Tahret musluğu olmayan klozet çözüm . Hamileyim

4.5 aylık hamileyim alaturka tuvalete oturuyorum ama karnım hep agriyor . Büyüdükçe dahada zorlanacağım eminim klozet kullanayim diyorum ama evimizi aldığımizda klozet tahret musluksuzdu bizde dugun telasi masraf değiştiremedik simdide değiştirecek maddi gücümüz yok . Ne gibi çözüm önerileri olabilir . Klozeti kullanmak zorundayım ama nasil temizlenecegim . Hadi kucuk ıslak mendille hallettim buyuk ne olacak :KK43: . Cok bunaldim :KK43:
ben taharet musluğu kullanamıyorum. Açıkçası çok tiksiniyorum. Unibaby yeni doğan ıslak bezini kullanıyorum. Ben bu şekilde çok rahat ediyorum. Sen de kullanabilirsin.

Ben doguma kadar hep alaturkaya oturdum hemde cok kilolu oldugum halde yani bu kadar sıkıntı yapmayin bence alaturka iyi hemde çömelme hareketi yapmis olursunuz oyle düşünün

Ne kadar tutarki bi taharet cesmesi taktirmak nasil cocuk dogutup buyuteceksiniz 100-200 tlniz yok mu acaba? Oraya normalde sise falan sigmazken koca gobekle bisey sokulup yikanmaz . ve lutfen islak mendil kullanmayin ozel bolgeniz icin hic saglikli degil. Ailenizden yardim alin o kadar maddi gucunuz yoksa . Ve hamilelkten sonra dogum yapincada lazim. Dikisli dikisli ibrik siseyle mi ugrasicaksiniz

Kadıncağız zaten taharetlenen biriymiş. Şimdi gebeyim klozette musluk yok nasıl taharetlencem diyor.
Niye taharetlenme diye bas bas bağırıyosunuz. Size ne?
Varsa bildiğiniz işini kolaylaştırcak bir çözüm buyrun sunun. Herşeye muhalefet olan şu güruh buna bari karışmayın.

Maşrapa ve hortum. Hortum her daim işinizi görür ama önce bir silin sonra yıkayın. Bilimsel çalışma varmı bilmiyorum ama sol elin kendini dezenfekte etme özelliği varmış. Belki içiniz rahat eder. Sağlıklı doğumlar

Biz nasil bir cozum bulabilirz ki?
Bir tesisatci cagirip yaptirmak cok mu zor?

Ya da koyacaksin bir sise su yapacaksin temizligini.
Baska ne diyelim?

Veri istiyorsan bende var :) gıda fabrikasında laboratuvarda çalışıyordum işçilerin tuvaletlerinde tuvalet kağıtları bitmezdi yani kullanmıyorlardı. Ellerini analiz ettiğimde hep mikroplu çıkardı tekrar tekrar yıkatıp dezenfektan sürdürürdük. Sabunla bile kolay kolay temizlenmeyen bir bakterinin suyla temizlenebilecegini düşünmek komik olur. Dediğin gibi bakterileri suyla daha geniş bir alana yayıyorsunuz üstelik sulu ortamda daha rahat çoğalıyorlar

Tango 'cuğum ben detaylı girmek istemedim ama sen girmişsin. Suyla yıkarken el değdirmemek gerekiyor, Japon'ların sahip oldugu tuvaletler olsa anlarım, ama bazıları inatla eli tercih ediyor etsınler, beni alakadar etmiyor da aksini iddia edenleri batı yanlısı vs ilan etmek komik. Yaşadıkları toprakların uygarlıklarına bakarlarsa, yabancı sandıkları kültürün yabancı olmadıgını anlarlar. onlar bile ıkı bın uc bın yıl önce sopanın ucuna sünger gecırıp onunla temizleniyormuş. Neyse sen hangi gıda firmasın da çalıştın?

Tas+küçük bir kova, ya da bir buçuk litrelik bi pet şişe bulundurun sürekli wc yanında

Tango 'cuğum ben detaylı girmek istemedim ama sen girmişsin. Suyla yıkarken el değdirmemek gerekiyor, Japon'ların sahip oldugu tuvaletler olsa anlarım, ama bazıları inatla eli tercih ediyor etsınler, beni alakadar etmiyor da aksini iddia edenleri batı yanlısı vs ilan etmek komik. Yaşadıkları toprakların uygarlıklarına bakarlarsa, yabancı sandıkları kültürün yabancı olmadıgını anlarlar. onlar bile ıkı bın uc bın yıl önce sopanın ucuna sünger gecırıp onunla temizleniyormuş. Neyse sen hangi gıda firmasın da çalıştın?
Süt Ürünlerinde çalıştım marka olarak soruyorsan Türkiyede bulunmuyor

Kotu vallahi, sagolasin soyledigin icin ecoli bakterisi degil mi bulasan? Bir tane makel gordum bununla ilgili korelilerin yaptigi.
Evet e coli. Bilmem neyde dışkı bulundu diye haberler çıkıyor ya zaman zaman e koli buldular demek o. Koreliler ne yapıyormuş

X