• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tahrik etmeye çalışan kayınvalide

Kızlar merhaba. Önceki konumu üstte paylaştım.
Kv ile ipler iyice koptu. Kısaca anlatacağım ama kısa olmayacaktır.☺ Kv gelip gitmeye devam etti ama ben kapıyı açtığımda hg vs demedim muhatap olmadım. Sonra sen niye böyle yapıyorsun, ben sana ne yaptım diye tepeme dikildi. Bende sen ne yaptığını cok iyi biliyorsun dedim. Kendisinde kesinlikle hata bulmuyor. Ben senin annene yasin okudum. Ogluna hep dua ettim. Benim duamla nornal dogum yaptin blablaa.. bende senin duana kaldıysam vay halime dedim. Sürekli söylendi. Sonunda patladım senden nefret ediyorum dedim allah akıl fikir versin deyip gitti. 10 gün sonra mesaj atmış annenin 40i icin yasin okudum. Sen geçen gün benim kalbimi cok kırdın. (Halbuki annemi kaybedeli 2.5 Ay olmuş haberi yok..) Bende cevap attım tek sizin kalbiniz var, tek siz insansınız.Oglunla görüşürsen görüş ama beni rahatsiz etme.. eşimi arayıp çocuğun fotolarını istiyor sağa sola göndermek icin. 1 sustum 2 sustum 3 de yine patladım mesaj attım. Bir daha oğlumun fotosunu isteme bana kvlik yaptinmiki oğluma babaannelik yapacaksın yazdım. Esimi arayıp çocuğa şöyle yapın çocuğu pusete koymayın sakat olur vs. Ertesi sabah bana mesaj atıyor oglumun ismini yazmis. AHMET EMIR CANIMM. beni tahrik etmeye çalışıyor biliyorum. Deprem olduğu gün aradı bebek nasıl dedi. O da iyi bende iyiyiz dedim. Sen niye öyle mesajlar atıyorsun dedi. Bende derdimi anlattım. Beni bir süre arama gelme 10 gün olur 1 ay olur bilmiyorum. Kendimi iyi hissetmiyorum. Bana biraz zaman ver dedim. Hayde buyrun. Sen nankörsün ben 9 ay geldim gittim sana yardım ettim. ( asla yardım etmedi misafir gibi geldi gitti). Seni gelin almasaydım keşke. Bir de sana düğün yaptım. Sen saygisizsin. Herkes seni saygısız diye bize şikayet ediyor. Şok oldum kapattım telefonu. Eşime anlattım herşeyi boşver sakın ol dedi. Boşverdim. Bu süreçte oğlum sünnet oldu. Eşim dün annesini aramış ve gelmis bana diyor ki annem emiri gelip görmek istiyor. Bende bu kapıdan içeri girip nasıl yüzüme bakaca baya söylendim. Ebediyen böylemi sürecek diyor. Bende sen olsan ne yaparken dedim tamam dedi sustu. Eşimin yaptığına cok kırıldım. Nasıl alttan alayim bu lafları. Siz olsaydınız ne yapardınız. Cok bunaldim her seyimi zehir etti bu kadın.
Lohusalıgı ve cocugunun en özel günü kvde tarafından rezil edilmis biri olarak söylüyorum,yüz verme ama gelsin görsün.
Torunu yapacak bisey yok benle muhattap olmayın demissin zaten.
Esin evdeyken gelsin yanında dursun sen gec baska odaya.

