- 19 Ocak 2012
- 2.551
- 424
- 198
evet durum absurt farkındayım o yüzden aklım karıştı bnmde hesap kitap karişmiş degil cünkü bunlar konuşulmuş seyler bnm kabul edipte yasadigim şeyler değil cok haklısınız elimdekin avcumdakini döksem de devam edeceğinini garantisi yok o yüzden elimdekini avcumdkini dökmüyorum sıkıştığı zaman gönderdim 4 yıldır sevigilm arkadasim da olsa sıkıştığı zaman yardım ederdim cünkü aynı şey karşılıklı o da ben üni okurken destek olmaya calişirdi destek derken ikimizin de destegi büyük meblağlar degil tabiki ben ona ailesi gönderene kadar idare edecek miktar atarim bazen buna hiç mi hiç takılmıyorum. insan yeri geliyo kardesine akrabasina yaranamıyo degil kisevgilisine yaransin bunu biliyorum yaranma amacı tasımıyorum o yüzden. şimdiye kadar ezdirmedinm kendimi altta kalma durumları yaşanmamıştı hiç ilk olduğu için şaşkınlığım. ikimizin acısından da hayırlı kararlar alabilmemiz nasip olur inş haklısınız bu şekilde giderse üzüleceğim doğru
Konu senin verdiğin birkaç kuruş değil.......adam neleri düşünmüş...........kardeşlerinin sizin okutup okutmayacağınıza açıklık getirmeniz gerekiyor...........bu konuları sinirlenmeden açık açık konuşmalısın evlilikte senin neleri beklediğini öğrenmelisin.........derse ki ben kardeşlerimi okutur dersaneye ben gönderitim babama artık bırakmam o zaman pazarlık dahi yapmadan olay mahallini terk edersin........muhtemelen sen ev geçindireceksin o da aldığını ve senin altınlarını ailesine vermek isteyecek sen şikayet edersen de oturduğun evi başîna kakacak......onun ailesini de mutlu etmen gerekecek elbette...............tabii adama yapacağın hizmetleri saymıyorum bile...............evlilik iyi giderken bile kaldırılması zor bir kurum........çocukların yükü üzerinizdeyse bu iş yürümez...........evde hep bir para konusu geçecek ve huzursuz mutsuz olacaksın