Tahret musluğu olmayan klozet çözüm . Hamileyim

Bu taharet muslugu takıntısını bir tek ben anlamıyorum sanırım, bebeklerin altını ıslak mendille silen insanlar taharette taharet diye tutturuyor. Günde zaten bir kez anca tuvalet kullanılır, vücut onu bile düzene koymuş hatta. Sen de düzene koy, tuvalet kağıdı kullan tuvalette, sonra da banyo yap.için daha da rahat etsin diyorsan ıslak mendil de koy banyoya.
Şaka mi yapiyorsunuz gercek mi anlayamadim. Siz taharetlenmiyorsunuz anladigim kadariyla. Neyse elestirmeyeyim temizlik anlayisi sonucta!

+1 milyon diyebilirim ama konu o kadar polemige acik ki hic girmek istemedim bu konuya

Ay sorma :) yaşadıgım yerde arkadaşlarımın iş yerinde bu sorun var. Uzak doğuluların bazıları bizdeki yer tuvaletine alışmışlar. Onlar klozete çömeliyorlar, tabi klozete hep ayak izi. Arkadaşından giden Müslüman bu duruma soyleniyor ve ibrikle su götürüyor, su sefer de yerler ıslak. Mekanın asıl yerlisi halk bıkmış hepsine dert anlatmaktan ve tam 48 dilde yazı asmışlar işyerindeki tuvalet adabıyla ilgili :))))

Son düzenleme:
Ya bir tek ben mi “bu ne saçma konu ya?” Diye düşünüyorum?

Çalıştırın biraz kafayı, bu kadar zor mu çözüm üretmek ? Alaturkada nasıl yıkıyordun şimdiye dek demezler mi adama ? Al yanına bi kova su yıka. Ya da tak hortumu çeşmeye yıka. Ya da günde kaç kere büyük tuvalete yapılır ki ? 2-3 . Gir belden aşağını duşta yıka hem hamileyken daha rahat olur. Bunları da düşünebilmeniz lazım sanki anne olmaya karar verdiyseniz diye düşünüyorum yani.

Şaka mi yapiyorsunuz gercek mi anlayamadim. Siz taharetlenmiyorsunuz anladigim kadariyla. Neyse elestirmeyeyim temizlik anlayisi sonucta!

Burnunuzu Türkiye'den dışarı çıkarırsanız taharet denen olayın öylr düşündüğünüz gibi yaygın olmadıgını anlarsınız, bunun için yetişkinler için satılan hijyenik ayrı ayrı paketlenmiş temizlenme mendilleri bile var.söylediğimin de arkasındayım kakasının üstüne saatlerce oturan bebeği ıslak mendille sıilip, temiz olduğuna kanat getiren insanlar aynı mantıgı kendisi için kullanmıyor ilginç geliyor! Ve ayrıca dediğim gibi günlük duş alındığını varsayıyorum, o duşu tuvalet sonrasına denk getirirseniz bir sorun da kalmaz!

Çalıştırın biraz kafayı, bu kadar zor mu çözüm üretmek ? Alaturkada nasıl yıkıyordun şimdiye dek demezler mi adama ? Al yanına bi kova su yıka. Ya da tak hortumu çeşmeye yıka. Ya da günde kaç kere büyük tuvalete yapılır ki ? 2-3 . Gir belden aşağını duşta yıka hem hamileyken daha rahat olur. Bunları da düşünebilmeniz lazım sanki anne olmaya karar verdiyseniz diye düşünüyorum yani.

Saçma da kelime mi? :skandal:

4.5 aylık hamileyim alaturka tuvalete oturuyorum ama karnım hep agriyor . Büyüdükçe dahada zorlanacağım eminim klozet kullanayim diyorum ama evimizi aldığımizda klozet tahret musluksuzdu bizde dugun telasi masraf değiştiremedik simdide değiştirecek maddi gücümüz yok . Ne gibi çözüm önerileri olabilir . Klozeti kullanmak zorundayım ama nasil temizlenecegim . Hadi kucuk ıslak mendille hallettim buyuk ne olacak :KK43: . Cok bunaldim :KK43:

Lavabodan hortumla su cekin.
Masrsfayla yaniniza su alin.
Yine taharet sisesi alabilirsiniz yaniniza.
Turkiyedemi yasiyosunuz?
Genelde yurtdislarinda bu sorunla karsilasiyo esim ve acayip gicik bir durum.

Bu taharet muslugu takıntısını bir tek ben anlamıyorum sanırım, bebeklerin altını ıslak mendille silen insanlar taharette taharet diye tutturuyor. Günde zaten bir kez anca tuvalet kullanılır, vücut onu bile düzene koymuş hatta. Sen de düzene koy, tuvalet kağıdı kullan tuvalette, sonra da banyo yap.için daha da rahat etsin diyorsan ıslak mendil de koy banyoya.

Bir de ben.Asil taharetlenme olayini düsününce igreniyorum.O elleri ne kadar yikasaniz da düsünmek bile istemiyorum.Ya bir de su islak mendilleri kullanmayin.Ne kadar zararli onlar.Hem paraniza hem de sagliginiza zarar.

Acik acik anlatacak olursam :) once guzelce tuvalet kagidi kullan sonra duş :) ben ole yapiyodum hamilelikte.

4.5 aylık hamileyim alaturka tuvalete oturuyorum ama karnım hep agriyor . Büyüdükçe dahada zorlanacağım eminim klozet kullanayim diyorum ama evimizi aldığımizda klozet tahret musluksuzdu bizde dugun telasi masraf değiştiremedik simdide değiştirecek maddi gücümüz yok . Ne gibi çözüm önerileri olabilir . Klozeti kullanmak zorundayım ama nasil temizlenecegim . Hadi kucuk ıslak mendille hallettim buyuk ne olacak :KK43: . Cok bunaldim :KK43:
taharet musluk kiti var, 35 tl.

işinize yarayabilir.

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-04-15-45-45-1.png
    Screenshot_2018-02-04-15-45-45-1.png
    107,1 KB · Görüntüleme: 157
Avrupa da alafrangalarda taharet çeşmesi hiç yok ve buradaki türkler hani şu çiçek sulamak için çaydanlık gibi olan plastikler var ya onları kullanıyorlar
Artık adı neyse
Çiçek ğrünleri satan büyük marketlerden falan bulabilirsiniz
Hem çeşmeden daha kolay oluyor

Bir de ben.Asil taharetlenme olayini düsününce igreniyorum.O elleri ne kadar yikasaniz da düsünmek bile istemiyorum.Ya bir de su islak mendilleri kullanmayin.Ne kadar zararli onlar.Hem paraniza hem de sagliginiza zarar.
Peki siz napionuz hanfendi

alaturkada olduğu gibi yanına bi tas alırsın kullanırsın. bunu bu kadar sorun yapıp, buraya konu açacak ne var

Yani yani :)

X