- 20 Ekim 2014
- 7.465
- 15.546
Valla millet elini poposuna degmekten bahsediyo burda.. ama youtubeta aratin hayvan diskisi katiyolar bazi yiyeceklereama çok iyi geliyormuş bitkilere
hahaha
cidden mi?Hala kullanılıyor grill :)))
vayyyAmerikada bir ev tanıtımında insan atığını gübreye çeviren klozet vardı. Değişik çok şaşırmıştım görünce.
kedi kakası değil miydi o?Valla millet elini poposuna degmekten bahsediyo burda.. ama youtubeta aratin hayvan diskisi katiyolar bazi yiyecekleredunyanin en pahali kahvesi tavsan kakasindan yapiliyo diye biliyorum. Gerci o kdr param olmadigina gore riskli gruba girmiyorum zaten :)))
Kedide olabilir evet..kedi kakası değil miydi o?
bal da arı kakası :)))))
konu nereden nereye geldi ya :))Kedide olabilir evet..
Bal baska canim...ztn ari gibi soksak belki bu hale gelmezdik kuzummm :))) hayvanin kakasi bile guzel :))
Nasil yumusattik ortaligi ama :))) milleti banlanmaktan kurtardikta umarim biz kimvurduya gitmeyiz:))konu nereden nereye geldi ya :))
Bir de ben.Asil taharetlenme olayini düsününce igreniyorum.O elleri ne kadar yikasaniz da düsünmek bile istemiyorum.Ya bir de su islak mendilleri kullanmayin.Ne kadar zararli onlar.Hem paraniza hem de sagliginiza zarar.
Şimdilik gayet güzel idare ediyorsun, birşey olmaz umarım, söylediğin kahve misk kedisi dışkısından yapılıyor :))Nasil yumusattik ortaligi ama :))) milleti banlanmaktan kurtardikta umarim biz kimvurduya gitmeyiz:))
Canim arilar balı agizlariyla alip kursaklarinda islem görüp, tekrar agzindan peteğe püskürterek yaparlar.kedi kakası değil miydi o?
bal da arı kakası :)))))
bunlar da bilgilendirme mesajı :)Nasil yumusattik ortaligi ama :))) milleti banlanmaktan kurtardikta umarim biz kimvurduya gitmeyiz:))
"kakasının üstüne saatlerce oturan bebeği ıslak mendille sıilip, temiz olduğuna kanat getiren insanlar aynı mantıgı kendisi için kullanmıyor ilginç geliyor!" Diye bir yorum yaptiginiz icin aile icinde ne yaptigimizi da soyleme geregi duydum. Yani kakasiyla bebegini otutturan genellemenizin icinde olmadigimi belirtmek istedim. Laf sokma çabam yoktu. Ama sizin şu cumleniz tamamen laf sokma amacini tasiyor. " pis ellerle " diye alttan alltan mesaj içeren yorum atmadığıma göre" .. ben kendimi savunmucam sizin gibi. Gerek duymuyorum cunkuAile içinde ne yaparsanız bilmem, beni ilgilendirmez, ıslak mendılle de silebilirsiniz , suyla da yıkayabılırsınız. Yorumumu alıp " aa öyle yapmıyor musunuz, o zaman pissiniz " diye alttan laf sokan sizsiniz, tutup size o " pis ellerle " diye alttan alltan mesaj içeren yorum atmadığıma göre, kendi hayatınıza ve temızlık anlayışınıza bakın, Mars'ı yeniden keşfetmeye gerek yok!
Icimi rahatlattim ablam sagolasin :)Şimdilik gayet güzel idare ediyorsun, birşey olmaz umarım, söylediğin kahve misk kedisi dışkısından yapılıyor :))
Bir ara insanlar içmek için kuyruğa girmişti :)
ahahaha.Canim arilar balı agizlariyla alip kursaklarinda islem görüp, tekrar agzindan peteğe püskürterek yaparlar.
Yani arı kusmugu demek daha dogru olur
"kakasının üstüne saatlerce oturan bebeği ıslak mendille sıilip, temiz olduğuna kanat getiren insanlar aynı mantıgı kendisi için kullanmıyor ilginç geliyor!" Diye bir yorum yaptiginiz icin aile icinde ne yaptigimizi da soyleme geregi duydum. Yani kakasiyla bebegini otutturan genellemenizin icinde olmadigimi belirtmek istedim. Laf sokma çabam yoktu. Ama sizin şu cumleniz tamamen laf sokma amacini tasiyor. " pis ellerle " diye alttan alltan mesaj içeren yorum atmadığıma göre" .. ben kendimi savunmucam sizin gibi. Gerek duymuyorum cunku
Ah sormayin sirf kendisini Avrupa 'nin medenilik (!) kategorisinde gostermek icin tahareti elestirip taharetsiz gezmeyi cok iyi bir seymis gibi gostermeye calisanlar var. Komik geliyor.:)Taharet olayi önemli bence. Susuz ve tuvalet kağıtsız taharet olmaz zannimca. Taharet demek de popoyu avuclamak değildir. Tuvalet kağıdını islatip yaparsin temizliğini oraya biraz musluktan su değmesi de gerekir.
Rica ederim yurtdışı ile kıyaslamayin sabah aksam duş alan millet miyiz? Birakin insanlar taharetlensin otobüsteki metrodaki ter kokularına baska şeyler karışmasın. Hem sabah duş aldi diyelim öğlen hacet giderdi akşama kadar öyle kuru tuvalet kağıdı ile temizlik mi olur
Bekledigim bir cevapti. Olur baska yerde oynarim:)Güzelim git başka yerde oyna, mesaj sırasına bakan biri senin ilk mesajını görür. Kendını savunmana gerek yok çünkü saldıran yok! Hadi bye!
inanirim , az bile yazmislar :)Ay sorma :) yaşadıgım yerde arkadaşlarımın iş yerinde bu sorun var. Uzak doğuluların bazıları bizdeki yer tuvaletine alışmışlar. Onlar klozete çömeliyorlar, tabi klozete hep ayak izi. Arkadaşından giden Müslüman bu duruma soyleniyor ve ibrikle su götürüyor, su sefer de yerler ıslak. Mekanın asıl yerlisi halk bıkmış hepsine dert anlatmaktan ve tam 48 dilde yazı asmışlar işyerindeki tuvalet adabıyla ilgili :))))