Kv ile ipler iyice koptu. Kısaca anlatacağım ama kısa olmayacaktır.☺ Kv gelip gitmeye devam etti ama ben kapıyı açtığımda hg vs demedim muhatap olmadım. Sonra sen niye böyle yapıyorsun, ben sana ne yaptım diye tepeme dikildi. Bende sen ne yaptığını cok iyi biliyorsun dedim. Kendisinde kesinlikle hata bulmuyor. Ben senin annene yasin okudum. Ogluna hep dua ettim. Benim duamla nornal dogum yaptin blablaa.. bende senin duana kaldıysam vay halime dedim. Sürekli söylendi. Sonunda patladım senden nefret ediyorum dedim allah akıl fikir versin deyip gitti. 10 gün sonra mesaj atmış annenin 40i icin yasin okudum. Sen geçen gün benim kalbimi cok kırdın. (Halbuki annemi kaybedeli 2.5 Ay olmuş haberi yok..) Bende cevap attım tek sizin kalbiniz var, tek siz insansınız.Oglunla görüşürsen görüş ama beni rahatsiz etme.. eşimi arayıp çocuğun fotolarını istiyor sağa sola göndermek icin. 1 sustum 2 sustum 3 de yine patladım mesaj attım. Bir daha oğlumun fotosunu isteme bana kvlik yaptinmiki oğluma babaannelik yapacaksın yazdım. Esimi arayıp çocuğa şöyle yapın çocuğu pusete koymayın sakat olur vs. Ertesi sabah bana mesaj atıyor oglumun ismini yazmis. AHMET EMIR CANIMM. beni tahrik etmeye çalışıyor biliyorum. Deprem olduğu gün aradı bebek nasıl dedi. O da iyi bende iyiyiz dedim. Sen niye öyle mesajlar atıyorsun dedi. Bende derdimi anlattım. Beni bir süre arama gelme 10 gün olur 1 ay olur bilmiyorum. Kendimi iyi hissetmiyorum. Bana biraz zaman ver dedim. Hayde buyrun. Sen nankörsün ben 9 ay geldim gittim sana yardım ettim. ( asla yardım etmedi misafir gibi geldi gitti). Seni gelin almasaydım keşke. Bir de sana düğün yaptım. Sen saygisizsin. Herkes seni saygısız diye bize şikayet ediyor. Şok oldum kapattım telefonu. Eşime anlattım herşeyi boşver sakın ol dedi. Boşverdim. Bu süreçte oğlum sünnet oldu. Eşim dün annesini aramış ve gelmis bana diyor ki annem emiri gelip görmek istiyor. Bende bu kapıdan içeri girip nasıl yüzüme bakaca baya söylendim. Ebediyen böylemi sürecek diyor. Bende sen olsan ne yaparken dedim tamam dedi sustu. Eşimin yaptığına cok kırıldım. Nasıl alttan alayim bu lafları. Siz olsaydınız ne yapardınız. Cok bunaldim her seyimi zehir etti bu kadın.
Yasadiginiz aci cok buyuk birde kv nin dengesizlikleri dogum lohusalik eklenince tahammulunuz tukenmis durumda cok iyi anliyorum.Fakat cocugunuzun babannesiyle olan iliskisini sinirlandirmayin birakin gelsin gorsun bag kursun muhattap olmayin siz ama bag kurmasinida engellemeyinbyarin obur gun basiniza bir is gelse emanetinizi alacak olan yine o.Ne yazikki hayatta bazi insanlara ve bazi durumlara katlanmak zorundayiz koparamayacagimiz iliskiler var.Ben artik sinirii bozan insanlara tepki vermek yerine yokmus gibi davraniyorum yan yana otursam bile.İnan kizginligin kirginligin ofkenin yukunu tasimaktan daha kolay oluyor.

