Takı meselesii fikirleriniz lütfen :(

Verdiği evin dakika başı lafını yapacak başınıza kalkacak gibi madem öyle ev vermesin babası siz kendiniz yapın herşeyi böylelikle eşit olursunuz yoksa şimdiden böyle diyorsa çok başınızı ağrıtır bu konu sizin altınlarıda vermeyin kendide çalışsın kendi evinizi kendiniz alın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sevgilin saçmalamis ne demek takıları ailesine vermek kesinlikle kabul etme. Benim düğünümde takıları biz aldık ama şuda var bileziğinden setine mobilyalardan beyaz eşyalara kadar eşim aldı eşimin aileside düğün salonunun parasını ve düğün alışverişini karşıladı. Onlar düğün yapsaydida vermezdim çünkü bana takıldı bi borç varsa biz veririz aracıya gerek yok

Sana bir sey soyleyeyim mi? Cok sanslisin ki sevgilin evlenmeden once sana karaktersizliginden bahsetmis. Bu karaktersizligi kabul edip etmemek sana kalmis. Madem geri alacaklar. Takmayacaklar arkadasim. Millete gosteris yap sonra kizin ailesinin taktiklarini da al. Zavalli yaratiklar. Eger kabul edersen resmen evlenmek icin baslik parasi vermis olacaksin ve sana cok yazik olacak. O adamdan hicbir yol olmaz. Bence dusunecek bir sey de yok, tekmeyi basmalisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…