Tahret musluğu olmayan klozet çözüm . Hamileyim

ama çok iyi geliyormuş bitkilere

hahaha
Valla millet elini poposuna degmekten bahsediyo burda.. ama youtubeta aratin hayvan diskisi katiyolar bazi yiyeceklere dunyanin en pahali kahvesi tavsan kakasindan yapiliyo diye biliyorum. Gerci o kdr param olmadigina gore riskli gruba girmiyorum zaten :)))

Taharet olayi önemli bence. Susuz ve tuvalet kağıtsız taharet olmaz zannimca. Taharet demek de popoyu avuclamak değildir. Tuvalet kağıdını islatip yaparsin temizliğini oraya biraz musluktan su değmesi de gerekir.

Rica ederim yurtdışı ile kıyaslamayin sabah aksam duş alan millet miyiz? Birakin insanlar taharetlensin otobüsteki metrodaki ter kokularına baska şeyler karışmasın. Hem sabah duş aldi diyelim öğlen hacet giderdi akşama kadar öyle kuru tuvalet kağıdı ile temizlik mi olur

kedi kakası değil miydi o?

bal da arı kakası :)))))

Bir de ben.Asil taharetlenme olayini düsününce igreniyorum.O elleri ne kadar yikasaniz da düsünmek bile istemiyorum.Ya bir de su islak mendilleri kullanmayin.Ne kadar zararli onlar.Hem paraniza hem de sagliginiza zarar.

+11111
Aynı şeyi düşünüyorum iğrenç geliyo bana da.Eli istediğin kadar sabunla sonuçta o ele dışkı değiyor. Bi arkadaşım vardı elleri hep kokardı. Alafranga tuvaletlerde el değdirilmeden taharet muslugunda kişisel temizlik çok da güzel yapılıyor.
Yani konu sahibi ne yap ne et musluk yaptır klozete. Maşrapaymış,ibrikmiş,hortummuş bu ilkel yöntemleri ve ellerini kullanma.

"kakasının üstüne saatlerce oturan bebeği ıslak mendille sıilip, temiz olduğuna kanat getiren insanlar aynı mantıgı kendisi için kullanmıyor ilginç geliyor!" Diye bir yorum yaptiginiz icin aile icinde ne yaptigimizi da soyleme geregi duydum. Yani kakasiyla bebegini otutturan genellemenizin icinde olmadigimi belirtmek istedim. Laf sokma çabam yoktu. Ama sizin şu cumleniz tamamen laf sokma amacini tasiyor. " pis ellerle " diye alttan alltan mesaj içeren yorum atmadığıma göre" .. ben kendimi savunmucam sizin gibi. Gerek duymuyorum cunku

Şimdilik gayet güzel idare ediyorsun, birşey olmaz umarım, söylediğin kahve misk kedisi dışkısından yapılıyor :))
Bir ara insanlar içmek için kuyruğa girmişti :)
Icimi rahatlattim ablam sagolasin :)

Millet yiyo icio diski bunlar ele degdirmekten bahsediyo.. ne diimki bebegin altini almiyonuz mu hic:)

Canim arilar balı agizlariyla alip kursaklarinda islem görüp, tekrar agzindan peteğe püskürterek yaparlar.
Yani arı kusmugu demek daha dogru olur
ahahaha.

ha kusmuk ha kaka.

bal ne güzel nimet :)

Güzelim git başka yerde oyna, mesaj sırasına bakan biri senin ilk mesajını görür. Kendını savunmana gerek yok çünkü saldıran yok! Hadi bye!

Ah sormayin sirf kendisini Avrupa 'nin medenilik (!) kategorisinde gostermek icin tahareti elestirip taharetsiz gezmeyi cok iyi bir seymis gibi gostermeye calisanlar var. Komik geliyor.:)

inanirim , az bile yazmislar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…