Tahret musluğu olmayan klozet çözüm . Hamileyim

Burnumu Turkiye'den dısari cikardim cok oldu hem de. Taharet in Avrupa da bizim ki gibi yaygin olmadigini da biliyorum. O mendillerle rahat edebiliyorlarsa ya da kendinizi temiz hissediyorsaniz diyecek bir seyim yok. Ayrica 5 tane yigenim var ablamlarin hicbiri de kakasiyla cocuklarini otutturmadi. Her kakalarini yaptiginda cocuklarinin altini yikadi her iki ablam da. Bunu yapmayan arkadaslarimin bebekleri de hep idrar yolu enfeksiyonuna yakalandi. E temizlik anlayisi bu da. Ilerde bir gun ben de anne olursam aynisini yaparim.

Hanımlar kavga mı var? Yorum yazdıktan sonra bazı yorumlara takıldım da.

öyle valla.
eskiden kanalizasyon yokken yani, tuvaletler ev dışında derin kuyular olurdu.
e kuyu doluyor illa ki.

boşaltıp tarlaya sererlermiş :)
Uretken olmak bole bisey demekki :) topuklu ayakkabilarinda ortaya cikma sebebi ulu orta atilan kakalar oldugunu biliomuydunuz: ( hele parfumun ilk cikisi? Ohff su fransizlar oldurecek beni

Munem canim ablam aci bana:) hep beni goruyon gozunu seviyim bi kezde beni gorme:)

Hayır. Kavga veya sataşma değil, görüş bildirimi. :)

Sizin görüş bildirimlerinizi seveyim :))) ama ne yapayım yorumumu yaptım kafamı bir kaldırdım siz

Sakin sakin, hafasonu çılgınlığı yaşanıyor, arada gümbürtüye gitmeyin

Uretken olmak bole bisey demekki :) topuklu ayakkabilarinda ortaya cikma sebebi ulu orta atilan kakalar oldugunu biliomuydunuz: ( hele parfumun ilk cikisi? Ohff su fransizlar oldurecek beni
ama çok iyi geliyormuş bitkilere

hahaha

Sizin görüş bildirimlerinizi seveyim :))) ama ne yapayım yorumumu yaptım kafamı bir kaldırdım siz

Sakin sakin, hafasonu çılgınlığı yaşanıyor, arada gümbürtüye gitmeyin
Abla valla ben report etsemde suclu cikiom etmesemde:) su pazar gunu tam pazartesi sendromuna girmisken nerdeyse iki lafin belini kirip keyifde mi yapmayak :)

Aile içinde ne yaparsanız bilmem, beni ilgilendirmez, ıslak mendılle de silebilirsiniz , suyla da yıkayabılırsınız. Yorumumu alıp " aa öyle yapmıyor musunuz, o zaman pissiniz " diye alttan laf sokan sizsiniz, tutup size o " pis ellerle " diye alttan alltan mesaj içeren yorum atmadığıma göre, kendi hayatınıza ve temızlık anlayışınıza bakın, Mars'ı yeniden keşfetmeye gerek yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…