Merhaba.. tüm yorumları okudum sizi haklı bulunda var haksız bulunda.. öncelikle belirtmek isterim ki kesinlikle sizin kullandığınız üslup elbetteki yanlış, ama sorarım hepinize kızlar kim bu üslupta olmak ister ? ben şahsen arkadaşımızın özünde saygısız olduğunu düşünmüyorum, beklenti içinde de olduğunu düşünmüyorum.. bir kadın gelin gittiğinde karşı taraf o gelinden nasıl saygı beklerse, gelinede o sevgiyi vermeli.. sevgi saygı karşılıklı olur.. bu demek değildir ki saygı için sevgimi lazım.. hayır değil ama kimse kimsenin tahammül derecesini yada yaşadıkalrını bilemez.. her yorumda ayrı bir yaşanmışlığı anlatmış arkadaşımız.. kaldı ki bir insan 9 aylık sürecinde bir kerede olsa aranıp sorulmak ister.. hepimiz isteriz.. annesi ölmüş ilk şefkati karşıdan ister yabancı insanlardan değil.. (bu arada canım Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun)
gibi gibi bir sürü şey yaşamış.. ve ben kesinlikle burda kv art niyet olduğunu seziyorum.. sen bu kadar iyi niyetlisinde neden böyle yaklaşıyorsun.. al gelinini oğlunu karşın bir büyük olarak.. bakın gittiğimiz yol yol değil konuşalım herşeyi geride bırakalım güzel sayfa açalım da demiyor... oğlundan yürüyor torunundan yürüyor ama bunu iyiymiş gibi yapıyor..
kızlar yaşayan bilir yaşayan... benm evladım yok henüz ama bende buna benzer şeyler yaşadım..
nişanlıyken arayp sordular düğüne yakın kimse nasılsın birşeye ihtiyacn varmı demedi, evdi temizledim dizdim insan yerine koyulmadım (eşim şehir dışında çalışıyor tektim)
annem ayakları öpülesice annem sevdiğim için sustu herşeyime o koştu.. düğün günü bile geldiler bir sürü laf söylediler düğünün ortasında ağlattılar... evlendim olaylar yaşattılar eşim yokken.. gittim onalra gitmedim dediler.. size geldik kapıyı açmadı dediler (ki gelmediler) ben açmamazlık yazpmadım..arıyoruz açmıyorlar dediler gibi gibi. en son eşim doğruyu yanlışı öğrendi.. eşim şehir dışından geldi 1 aylığına sürekli aradılar gelmek istediler biz hep böyleydik ama o bizi eve almadı gibi gibi..anlatsam varya şoka girersiniz... kaynanm neden herkesle iyi anlaşıyorsun neden gülüyorsun ablama abime gülme dedi o kadarına kıskanıyordu... susacaksın oturacaksın vs vs
kimse kimsenin ne yaşadığını bilmez...
ama kuzum boşver böyle insanlara hiçbirşey anlatamayacağın için muhattap olma kv ile.. en iyisi sus.. ben arayıp sormuorum engellemedim de.. aradığında artık açmyıorum... karşı karşıya başka ortamda denk gelirsek selam atıyorum uzak biyerde oturuyorum kimle sohbet edeceksem ediyorum... böyle gerginlik evliliğe ilerde zarar verir

Kayınvalidende de ne sabır varmış. Pes. Kocanıza da helal olsun o kadar hakareti anasına ettirdiği için. Premses misiniz size bakmak zorunda mı. Her kaynana gelinine bakıyor mu. Naapsın güllere mi yatırsın sizi. Evlerden ırak dedikleri bu olsa gerek. Ne sabırlı kocalar var.

Kayınvalidende de ne sabır varmış. Pes. Kocanıza da helal olsun o kadar hakareti anasına ettirdiği için. Premses misiniz size bakmak zorunda mı. Her kaynana gelinine bakıyor mu. Naapsın güllere mi yatırsın sizi. Evlerden ırak dedikleri bu olsa gerek. Ne sabırlı kocalar var.
Evlendiği günden beri eşi türk olduğu için dışlanan bir es. Sonunda cebinde 5 kuruşsuz bırakılan es ve karısının ailesi sayesinde ayakta kalabilen es. Eşime sana teyzenin kizinin alacaktim diyen bir kv. gerçekten eşim cok sabırlı allah için

Son düzenleme:
Çocuğu olmasın diye kurban kestiği, karı kocanın yorumu. Kv demişti ki çocuğunuz olmaz diye kestim. Yani bence kv demek istedi ki çocuğunuz olmaz sanıyordum ama olunca kurban kestim. Kocası da yanlış anlayıp konu sahibine anlatınca konu sahibi iyice doldu
İyide torunum oldu çok şükür kurbamimida kestim demek var böyle bı olayı yanlış anlamaya müsait kılacak şekilde, olmaz diye kurban kestim demek var kafaları karıştırms kv kendi oğlu bile yanlis anlamış baksanıza😒😏😕gelin ne olsa anlar herşeyde üst üste gelmiş dolmuş taşmış kadın.

