Ole yapiosan aferin :) avrupa genelinde sadece tuvalet kagidi kullanilio .. dus mus yok yani..Tuvalet kagidi kullanip philly arkadasimizin da dedigi gibi her gün dus aliyorum.Bu dünya da bir tek 80 milyon türk temiz gerikalan herkes temizlikten bi haber.
Burnumu Turkiye'den dısari cikardim cok oldu hem de. Taharet in Avrupa da bizim ki gibi yaygin olmadigini da biliyorum. O mendillerle rahat edebiliyorlarsa ya da kendinizi temiz hissediyorsaniz diyecek bir seyim yok. Ayrica 5 tane yigenim var ablamlarin hicbiri de kakasiyla cocuklarini otutturmadi. Her kakalarini yaptiginda cocuklarinin altini yikadi her iki ablam da. Bunu yapmayan arkadaslarimin bebekleri de hep idrar yolu enfeksiyonuna yakalandi. E temizlik anlayisi bu da. Ilerde bir gun ben de anne olursam aynisini yaparim.Burnunuzu Türkiye'den dışarı çıkarırsanız taharet denen olayın öylr düşündüğünüz gibi yaygın olmadıgını anlarsınız, bunun için yetişkinler için satılan hijyenik ayrı ayrı paketlenmiş temizlenme mendilleri bile var.söylediğimin de arkasındayım kakasının üstüne saatlerce oturan bebeği ıslak mendille sıilip, temiz olduğuna kanat getiren insanlar aynı mantıgı kendisi için kullanmıyor ilginç geliyor! Ve ayrıca dediğim gibi günlük duş alındığını varsayıyorum, o duşu tuvalet sonrasına denk getirirseniz bir sorun da kalmaz!
Yani yani :)
"Popomu nasıl temizleyebilirim?" şeklinde konu mu açılır ya? Çığrından çıkıyorlar bazen. Sen şimdi yorumları gör.
Katılıyorum, hortum kesin çözüm, gebeliğin ilerleyen dönemlerinde kullanımı daha kolay olur.Banyo Tası ya da hortum isinizi gorur bence..
eskiden insan dışkısının da tıpkı hayvan dışkısı gibi, tarımda gübre olarak kullanıldığını bilseler...Peki siz napionuz hanfendi
:) hahaha ne diosun? Organik hayata mi gecsek be:)eskiden insan dışkısının da tıpkı hayvan dışkısı gibi, tarımda gübre olarak kullanıldığını bilseler...
doğallık .
Munem canim ablam aci bana:) hep beni goruyon gozunu seviyim bi kezde beni gorme:)Hanımlar kavga mı var? Yorum yazdıktan sonra bazı yorumlara takıldım da.
Hanımlar kavga mı var? Yorum yazdıktan sonra bazı yorumlara takıldım da.
öyle valla.:) hahaha ne diosun? Organik hayata mi gecsek be:)
Uretken olmak bole bisey demekki :) topuklu ayakkabilarinda ortaya cikma sebebi ulu orta atilan kakalar oldugunu biliomuydunuz: ( hele parfumun ilk cikisi? Ohff su fransizlar oldurecek beniöyle valla.
eskiden kanalizasyon yokken yani, tuvaletler ev dışında derin kuyular olurdu.
e kuyu doluyor illa ki.
boşaltıp tarlaya sererlermiş :)
Ozelden at bana :)Ne diyim ya inan bir şey dicem şimdi sert olcak o yüzden susayım ben :))
Munem canim ablam aci bana:) hep beni goruyon gozunu seviyim bi kezde beni gorme:)
Hayır. Kavga veya sataşma değil, görüş bildirimi. :)
ama çok iyi geliyormuş bitkilereUretken olmak bole bisey demekki :) topuklu ayakkabilarinda ortaya cikma sebebi ulu orta atilan kakalar oldugunu biliomuydunuz: ( hele parfumun ilk cikisi? Ohff su fransizlar oldurecek beni
Görüş bildirimi dedi yaaaaHayır. Kavga veya sataşma değil, görüş bildirimi. :)
Abla valla ben report etsemde suclu cikiom etmesemde:) su pazar gunu tam pazartesi sendromuna girmisken nerdeyse iki lafin belini kirip keyifde mi yapmayak :)Sizin görüş bildirimlerinizi seveyim :))) ama ne yapayım yorumumu yaptım kafamı bir kaldırdım siz
Sakin sakin, hafasonu çılgınlığı yaşanıyor, arada gümbürtüye gitmeyin
Burnumu Turkiye'den dısari cikardim cok oldu hem de. Taharet in Avrupa da bizim ki gibi yaygin olmadigini da biliyorum. O mendillerle rahat edebiliyorlarsa ya da kendinizi temiz hissediyorsaniz diyecek bir seyim yok. Ayrica 5 tane yigenim var ablamlarin hicbiri de kakasiyla cocuklarini otutturmadi. Her kakalarini yaptiginda cocuklarinin altini yikadi her iki ablam da. Bunu yapmayan arkadaslarimin bebekleri de hep idrar yolu enfeksiyonuna yakalandi. E temizlik anlayisi bu da. Ilerde bir gun ben de anne olursam aynisini yaparim.
Hala kullanılıyor grill :)))eskiden insan dışkısının da tıpkı hayvan dışkısı gibi, tarımda gübre olarak kullanıldığını bilseler...
doğallık .
Belini kırın da polemiğe girmeyin kuzu.Abla valla ben report etsemde suclu cikiom etmesemde:) su pazar gunu tam pazartesi sendromuna girmisken nerdeyse iki lafin belini kirip keyifde mi yapmayak :)
Amerikada bir ev tanıtımında insan atığını gübreye çeviren klozet vardı. Değişik çok şaşırmıştım görünce.ama çok iyi geliyormuş bitkilere
hahaha