Tahret musluğu olmayan klozet çözüm . Hamileyim

200 TL ye klozet var
Ben evdeki alaturkayi kirdirip klozete çevirdim 200 TL ye aldık klozeti

Onun dışında tek seçenek kullan at yapacağınız pet şişede su aksi halde hijyenik olmaz çünkü

Hamilesin tamam. Çok kilolu değilsen (80 falan) alaturkaya devam et. Klozete hiç alıştırmazsan doğuma kadar yer tuvaletini fazla zorlanmadan kullanabilirsin

Cicek sulama ibrikleri var. Ucu uzun kendisi kücük oluyor. Temiz kullaniliyor.

Islak mendil kullanın ozaman, bebekler için olandan.Sonuçta bebeklerin altıda hep bu mendillerle silinir.

Veri istiyorsan bende var :) gıda fabrikasında laboratuvarda çalışıyordum işçilerin tuvaletlerinde tuvalet kağıtları bitmezdi yani kullanmıyorlardı. Ellerini analiz ettiğimde hep mikroplu çıkardı tekrar tekrar yıkatıp dezenfektan sürdürürdük. Sabunla bile kolay kolay temizlenmeyen bir bakterinin suyla temizlenebilecegini düşünmek komik olur. Dediğin gibi bakterileri suyla daha geniş bir alana yayıyorsunuz üstelik sulu ortamda daha rahat çoğalıyorlar

Yurtdışnda taharetli klozet hiç Yok yabancılar gerçekten çok pis sadece peçete kullanıyorlar
Su şişesi yada meşreple su bulundurun ..

Yeride yok

Ne bileyim düşüncesi bile ürpertir
Yediklerimden giydiklerimden gezdiklerimden kısar yapardım ben
Tuvalet bu şakaya gelmez
Hamileligimi annemler aldi eve harcadığım tek para faturalar ve gida kredi ödüyoruz gercekten butcemiz yok

Yok turkiyedeyim evi aldığımızda böyleydi malesef.

Zaten egilip kalkmak sorun benjm icin karnim sıkışıyor gibi oluyo . Klozet küçücük nasıl suyu klozette otururken temizleyecegim herkes boyle söylemiş ama .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…