'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Teşekkür ederim kızlar.
Bende bir kaç yere baktım 1700-3000 arası o kadar para vermek mantıklı gelmedi en kötü ihtimal gece kıyafeti tarzında birşey alayım dedim.
Fakat arkadaşlarım ve kız akrdeşim ömründe birkez olacak şey içinde fiyatları çok düşünme dedikleri için kararsız kaldım.
İçimde ukte olsunda istemiyorum. OFFFFFFFFF

kıyafet parasını sen mi vereceksin nişanlın mıu verecek canım buda öenmli biliyorsun

Teşekkür ederim kızlar.
Bende bir kaç yere baktım 1700-3000 arası o kadar para vermek mantıklı gelmedi en kötü ihtimal gece kıyafeti tarzında birşey alayım dedim.
Fakat arkadaşlarım ve kız akrdeşim ömründe birkez olacak şey içinde fiyatları çok düşünme dedikleri için kararsız kaldım.

Canım şimdi sezon değil uyguna bulabilirsin ya da internetten bakabilirsin
ben netten aldım
Sıfır hemde 130 tl ye aldım :9: :9:
ama devamlı takip ediyorum ben netten gg yi falan

Ben açığım
Kemer Quenn Elizabeth e gitcez
5 gece kalıcaz 1100 tl tuttu

tesettür otelleri çok pahalı oluyor
bence haşemanı giyip normal bir otelde kalmak daha iyi
tabii ki benim fikrim bu

canım haşema ilede rahat olmaz belki diye düşünüyorum
ne yapacağımıza karar veremedik yavvvv
1100 tl çok iyi imiş ama işte tesettr otelleri işin b.kunu çıkarmış resmen töbe yarabbim ya sinir oldum :41::41:
acaba böyle pansiyon gibi taş evler olur ya oraya mı gitsek ordada kavhaltı var akşam yemeği yok
öyle oluncada hemen hemen aynı fiyata gelecek
zormuş yaavvv

kıyafet parasını sen mi vereceksin nişanlın mıu verecek canım buda öenmli biliyorsun

canım eğer dışarda olacak ise istediğin gibi al valla içinde kalmasın
evde olmuş olsa gerek yok derim ama madem dışarda nasıl istiyorsan öyle al
bir kere olacak inşaallah sonra deme keşke alsaydım diye

bende tuvalet giydim resmen gelinlik gibi idi herkes gelin gibi oldun dedi
ama içimde kalmadı şükür sevrek giydim
mekanda oldu benimkide şimdi olsa yine öyle alırdım

ben netten aldım

Tabiki nişanlım ödeyecek ben sadece beğeniyorum ama nişanlımın bütçesinide zorlamak istemiyorum.
Hayır utanmasam üste ben para vercem o derece yani :1:
gg ne kuzu?
Hayırlı olsun güle güle giy.
Birde netten alabileceğime inanmıyorum çünkü vücut tipin standartlara göre değil. Minyonumda:50:

Teşekkür ederim kızlar.

canım bizde kısmetse bu yaz nişan yapıyoruz :16:
abiyemi yoksa nişanlıkmı diye bende çok düşündüm :31:
ama bir kerecik olucak birdaha abiye giyebilirim ama nişanlık şansım yok.. üstelik arkadaşlarımda abiye giyecek..
bu yüzden bende nişanlıkta karar kıldım :16:

Tabiki nişanlım ödeyecek ben sadece beğeniyorum ama nişanlımın bütçesinide zorlamak istemiyorum.
gg ne kuzu?
Birde netten alabileceğime inanmıyorum çünkü vücut tipin standartlara göre değil. Minyonumda:50:

Gittigidiyor kuzum
bir modeevi var
teşhir için yaptığı ürünü koymuş
ondan aldım
benim bedenim büyük :1: normalde bile 42-44 beden giyiyorum
ben ölçülerimi verdim
onlarda ona göre ayarladılar
tam istediğim gibi oldu :34:

ama bir kerecik olucak birdaha abiye giyebilirim ama nişanlık şansım yok.. üstelik arkadaşlarımda abiye giyecek..

zehroşum hallettik sayılır sorunumuzu bakış açılarımız farklı ondan yaşıyoruz problem.. akşam da güzelce konuşup anlaşçaz inşallah

nişanı nerde yapçaksınnnn? bi de benim düğünden sonra mıııı
bi de beni de çağırcak mısın :27:

ben netten aldım

gg ne kuzu?

bazı kimselerde nişanlığını kız kendi alır onun için sordum canım eğer öyle ise al dicektim ama nişnalın vercek ise çok zorlamamak laızm tabiki
nişanlın verecek ise o zaman önce git bir bak neler var fiyatlar nasıl diye fikrin olsun
sonrada karar verip nişanlına sölersin böyle böyle diye
olmazsa sende eklersin biraz

Hadi gözümüz aydın prensesim mutluluklar dilerim. Benim 27sinde olacak bu ayın sanırım yeni yeni heyecan yapmaya başladım.:6:

Gittigidiyor kuzum
bir modeevi var
teşhir için yaptığı ürünü koymuş
ondan aldım
benim bedenim büyük :1: normalde bile 42-44 beden giyiyorum
ben ölçülerimi verdim
onlarda ona göre ayarladılar
tam istediğim gibi oldu :34:

