• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan takı setlerine karar veremiyorum kızlar yardım :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
sağolun kızlar tekrar bakacağım belki farklı bir modele de karar verebilirim :) seti biliyorum çok sık kullanmayacağım..hatırası olacak...umarım satmamı gerektirecek kadar zorda kalmam...ALLAH öyle günleri göstermesin kimseye :( benim asıl beğendiğim suyolu vb modeller...ama onların taşlı olmasını sevmiyorum taşı düşse biter ...takılsa bile parlaklığı filan farklı olursa hevesim gider bi daha hiç takamam :(inci setler güzel ama yok ya düğünde olmaz...ilerde nasip olursa alırım :) şimdi kampanyaları da araştırıyorum..çünkü alırsak seti tek taşı alyansı bileziği tek yerden alacağız :) bütçe önemli :)

sondan bir önceki seti beğendim
tektaşıda beğendim
güle güle kullan şimdiden
tek taşı alırken nelere dikkatt edeceğini biliyor musun canım
birde sakın markaya takılma fiyatlar çok farkedşiyor
bizde alırken çok araştırdık pırlantamızı ama içime sinen birşey oldu çok şükür

teşekkürler canım genellikle bu set beğeniliyo bende beğendim bakalım alacağım yerde var mı :) umarım olur :)
sondan bir önceki seti beğendim
tektaşıda beğendim
güle güle kullan şimdiden
tek taşı alırken nelere dikkatt edeceğini biliyor musun canım
birde sakın markaya takılma fiyatlar çok farkedşiyor
bizde alırken çok araştırdık pırlantamızı ama içime sinen birşey oldu çok şükür
sağol canım çok bilmiyorum parlaklığına karatına filan bakılıyo galiba :(
assos marka 0.17 karat yılbaşı indirimi filan yaptılar bide tüm takıları aynı yerden alırız dediğimizde iyice düşürdüler 800 e geldi...almadık daha ..yanılmıyorsam 1000 tl civarı olmalı indirimsiz

sağolun kızlar :) tek taşın altındaki marka yazanı aldım..daha hoş durdu ve fiyat olarak da çok uygun oldu :)

ya bende böyle eklentili bir bileklik vardı hiç kullanışlı değil biyere takıldımı sürekli kaynak ve tamir istiyor. eklentili takılardan uzak duruyorm o yuzden.

Back