- 21 Ağustos 2015
- 31.534
- 95.537
- 598
- 37
- Konu Sahibi ozgurhayalim
Lohusalıgı ve cocugunun en özel günü kvde tarafından rezil edilmis biri olarak söylüyorum,yüz verme ama gelsin görsün.Eşimin annesi, fikir istiyorum..
Merhaba kızlar. Daha öncede konu acip biraz bahsetmiştim. 18 gün önce suni sancı ile oglumu kucagima aldım. Benim riskli bir gebeliğim vardı 4 ay yattım. Kaynanam 9 ay beni hic arayıp sormadı bebeğin durumunu sormadı. Geldiği zamanda eşime nasılsın der bana sormazdı. Doğum temizligini riskli...www.kadinlarkulubu.com
Kızlar merhaba. Önceki konumu üstte paylaştım.
Kv ile ipler iyice koptu. Kısaca anlatacağım ama kısa olmayacaktır.☺ Kv gelip gitmeye devam etti ama ben kapıyı açtığımda hg vs demedim muhatap olmadım. Sonra sen niye böyle yapıyorsun, ben sana ne yaptım diye tepeme dikildi. Bende sen ne yaptığını cok iyi biliyorsun dedim. Kendisinde kesinlikle hata bulmuyor. Ben senin annene yasin okudum. Ogluna hep dua ettim. Benim duamla nornal dogum yaptin blablaa.. bende senin duana kaldıysam vay halime dedim. Sürekli söylendi. Sonunda patladım senden nefret ediyorum dedim allah akıl fikir versin deyip gitti. 10 gün sonra mesaj atmış annenin 40i icin yasin okudum. Sen geçen gün benim kalbimi cok kırdın. (Halbuki annemi kaybedeli 2.5 Ay olmuş haberi yok..) Bende cevap attım tek sizin kalbiniz var, tek siz insansınız.Oglunla görüşürsen görüş ama beni rahatsiz etme.. eşimi arayıp çocuğun fotolarını istiyor sağa sola göndermek icin. 1 sustum 2 sustum 3 de yine patladım mesaj attım. Bir daha oğlumun fotosunu isteme bana kvlik yaptinmiki oğluma babaannelik yapacaksın yazdım. Esimi arayıp çocuğa şöyle yapın çocuğu pusete koymayın sakat olur vs. Ertesi sabah bana mesaj atıyor oglumun ismini yazmis. AHMET EMIR CANIMM. beni tahrik etmeye çalışıyor biliyorum. Deprem olduğu gün aradı bebek nasıl dedi. O da iyi bende iyiyiz dedim. Sen niye öyle mesajlar atıyorsun dedi. Bende derdimi anlattım. Beni bir süre arama gelme 10 gün olur 1 ay olur bilmiyorum. Kendimi iyi hissetmiyorum. Bana biraz zaman ver dedim. Hayde buyrun. Sen nankörsün ben 9 ay geldim gittim sana yardım ettim. ( asla yardım etmedi misafir gibi geldi gitti). Seni gelin almasaydım keşke. Bir de sana düğün yaptım. Sen saygisizsin. Herkes seni saygısız diye bize şikayet ediyor. Şok oldum kapattım telefonu. Eşime anlattım herşeyi boşver sakın ol dedi. Boşverdim. Bu süreçte oğlum sünnet oldu. Eşim dün annesini aramış ve gelmis bana diyor ki annem emiri gelip görmek istiyor. Bende bu kapıdan içeri girip nasıl yüzüme bakaca baya söylendim. Ebediyen böylemi sürecek diyor. Bende sen olsan ne yaparken dedim tamam dedi sustu. Eşimin yaptığına cok kırıldım. Nasıl alttan alayim bu lafları. Siz olsaydınız ne yapardınız. Cok bunaldim her seyimi zehir etti bu kadın.
Torunu yapacak bisey yok benle muhattap olmayın demissin zaten.
Esin evdeyken gelsin yanında dursun sen gec baska odaya.