Çok iyiymiş ama benim fazla bekleme ihtimalim yok o yüzden haftasonu hızlı bir şekilde baya modaevi dolaşmam lazım.
Ayaklara kuvvet diyeceğim yinede verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim

Kızlar merhaba :)Bugün muhabbet koyuymuş ben acak gelebildim bu sabah sağlık ocağına ,nüfus müdürlüğüne gittik nikah işlemleri için kan tahlili sonuçlarımız 3 gün sonra çıkıcakmış.Sizlere gelinlikli fotoğrafımı yükleyecektim ama boyutu büyük geldi kk kabul etmiyor.sözlüme photoshopta küçültüürüp ekliyeceğim :)Özgecim maili okuyamadım ama yazılanlara göre yorum yapıcağım ben zaten gözü senden başkasını göremez demiştim :)

zehroşum hallettik sayılır sorunumuzu bakış açılarımız farklı ondan yaşıyoruz problem.. akşam da güzelce konuşup anlaşçaz inşallah

nişanı nerde yapçaksınnnn? bi de benim düğünden sonra mıııı
bi de beni de çağırcak mısın :27:
Kıskandım aranızdaki muhabbeti :nazar: benim nişanada gelirsin bak karışmam.:27:
Özgem aranızdaki uyumun bir daha bozulmamasını dilerim. çok sevindim.

bazı kimselerde nişanlığını kız kendi alır onun için sordum canım eğer öyle ise al dicektim ama nişnalın vercek ise çok zorlamamak laızm tabiki
nişanlın verecek ise o zaman önce git bir bak neler var fiyatlar nasıl diye fikrin olsun
sonrada karar verip nişanlına sölersin böyle böyle diye
olmazsa sende eklersin biraz

Ben erkek alır sanıyordum sadece:44:

Kızlar bir de sizlere nişan için salona giriş ve ilk dans şarkılarınızı sorucam bu konuyla ilgili topikler var ama ben sizin fikirlerinizi merek ettim :)

Kızlar yaaa burda 1-2 kişi görmüştüm yurtdışından gelinlik sipariş etmişler
siz ne düşünüyorsunuz ?

Ben deneme amaçlı acaba getirtsem mi diyorum
çok güzel modeller var ama :26:

biri balayımı dedi:28:
karar veremeyenlerdenim:14::14:

bu arada cerencim sendin sanırım soran:26:
nişanda ilk dans müzigim ömrümün sahibi idi..giriş müziğimi hatırlayamadım:9:

Canım yurt dışındaki gelinliklere bende baktım çok uygun hatta bir arkadaşımın eşi almış düğün fotolarına baktım süper gözüküyordu 250 TL 'ye malolmuş onlara ölçüsünü vermiş tam üstüne göre gelmiş sipariş verdikten sonra gelmesi 50 gün falan oluyor :) Ben de çok düşündüm aslında ama gelinlik sorunum çözülünce gerek kalmadı alınabilir bence çok hoş görünün modeller var ama siparişi o sitelerden alışveriş yapan biriyle vermekte fayda satıcının güvenilirliğini falan bilme açısından

ececim kargı fiyatlarına baktın mı peki? ben en son bir gelinlik begendim kendisi 100 dolardı ama Türkiye'ye kargosu 500 dolar cıkmıstı :53::53:

bu arada balayı soranlar.. benim otelim Voyage belek, harika gorunuyor resimlerden memnun da kalırız inşallah:51:

ececim kargı fiyatlarına baktın mı peki? ben en son bir gelinlik begendim kendisi 100 dolardı ama Türkiye'ye kargosu 500 dolar cıkmıstı :53::53:

bu arada balayı soranlar.. benim otelim Voyage belek, harika gorunuyor resimlerden memnun da kalırız inşallah:51:

ben de kendi otelimin reklamını yapayım çağlam :9:
cornelia diamond, herkesi bekleriz :9:

ben ebay den tshirt almıştım taa endonezyadan geldiydi ve kargosu da 7 dolar mıydı neydi
gelinliği bilemem tabi

Canım yurt dışındaki gelinliklere bende baktım çok uygun hatta bir arkadaşımın eşi almış düğün fotolarına baktım süper gözüküyordu 250 TL 'ye malolmuş onlara ölçüsünü vermiş tam üstüne göre gelmiş sipariş verdikten sonra gelmesi 50 gün falan oluyor :) Ben de çok düşündüm aslında ama gelinlik sorunum çözülünce gerek kalmadı alınabilir bence çok hoş görünün modeller var ama siparişi o sitelerden alışveriş yapan biriyle vermekte fayda satıcının güvenilirliğini falan bilme açısından

ayyy çok sevindimmmm
bilen birini duymak
birkaç kişi buldum oralardan sipariş veren
onlar yardımcı olacaklar bana

kargosu da 30-40 dolar falan ama
tabii
gelinliğin modeli değiştikçe fiyatlar değişiyor
2 ayda gelse mart nisan gibi bende olur
aslında mantıklı
ben bi sevdikcekle bakayım modellere :1:

Back
X