• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tahrik etmeye çalışan kayınvalide

ozgurhayalim

Uçur beni spaydi
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
621
1.719
63
33
Bursa

Kızlar merhaba. Önceki konumu üstte paylaştım.
Kv ile ipler iyice koptu. Kısaca anlatacağım ama kısa olmayacaktır.☺ Kv gelip gitmeye devam etti ama ben kapıyı açtığımda hg vs demedim muhatap olmadım. Sonra sen niye böyle yapıyorsun, ben sana ne yaptım diye tepeme dikildi. Bende sen ne yaptığını cok iyi biliyorsun dedim. Kendisinde kesinlikle hata bulmuyor. Ben senin annene yasin okudum. Ogluna hep dua ettim. Benim duamla nornal dogum yaptin blablaa.. bende senin duana kaldıysam vay halime dedim. Sürekli söylendi. Sonunda patladım senden nefret ediyorum dedim allah akıl fikir versin deyip gitti. 10 gün sonra mesaj atmış annenin 40i icin yasin okudum. Sen geçen gün benim kalbimi cok kırdın. (Halbuki annemi kaybedeli 2.5 Ay olmuş haberi yok..) Bende cevap attım tek sizin kalbiniz var, tek siz insansınız.Oglunla görüşürsen görüş ama beni rahatsiz etme.. eşimi arayıp çocuğun fotolarını istiyor sağa sola göndermek icin. 1 sustum 2 sustum 3 de yine patladım mesaj attım. Bir daha oğlumun fotosunu isteme bana kvlik yaptinmiki oğluma babaannelik yapacaksın yazdım. Esimi arayıp çocuğa şöyle yapın çocuğu pusete koymayın sakat olur vs. Ertesi sabah bana mesaj atıyor oglumun ismini yazmis. AHMET EMIR CANIMM. beni tahrik etmeye çalışıyor biliyorum. Deprem olduğu gün aradı bebek nasıl dedi. O da iyi bende iyiyiz dedim. Sen niye öyle mesajlar atıyorsun dedi. Bende derdimi anlattım. Beni bir süre arama gelme 10 gün olur 1 ay olur bilmiyorum. Kendimi iyi hissetmiyorum. Bana biraz zaman ver dedim. Hayde buyrun. Sen nankörsün ben 9 ay geldim gittim sana yardım ettim. ( asla yardım etmedi misafir gibi geldi gitti). Seni gelin almasaydım keşke. Bir de sana düğün yaptım. Sen saygisizsin. Herkes seni saygısız diye bize şikayet ediyor. Şok oldum kapattım telefonu. Eşime anlattım herşeyi boşver sakın ol dedi. Boşverdim. Bu süreçte oğlum sünnet oldu. Eşim dün annesini aramış ve gelmis bana diyor ki annem emiri gelip görmek istiyor. Bende bu kapıdan içeri girip nasıl yüzüme bakaca baya söylendim. Ebediyen böylemi sürecek diyor. Bende sen olsan ne yaparken dedim tamam dedi sustu. Eşimin yaptığına cok kırıldım. Nasıl alttan alayim bu lafları. Siz olsaydınız ne yapardınız. Cok bunaldim her seyimi zehir etti bu kadın.

Ay bu nasıl insan böyle...
Kesinlikle konuşma.
Seni çok rahatsız ederse de istediğiniz gibi konuşun.
Benim kv yok ama bende siz gibi durumlar yaşadım.
Kesinlikle hiç biri ile görüşmüyorum.

çok yüzgöz olmuşsunuz arada mesafe diye birşey kalmamış aradığı zaman açmayın msj larını yanıtsız bırakın bence . konuyu da eşinizle sürekli konuşup tartışmayın . sonuçta iyi yada kötü annesi

ALLAH rahmet eylesin anneniz icin.. bana göre ikinizde birbirinize cok kirici konusuyorsunuz belliki alttan alan bir taraf yok. Böyle senden nefret ediyorum gibi laflar edeceginize hic konusmayin asik bir surat yapin daha iyi kapiyi acmayin yine daha iyi.

Iyi cesaret etmissiniz senden nefret ediyorum demekle. Hic anlasamadiginiz biriyle bu denli konusmamaniz gerek fikrimce. Uzlasma felanda olmaz böyle.

Oncekı konuyu okumustum, suankınıde okudum.
Kac yasındasın oncelıkle sen, neyın var bılmıyorum ama terbıyesız oldugunu dusunuyorum maalesef.
Anneniz vefat etse kvniz gelmese. Vefatin 2. Günü karnin bunundayken evde kavga çıkarsa. Doğuma gelmese siz hicbir şey demediginiz halde. Siz ne yapardınız cok merak ettim

Önceki konunuzu okudum fazla beklentiye girmişsiniz kimse sizin evinizi temizlemek zorunda değil. Eğer yapamayacak durumdaysanız ( ki zaten yapmayın hem riskli gebelik hem son dönemleri çocuğunuzdan önemli değil evin pisliği) temizlikçi alabilirsiniz bir tam gün. Ben öyle yapıcam. Annenizin mevlidine gelmemekle ayıp etmiş tabi ama siz sanki kv dünyanızın merkeziymiş gibi çok büyütüp kafa yormuşsunuz. Hiç gerek yok madem o mesefeli size karşı yardımcı olmuyor maddi manevi hiç bir şekilde siz de ona göre davranır gelip gitmezsiniz. İnsanın yüzüne karşı senden nefret ediyorum demenin tepkisi tabii ki allah akıl fikir versin olur. Kesinlikle saygısızca olmuş. Anneniz için başınız sağ olsun ayrıca.

Bence bu tavrinizi devam ettirin sağa sola herkese söyleyin hiç gelip gitmedi esas nankör o diye asla dinlemeyin kimseyi.
Sizinle ilgili bir şey mi demiş siz 10katini söyleyin hiç alttan almayın boşverin.

Valla esimin anasıysa anası benim annem ölmüş kadın gelmemiş bile şu saatten sonra isim olmaz silerim hayatımdan.
Eşinize de evet hep böyle olacak bu kapıdan girerse çocuğumu alır çeker giderim deyin çünkü birkez gelirse hep gelecek yine huzurunuzu kaçıracak.

Back