye iptal etmemiş gitmemiş ki edilebilirdi bence
son bir olay kalbimi kırdı düğün makyajı provası yaptıracaktı o gün gidecegi yere arkadaşıyla planı var yani çagırmasını bekledim arayıp akşam'a işin var mı dedi yok dedim benimle provaya gel dedi akaşama çagırmadı neyse olur öyle dedim gittim (bir insanın defalarca hatasını görsem görmezden gelirim arkadaşlığım bitmesin diye ) orda bana dedi ki düğün günü benimle kimse gelsin istemiyorum işte x arkadaşım 1 görümcem ay diğeride gelmek istiyormuş of gelmesin filan x arkadaşında belilirli kuaförü yok (e benimde yok) çok bozuldum o an kalkıp gitmeyi düşündüm gitmedim çünkü 4 saat senin için kuaförde boş boş oturuyorum o gün beni çagırmak zorunda degil ama insan bi açıklama dahi yapmaz mı ya lilirac kusura bakma senide çagırmak isterdim ama olmadı vs hiç bozulmazdım açıkçası samimiyiz diye beni çagırır diye umuyordum ama mesela tüm düğünle ilgili kararları en sın bana söylerdi mesela bride parti yapıcam beyaz elbise bulsana bana aaa parti mi yapcaksın evett senin haberin yok mu falan oldu hep şimdi beni çagırmak zorunda degil ama madem düğün günü kim seninle geliyorsa o gelseydi provaya ben orda mal gibi 4 saat bekledim seni o günden sonra sogudum tabi belli etmişim sordu senle alakalı degil dedim şimdi bu kız benim düğünüme gelmeyebilir ne zaman evlenirim allah bilir yüksek birşey takıp sonra düğünüme gelmezse üzülürüm ve madem samimi değiliz o zaman şu an ki verdiğim degeri haketmiyor ne takabilirim takı olarak ? düğünde kendimi de küçük düşürmek istemiyorum bir kaç aile üyesiyle ark tanıştım

pek çevremde kimse yok bende biraz sosyal çevrem olsun diye sineye çekiyorum

valla gitmemek aklımdan geçti ama ...

Gitmeyin. Size değer vermediğini hissettiğiniz bir insanın düğününde bir köşede tek mi duracaksınız ?

Arkadaşınıza ne takmayı düşünüyorsanız ilgili tutarı kendi kişisel zevkleriniz için harcayın.

Arkadaşım olsun , çevrem olsun diye kendinize eziyet etmeyin.

Bu insan sizin arkadaşınız değil.

X