şimdiden gr hesabı mı yapıyosun inanamıyorum yani
sonucta bu sana yapılan bi hediye ailesi bunları uygun görmüş demekki
ben nişanlanı 1 seneden fazla oldu kayınvaldem bana sordu ne istiyorsun diye bende hiç birşey istemiyorum dedim
oda bana kızım zaten biz sana hediyemizi alicaz beyaz altın mı alalım sarı altın mı ona karar veremedik dedi
o sorusuna bile dogru düzgün cvp vermedim geçiştirdim öyle
sagolsunlar herşeyin en güzelini yapmışlar
ve okdr zaman gecmesine ragmen daha bi kere ne takılan bileziklerin ayarına baktım nede tek taşımın nekdr oldugunu gittim sordum
öyle kutuda duruyorlar
bu kadar maddiyatçı olma bence satarken para etmezse etmesin yani sonucta dedigim gibi hediye
aynen didolim aynen....
bileziklerimi bi tek nişanda taktım
nişan gecesi çıkardım anneme verdim
yerini bile bilmem
merak edip 2. defa bakmadım doğrusu mirmirmirmir
arkdaşlar konu çook uzadı gitti herkes bişeyler söyleyip duruyor işin aslını bilmeden etmeden ben bu baslıgı bi anlık sinirle actım dahası sinirim nişanlım tarafına deil benim kendi akrabalarıma kızıp acmamdan kaynaklandı bu kadar büyütecek bişey yok zannımca çünkü herşey halloldu bizim herşey çok iyi gidiyor allaha çok şükür ben bunu dert etmiyorumki artık herşey karsılıklı zaten hayatta iyilikte kötülükte bi yere kadar tabi, o yüzden bazı arkadaslardan ricam tamamını okumadan yorum yapmasınlar ve lütfen dar acıdan bakmayın okudugunuz seylere kimse bu ortam kimin ne olduğunu bilemez burdan okuyup atıp tutmak cok kolay bir iş ama gercek hayat çok farklı yani burada yazılanların hepsi doğru olmayabilir demek istiyorum bu yüzdcen kendinizi fazla kaptırmayın yorum yaparken bence haa şuda vardır bilemem tabi herkesin içinde kalmış bişey olabilir, bu başlık herkes kendinden azda olsa bişey bulup konuyu acan olan bana yorumlarını anlatırken aslında kendi iç dünyalarında neler yaşayıp ettiğiniz aklınıza gelipp o anki psikolojinizi benden cıkarıyor da olabilirsiniz ben buna asla bşiey demem herkesin yorumu kendinedir sonucta değilmi bayanlar ben dedeiklerinizden asla gocunmadım çünkü yaram yok ve bana yakıstırılan o sıfatların hiç birini üstüme alınmıyorum çünkü ne siz beni tanıyorsunuz ne de ben sizi hanımlar o yüzden bu bu kadar büyütülecek bi mesele değil bana göre bi anlık kızıgınlıkla acılmıs bi başlık bu akdar tutulacagını bilsem daha da abartırdım yaa konuyu acarken :roflol: neyse hanımlar kendinizi bu kadar kaptırmayın galeyana gelmeyin hihoyyyt herkes kendi kaderini ve tercihlerini yaşar sen bişey demişiin ben bişey demişim kimseyi alakadar etmez yine de yazdıklarınız için saygı duyarım kendinize iyi bakın hanımlar çünkü ben artık bu başlıkla ilgilenmiyorum hu son mesajımdır siz kendi içinizde kendi sorunlarınızı bu konuda içinizde kalmısları değerlendirip anlatabilirsiniz kendinize iyi bakın öpüldünüz çoook başka başlıkta görüşmek üzere opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :enbuyukkk:
mehir ??? derken ya hakkım derken sonucta herkes ister ii bişeyler ama düşünsene satmaya kakltıgında paraeden sey mi alınmasını istersin yoksa sadece süsü olsun die mi istersin bişeyi değilmi ama şu devirde bşey aldıracaksan işçiliği en az olanı aldıracanki satacagında para etsin demi ama neyse zaten oldu artık yapacak biey yok ama insan birz dedğerinin blinmesini istiyo buda suc deil değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?