- 1 Haziran 2019
- 2.148
- 7.466
- 73
- 32
- Konu Sahibi ozgurhayalim
Neyseki sizinde oğlunuz var başka bir şey demeyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki Kocaniz ne yapıyor bu durumda?Eşimin annesi, fikir istiyorum..
Merhaba kızlar. Daha öncede konu acip biraz bahsetmiştim. 18 gün önce suni sancı ile oglumu kucagima aldım. Benim riskli bir gebeliğim vardı 4 ay yattım. Kaynanam 9 ay beni hic arayıp sormadı bebeğin durumunu sormadı. Geldiği zamanda eşime nasılsın der bana sormazdı. Doğum temizligini riskli...www.kadinlarkulubu.com
Kızlar merhaba. Önceki konumu üstte paylaştım.
Kv ile ipler iyice koptu. Kısaca anlatacağım ama kısa olmayacaktır.☺ Kv gelip gitmeye devam etti ama ben kapıyı açtığımda hg vs demedim muhatap olmadım. Sonra sen niye böyle yapıyorsun, ben sana ne yaptım diye tepeme dikildi. Bende sen ne yaptığını cok iyi biliyorsun dedim. Kendisinde kesinlikle hata bulmuyor. Ben senin annene yasin okudum. Ogluna hep dua ettim. Benim duamla nornal dogum yaptin blablaa.. bende senin duana kaldıysam vay halime dedim. Sürekli söylendi. Sonunda patladım senden nefret ediyorum dedim allah akıl fikir versin deyip gitti. 10 gün sonra mesaj atmış annenin 40i icin yasin okudum. Sen geçen gün benim kalbimi cok kırdın. (Halbuki annemi kaybedeli 2.5 Ay olmuş haberi yok..) Bende cevap attım tek sizin kalbiniz var, tek siz insansınız.Oglunla görüşürsen görüş ama beni rahatsiz etme.. eşimi arayıp çocuğun fotolarını istiyor sağa sola göndermek icin. 1 sustum 2 sustum 3 de yine patladım mesaj attım. Bir daha oğlumun fotosunu isteme bana kvlik yaptinmiki oğluma babaannelik yapacaksın yazdım. Esimi arayıp çocuğa şöyle yapın çocuğu pusete koymayın sakat olur vs. Ertesi sabah bana mesaj atıyor oglumun ismini yazmis. AHMET EMIR CANIMM. beni tahrik etmeye çalışıyor biliyorum. Deprem olduğu gün aradı bebek nasıl dedi. O da iyi bende iyiyiz dedim. Sen niye öyle mesajlar atıyorsun dedi. Bende derdimi anlattım. Beni bir süre arama gelme 10 gün olur 1 ay olur bilmiyorum. Kendimi iyi hissetmiyorum. Bana biraz zaman ver dedim. Hayde buyrun. Sen nankörsün ben 9 ay geldim gittim sana yardım ettim. ( asla yardım etmedi misafir gibi geldi gitti). Seni gelin almasaydım keşke. Bir de sana düğün yaptım. Sen saygisizsin. Herkes seni saygısız diye bize şikayet ediyor. Şok oldum kapattım telefonu. Eşime anlattım herşeyi boşver sakın ol dedi. Boşverdim. Bu süreçte oğlum sünnet oldu. Eşim dün annesini aramış ve gelmis bana diyor ki annem emiri gelip görmek istiyor. Bende bu kapıdan içeri girip nasıl yüzüme bakaca baya söylendim. Ebediyen böylemi sürecek diyor. Bende sen olsan ne yaparken dedim tamam dedi sustu. Eşimin yaptığına cok kırıldım. Nasıl alttan alayim bu lafları. Siz olsaydınız ne yapardınız. Cok bunaldim her seyimi zehir etti bu kadın.
Eşimin ailesi başından beri hep sorunluydu 3 yıl oldu. Eşimde babasıyla konuşmuyor 1 yıldır işle alakalı bazı problemlerden. Ben aileme cok düşkün değilim. Ikiniz arasinda kalmam soz konusu degil diyor. Ben zaten arada kalmasını değil arayı bulmasını istiyorum 3 yıldır ama hep susuyor. Sen alttan al. O kvden çektiği için böyle davranıyor diyor başkaDa bir şey yaptığı yok. O çekti bende mi cekeyim istiyor anlamıyorumPeki Kocaniz ne yapıyor bu durumda?
Merakımdan soruyorum ne yapsın adam mesela ?Eski konunuzu simdi okudum. annemi kaybettiğimde basın sagolsuna gelmeyen insan babam olsa, evime sokmam saygı duymam sevmem.
Bu duruma sessiz kalan kocamda gozumde bit'e dönüşür.
Bekar mısın nesin? insan evlilikte çok haksızlığa maruz kalıyor,Eski konunuzu simdi okudum. annemi kaybettiğimde basın sagolsuna gelmeyen insan babam olsa, evime sokmam saygı duymam sevmem.
Bu duruma sessiz kalan kocamda gozumde bit'e dönüşür.
Anlıyorum merakınızı, ama simdi acıklayasım yok. Belki baska zaman.Merakımdan soruyorum ne yapsın adam mesela ?
Eşinin annesinin tavsiyesine gelmedi diye 30 yıllık onu var eden annesi ile mi kessin ilişkisini?
Kv doğrudur demiyorum ama biriyle nikah kıydık diyede bu kadar baskı altına alamayiz
Burada konuları tam anlatmak gerekiyor aslında. Kayinvalidem eşime bakmamış kendi kaynanasına vermiş baksın diye. Çocuk okula başlayınca gelip almış. Eşim o vakte kadar babaannesini anne bilmiş. Daha ne diyim size.Merakımdan soruyorum ne yapsın adam mesela ?
Eşinin annesinin tavsiyesine gelmedi diye 30 yıllık onu var eden annesi ile mi kessin ilişkisini?
Kv doğrudur demiyorum ama biriyle nikah kıydık diyede bu kadar baskı altına alamayiz
Doğurmuş olması benim için ilişkini olabildiğince hic bir koşulda kesmemek ve saygılı olmak için yeterlidir.Burada konuları tam anlatmak gerekiyor aslında. Kayinvalidem eşime bakmamış kendi kaynanasına vermiş baksın diye. Çocuk okula başlayınca gelip almış. Eşim o vakte kadar babaannesini anne bilmiş. Daha ne diyim size.
Ben zaten hepinizden fikir istedim. Fikrinizi belirttiniz teşekkür ederim ama diğer üyelerin fikrine saygı duyun.Doğurmuş olması benim için ilişkini olabildiğince hic bir koşulda kesmemek ve saygılı olmak için yeterlidir.
Ya sabır!Ben zaten hepinizden fikir istedim. Fikrinizi belirttiniz teşekkür ederim ama diğer üyelerin fikrine saygı duyun.
Burada konuları tam anlatmak gerekiyor aslında. Kayinvalidem eşime bakmamış kendi kaynanasına vermiş baksın diye. Çocuk okula başlayınca gelip almış. Eşim o vakte kadar babaannesini anne bilmiş. Daha ne diyim size.
Sizde mi kayinvalidesiniz ne çok dertlendiniz derdime.Ya sabır!