İyide torunum oldu çok şükür kurbamimida kestim demek var böyle bı olayı yanlış anlamaya müsait kılacak şekilde, olmaz diye kurban kestim demek var kafaları karıştırms kv kendi oğlu bile yanlis anlamış baksanıza😒😏😕gelin ne olsa anlar herşeyde üst üste gelmiş dolmuş taşmış kadın.
Ben de öyle söylüyorum işte. Oradaki belirsizlik adamın yüzünden ortaya çıkmış. Konu sahibinin yanında söylenmiş bir şey değil. O da iyice dolmuş ki bence yanlış anlama var. Çünkü konu sahibi çocuk için tedavi görüyordu, çocuk olunca da kurban kesme muhabbeti döndü

bence siz okadar cok abartmissiniz ki e tamam ilgisisizde mecbur ilgilenmek zorunda degil ki sizinle .... sen nekdar cocugun annesi ise görüsmesini istemiyorsan babasi da annesi ile görüstürmek ister torununu.

ki siz birbirinizi sevmek zorunda degilsiniz ama bu denli saygisizlikda bilemedim ::...

O eşinizin annesi atsan atılma satsan satılmaz, bu cümlede pek etik olmadı ama öyle, yüzüne güleceksin kendi bildiğini yapacaksın yapacak birşey var mı? Böyle huzurun olmaz ömür boyu, insanların ne dediğine takılıyorsan sorun sende, karşına geçip küfürde etseler kafaya takmak yerine deli misin sen demeyi bilmek lazım

Bu kv konuşur durur, oğlunu da şişirir. Eşinizle huzursuz olursunuz. Sevmeyin ama saygı gösterin, o da size göstersin. Arada bir görüşün ama mesafenizi koruyun.

Bu arada nerden eminsiniz bu kadar çocuğunuz olmasın diye kurban kestiğine?

Kv nize karsi daha saygili olabilirsiniz, sanki arkadasinizla tartisiyor gibisiniz , her ne kadar kotu de olsa o esinizin annesi , uslubunuza daha dikkat edebilirdiniz.

Saygisiz mesajlar tek taraflı galiba.
Kadin sana analik yapmamış ama nefretlik bir durumda yok ortada.
Sen niye kendini dolduruyorsun?

İki tarafta çok saygısız. Beni tahrik etti ondan böyle yaptım benim gözümde bir sebep değil, ne olursa olsun kişinin kendisine hakim olması gerekir. Size kayınvalidelik yapmasıyla torununa yapacağı babaanneliğin bağlantısını çözemedim? İkisi çok farklı şeyler. Siz isterseniz yüzüne bakmayın ama çocuk onun torunu, kocanız onun oğlu. Hayatınız boyunca bu gerçeği değiştiremezsiniz. Torununun resmini istemek en doğal hakkı

Oncekı konuyu okumustum, suankınıde okudum.
Kac yasındasın oncelıkle sen, neyın var bılmıyorum ama terbıyesız oldugunu dusunuyorum maalesef.
Bence onceki konusunu bi okuyun. Bende sadece bunu okudugumda ayni seyi dusundum onceki konuya baktiktan sonra az bile konusmus dedim

Siz çok hassas bir dönemdesiniz evet , ve kv.niz önceki konunuzdan da anladığım kadarıyla düşüncesiz ve sinir bozucu biri,
Ama mesafeli de olsa seyrek de olsa
Görüşmek durumundasınız, sizin de hiç hoş değil kv. nize diliniz, üslubunuz
Eşiniz size bir yere kadar hak verir, onlar et tırnak maalesef sonra siz kötü olursunuz.
Bence mesafeyi elden bırakmadan kv nize karşı yumuşamalısınız .

Back