C
CoskuylaYasamak
Ziyaretçi
- Konu Sahibi CoskuylaYasamak
Hayatımda gördüğüm en saçma adetlerden biri...
ya bırakın ne takabiliyorsa onu taksın önemli olan huzurdur...ben de nişanlıyım düğünüme cok az kaldı..alyans dışında tek taş falan da alınmadı bana...
ayrıca nişanda tek bi bilezik taktılar kaç gram haberim bile yok dolapta öyle duruyor..nereden biliyorsunuz gramını aklım almıyor..
bu tarz seylerde ağzımı bile açmadım açmayacagım da düğünüme cok cok az kaldı ne takarlarsa takarlar hiç konuşmadım sordular ama fark etmez dedim...bana ayıp geliyor bunlarık onuşmak istemek..
şahsen erkeğin yerinde olsam da iyi şeyler düşünmem nişanlım hakkında..
ya aslında bende çok bişey isteyen biri deilim ama sööle bi durum var hakkı derken ne bileyim aslında sacma bişey dediğim ama su var ben birde cok sıkılan biriyim bu tür meselelerde ama etrafımda o kadar cok yok suna su takılmıs buna bu takılmış vs lafları varki resmen bi kıyaslama var bende haliyle ertkisine kapılıorum ama bi günden bi güne sözlüme bişey demiş biri deilim onlar ne takarlarsa onu kabul ederim tabşki ama banada sorma hakları olmalı die düşünüorum sorarlarsada sölerim sööle biey istiom die sonuxcta kullancak olan benm yani deilmi kızlar amaan ne bileyim bi anlık buhran sonucunda actım bu konuyu zaten ama içime dert oldu işte cevrem sağolsun bana cok faydası dokunurda aileminde hiç bişi dediği yok ama işte cevre yokmu cevre... klava:klava: