C
CoskuylaYasamak
Ziyaretçi
- Konu Sahibi CoskuylaYasamak
-
Hayatımda gördüğüm en saçma adetlerden biri...
ya bırakın ne takabiliyorsa onu taksın önemli olan huzurdur...ben de nişanlıyım düğünüme cok az kaldı..alyans dışında tek taş falan da alınmadı bana...
ayrıca nişanda tek bi bilezik taktılar kaç gram haberim bile yok dolapta öyle duruyor..nereden biliyorsunuz gramını aklım almıyor..
bu tarz seylerde ağzımı bile açmadım açmayacagım da düğünüme cok cok az kaldı ne takarlarsa takarlar hiç konuşmadım sordular ama fark etmez dedim...bana ayıp geliyor bunlarık onuşmak istemek..
şahsen erkeğin yerinde olsam da iyi şeyler düşünmem nişanlım hakkında..
sözlüm yurt dısında yaa okulu var ya ne bileyim ama şuda var ileride satmaya kaksan para etmezki bende gelecegimi düünmek zorundayım ama deilmi ben zaten tok gözxlü biriyim asla ac gözlülk etmem ama hakkım olanıda isterim yani buda hakkım olsa gerek ama ne bileyim yaa ne bizimkiler biey konsuyor ne onalr bişey diyor ööle arda kalıom off
Cnaım durumalır iiyse gözunu aç .
Içind ebişey kalamsın ne istiyosan söle.tatlı dılle söle yok anlamıyolrsa sert dille iste sende.ama içind e birakma sonradan keşke deme
allah aşkına yapmayın..garip garip dolduruyosunuz burda insanları sonra kendi aralarında huzursuz oluyolar..
varmı böyle saçma şey ya..
hayretler içindeyim..
ben erkek olsam ve böyle bişeyle karşılaşsam anında soğurum..
millet erkek tarafını yürüyen $ olarak goruyo herhal :umursamaz:
biz mi çok salağız millet mi fesat anlamadım zemuszemus
bişi istemedik başımız kel miydi acep mafoldumben -tatlicadiarzu-
canım bişey istemediysen sen evlendikten sonra gör..
her fırsatta eşin hatırlatacak sana bunu ne tok gözlüydün diye ve her özel günde bunun mükafatını alacaksınzemuszemus:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?