- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
merhabalar bnm 4 yıldır süren bi ilişkim var. şuan sevgilim askerde. gelince düğün yapmayı düşünüyoruz. sevgilim herseyi agırdan almayı sevdiğinden ara ara bu muhabbetleri acıyorum empoze ediyim diye gecen gün takı muhabbeti açıldı. beyfendi diyorki bana takılan takıları da ona takılan takıları da bileziklerimi de hepsini düğünden sonra onun ailesine vercekmişiz. daha kardesleri varmış borçla düğün yapacaklrmış. onları düşünmeliymiş. bnde dedim ki o zaman bna takılanlari bizimkiler alsın sana takılanları da sizinkiler alsın bileziklerimi kimseye veremem vereceksem niye takıyorsunuz düğünde millete gösteriş olsun diye mi takılcak dedim. sevgilimin ailesinin durumu gayet iyi 3 tane evleri son model arabaları var babası müdür. bnm babam inşaat işçisi iyi kötü bi evimiz var ben memurum babam o halde bn kredi ceker bana düşeni yaparım sonra azar azar oderim derken o kendi ailesinin maddi durumunu düşünüyor. ba boyle düşünüyorsan haklısın onlara yük bindirmek istemiyorsan anlarım o zaman ikimizde vercez deyince olmaz ya hepsini bnmkilere vercez yada hiçbirine vermicez bizde kalcak babam o zaman bize ev de vermicek ya takılar ya ev tercih senin demez mi nasıl sinirlendim sen düşünürsün aileni bn düşünemezmiyim deyince bn erkek evladiyim erkek azı diş demekmiş bnm babamin hiç oğlu yok biz onu düşünmücez mi o zaman ilerde bizime oğlumuz olmayabilr diye anlatmaya calişiyorum senin paran bnm param yokmuş tüm paralar bizimmiş ve hepsini babasina verecekmişiz ev veriyo babam o zaman soyle de senin babanda versin diyor bana.bnm parada pulda gözüm olsa kendisiyle beraber olmazdım kendisi askerden once asgari ücrete calışıyordu kaza gecirdi bi yıl işsiz kaldı bnm paramı ikiniz bölüştük bi yıl şuan askere hala para gönderiyorum kendisine. bnm bunlarda gözüm yokken boyle düşünüp bnm ailemi canlarımı hiçe saymasına nasil üzüldüm ailesine asiri düşkündür biliyorum ama bnmkileri de düşünmesi gerek uzatmadım muhabbeti ama bunlar duyunca soğudum yaa. askımdan gebersem bile anamı babamı düşünürüm ben orada bi iş oluyo sa adil olunacak iki tarafta düşünülcek madem. asker pskoljisinden mi işi inada bindiriyor cidden boyle mi düşünüyor anlamış degilim. sizlerde bu takı muhabbeti nasıl oluyor bnm bildigim ya yeni evli çiflerde kalır yada gelin tarafı damat tarafi da kndi takılanlari alır bu işler boyle diye biliyorum. sizlerde fikir verirseniz sevinirtim ben mi yanlış düşünyorum acaba nasıl canımı sıktı bu muhabbet anlatam
Kusura bakmayın ama sevgiliniz çok sinir bozucu.. Onlar ev veriyormuş madem senin de baban versinmiş.. Terbiyesiz.. Bırakın Allah aşkına ben burdan sinir oldum nasıl katlanıyorsunuz böyle birine.. Onun ailesi can da seninkiler ne patlıcan mı ? Evlenmeyi düşünmüyorsunuz umarım.. İyi o zaman ev alıyorlar diye herkes alsın takıları öyle saçma şey mi olur ya.. Asker psikolojisi falan değil o gerçek düşünceleri.. Yol yakınken dönün..