Yorumları okudum herkesin kendi şahsi fikri ama taharetlenmek çirkin diyip de ellerin temiz olduğuna inanmayan insanlar duş alırken ellerini hiçbir şeye değdirmeden nasıl duş alıyor olabilirler ki? Ki ben her küçük abdest ya da büyük abdest farketmez taharet alıyorum. Günde 20 kere tuvalete gidiyorum her seferinde duş nasıl alınır? Bi de o pislik duşta akar yani ne kadar peçeteyle silinirse silinsin.
Elleri tertemiz yıkıyorum. Sonuçta duş alırken de kendimize dokunuyoruz, ağda yaparken de dokunuyoruz. E ellerimizi nasıl yıkıyoruz o zaman? :)
Herkes istediği gibi yapsın kimse kimseyi eleştirmesin daha mantıklı bence.
Konu sahibi taharet musluğu çok pahalı bir şey değil ama madem alamıyorsunuz bir maşrapa yardımıyla temizliğinizi yapabilirsiniz.
Ekleme: dışarda kakanız gelince eve gelene kadar ne yapıyorsunuz :)
İşte ben ikisi de denmesin diyorum. Taharet alan herkesin elleri pis değildir. Temizlikten anlamayan insanların pistir. O dışkı gördüğünüz insan mesela temizlikten anlamıyordur. Ben tırnak hiç uzatmam sırf bu sebepten.Madem detaylı detaylı yazdın Janet ben de yazayım o zaman. Kimde taharet kötüdür demiyor, imkanın yoksa yapmazsan ya da temiz bulmuyorsan , bu tür alternatifler de var deniyor. Kimse özel bölgeyi suyla temizlediğin için tertemiz diyemez, belki varolan bakterileri daha geniş bir alana yayıyoruz , bununla ilgili ciddi fikrimiz yo, elde veri de yok. İnsanlar ister tuvalet kağıdı kullanır, ister suyla yıkanır ister ıslak mendille siler. İnsanların ellerini tertemiz yıkadıklarını da her zaman sanmıyorum, tırnak arası ve üstünde dışkı olan insan gördüm ben. Ee şimdi her taharet alanın elleri pistir kesin yıkamıyor mudur diyelim? Bu saçma bir öneri ve genelleme değil mi, bunun aksini iddia etmekte aynı derece de gülünç. O yüzden herkes nasıl rahat ediyorsa öylr yapsın deniyor.
Sizin görüş bildirimlerinizi seveyim :))) ama ne yapayım yorumumu yaptım kafamı bir kaldırdım siz
Sakin sakin, hafasonu çılgınlığı yaşanıyor, arada gümbürtüye gitmeyin
Görüş bildirimi dedi yaaaakoptum şuan ahahaha
Konu bdvden taşındığı için konu dışına çıkma esnekliğiniz var ama polemik esneklik gösterilmeyecek bir durum
Ewet Bindavuttan aldık .Ama takılamıyor malesef ucları uymadı .Ben umreye gittiğimde oradada klozetlerde taharet musluğu yok. Yan tarafta küçük duş başlığı şeklide bir taharet duşları var ve ben buradada onu taktırmayı düşünüyorum.
Sağlık açısındanda temizliğin önden arkaya doğru olması gerektiği için bu taharet duşları çok kullanışlı geldi bana ve maliyeti 10 tl 20 tl arası malolur size.Eki Görüntüle 2106088
su bağlantı yerimi uymadı,bende oradan aldım ancak taktırma girişiminde bulunmadım henüz. İllaki takılabilecek bir yolu vardır.Ewet Bindavuttan aldık .Ama takılamıyor malesef ucları uymadı .
Konu bdvden taşındığı için konu dışına çıkma esnekliğiniz var ama polemik esneklik gösterilmeyecek bir durum
Arkadaşımın Tunus gezisinde başına gelmiş o hep pet şişe kullanmıştı4.5 aylık hamileyim alaturka tuvalete oturuyorum ama karnım hep agriyor . Büyüdükçe dahada zorlanacağım eminim klozet kullanayim diyorum ama evimizi aldığımizda klozet tahret musluksuzdu bizde dugun telasi masraf değiştiremedik simdide değiştirecek maddi gücümüz yok . Ne gibi çözüm önerileri olabilir . Klozeti kullanmak zorundayım ama nasil temizlenecegim . Hadi kucuk ıslak mendille hallettim buyuk ne olacak. Cok bunaldim
Madem detaylı detaylı yazdın Janet ben de yazayım o zaman. Kimse taharet kötüdür demiyor, imkanın yoksa yapmazsan ya da temiz bulmuyorsan , bu tür alternatifler de var deniyor. Kimse özel bölgeyi suyla temizlediği için kesin tertemiz oluyor diyemez, belki varolan bakterileri daha geniş bir alana yayıyoruz , bununla ilgili ciddi fikrimiz yo, elde veri de yok. İnsanlar ister tuvalet kağıdı kullanır, ister suyla yıkanır ister ıslak mendille siler. İnsanların ellerini tertemiz yıkadıklarını da her zaman sanmıyorum, tırnak arası ve üstünde dışkı olan insan gördüm ben. Ee şimdi her taharet alanın elleri pistir kesin yıkamıyor mudur diyelim? Bu saçma bir öneri ve genelleme değil mi, bunun aksini iddia etmekte aynı derece de gülünç. O yüzden herkes nasıl rahat ediyorsa öylr yapsın deniyor.