Kiloluyum 90Hamilesin tamam. Çok kilolu değilsen (80 falan) alaturkaya devam et. Klozete hiç alıştırmazsan doğuma kadar yer tuvaletini fazla zorlanmadan kullanabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiloluyum 90Hamilesin tamam. Çok kilolu değilsen (80 falan) alaturkaya devam et. Klozete hiç alıştırmazsan doğuma kadar yer tuvaletini fazla zorlanmadan kullanabilirsin
Esim birkaç defa ugrastı olmuyormuş .Bilmiyorum herseyi de tamir edebilir evdeki.su bağlantı yerimi uymadı,bende oradan aldım ancak taktırma girişiminde bulunmadım henüz. İllaki takılabilecek bir yolu vardır.
ben taharet musluğu kullanamıyorum. Açıkçası çok tiksiniyorum. Unibaby yeni doğan ıslak bezini kullanıyorum. Ben bu şekilde çok rahat ediyorum. Sen de kullanabilirsin.4.5 aylık hamileyim alaturka tuvalete oturuyorum ama karnım hep agriyor . Büyüdükçe dahada zorlanacağım eminim klozet kullanayim diyorum ama evimizi aldığımizda klozet tahret musluksuzdu bizde dugun telasi masraf değiştiremedik simdide değiştirecek maddi gücümüz yok . Ne gibi çözüm önerileri olabilir . Klozeti kullanmak zorundayım ama nasil temizlenecegim . Hadi kucuk ıslak mendille hallettim buyuk ne olacak . Cok bunaldim
Bi taburenin uzerine koy kovayi o zaman, yani ne diyeyim daha : ))Egilmek sorun zaten benim icin egildikten sonra klozeti kullanmamin anlami kalmiyo ki
Ah sormayin sirf kendisini Avrupa 'nin medenilik (!) kategorisinde gostermek icin tahareti elestirip taharetsiz gezmeyi cok iyi bir seymis gibi gostermeye calisanlar var. Komik geliyor.:)
Islak mendil kullanacaksin o zamanZaten egilip kalkmak sorun benjm icin karnim sıkışıyor gibi oluyo . Klozet küçücük nasıl suyu klozette otururken temizleyecegim herkes boyle söylemiş ama .
Veri istiyorsan bende var :) gıda fabrikasında laboratuvarda çalışıyordum işçilerin tuvaletlerinde tuvalet kağıtları bitmezdi yani kullanmıyorlardı. Ellerini analiz ettiğimde hep mikroplu çıkardı tekrar tekrar yıkatıp dezenfektan sürdürürdük. Sabunla bile kolay kolay temizlenmeyen bir bakterinin suyla temizlenebilecegini düşünmek komik olur. Dediğin gibi bakterileri suyla daha geniş bir alana yayıyorsunuz üstelik sulu ortamda daha rahat çoğalıyorlar
Süt Ürünlerinde çalıştım marka olarak soruyorsan Türkiyede bulunmuyorTango 'cuğum ben detaylı girmek istemedim ama sen girmişsin. Suyla yıkarken el değdirmemek gerekiyor, Japon'ların sahip oldugu tuvaletler olsa anlarım, ama bazıları inatla eli tercih ediyor etsınler, beni alakadar etmiyor da aksini iddia edenleri batı yanlısı vs ilan etmek komik. Yaşadıkları toprakların uygarlıklarına bakarlarsa, yabancı sandıkları kültürün yabancı olmadıgını anlarlar. onlar bile ıkı bın uc bın yıl önce sopanın ucuna sünger gecırıp onunla temizleniyormuş. Neyse sen hangi gıda firmasın da çalıştın?
Süt Ürünlerinde çalıştım marka olarak soruyorsan Türkiyede bulunmuyor
Evet e coli. Bilmem neyde dışkı bulundu diye haberler çıkıyor ya zaman zaman e koli buldular demek o. Koreliler ne yapıyormuşKotu vallahi, sagolasin soyledigin icin ecoli bakterisi degil mi bulasan? Bir tane makel gordum bununla ilgili korelilerin yaptigi.