teşekkürler günlük hayatta altın pek kullanmıyorum bilemedim ki şimdi...aslında suyolu modelini seviyorum ama o da çok sade olacak şimdi...kaldı ki suyolu da günlük kullanılmaz değil mi? devlet dairesinde çalışıyorum öyle şatafatlı zaten olmaz...ee hergün de aynı şey olmazkafam çok karışık
5 ve 6 yı cok begendim bende baktım setlere internetten yine altınbasın sitesinden incili set begendim..nikahda da setler takılıyor altın pek sevmem o yuzden oyle tercih ettim seninkilerde cok sade ve guzel
sağol canım taşı bende sevmiyorum ama gündelik olmayacak zaten...bide basit olsun istemiyorum...bana sorarsan da bu kadar taşlı bişi alma takamayacağın bişi için gereksiz yere taşlarına yani para ödersin madem takamayacaksın o zaman taşsız bişi al ki alış satış arası uçurum olmasın sıkılırsan gider başka bişi ile çok rahat değiştirirsin alışınla fiyat farkı az olur tabi benm mantığım
ha illa taşlı istiyosanda bunların taşlı gibi duranları var onlara bak
Ben de devlet dairesinde çalışıyorum canım, ben evlenirken düğünde takılmak amacıyla almıştım, güzel bir set oluşturmuştuk, çalışırken kullanabiliyorum.... Ama arkadaşların dediği gibi sade bir set takılmaz ayıp olur düğünde diyorsan bunlardan birini al özel günlerde kullanırsın, onun haricinde evlendikten sonra sade bir şey yaptırırsın set olarak....
canım 5 ve 6 derken resim sırasına göre mi tek taş ve çift resim dahil mi
Beşinci sıradaki takı seti aralarından en iyisi gibi. Ama hepsi biraz fazla ağır gibi geldi bana. Birde altın sarısı yerine beyaz altın tercih edersen daha çok gözleri üstüne toplarsın benceeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?