'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Beeenndeeee kulaklarııımmm nie çınlıokiiiii dioorummm meğerseeeemmm benim pıtırcıklarııımm benden bahsetmiiişşş:9:

Herkeseee günaydıııınnnn gelinncikleriimmm :54:

Gizoomm cnm gerçekteenn sabah sabah şokları yaşadıımm:53: inanamadımmmm:53: baskımızaaa dayanamadınn kuzucummm blioruumm:27: sana resmen mobbing gibi bişi uyguladııkkk teşekküüürrlerr balımm resimlerr içinnn :9:

Nazlıııı aşkııımmmmm senii yiyeeceeeğiiimmmmmm sonundaaaa izinn çıktıı haaaaa :52::52: Kraalll enişteemmm kurbiikk enişteemmmm süpeeerrrrrr:52: Konuyu bağlaması da muthiiş olmuş :51::9: bendeeee annemdeenn takipp ediicem seni artık aşkooooooo:8::9:

Özgeemm canımm çeyiz için gizemin dediği gibi topiclerimize bakabilirsinn tatlısııı yardımcıı olmaya calısırızz sanaa :23:

Nurayııımmmm sooooooooonnnn 1 :52::10::9:

günaydın canlaar
pelimikooom evet yarın geliyolar ama amaaaaa benim dudağımın üstünde kocaaaman bi uçuk çıktı :25: niye yaa niye niye, yapılır mı bu bana.
aslında nazlımda dün nazardan bahsetti katılıyorum ona.. beğendiğim ne varsa maşallah derim ama herkes böyle değil işte .. dün akşam bi arkadaşımla mesajlaşıyoduk. onunda beş yıllık bi ilişkisi var ama sevgilisiyle sorunlar yaşıyomuş. sen naptın geldiler mi falan dedi. ben de cts. geliyolar dedim. diyoki 'bari siz evlenin bizden bişey olacağı yok' lafa bak bariymiş. diyoki bide onlarda artık ya tanışmaya gelsin ya da biticek bu ilişki.. ardından 1 dk geçmedi, dudağımın üstü bi kaşındı aynaya baktım ki kızarmış uçuk olacak belli. hemen krem sürdüm ama gece iyice büyümüş :14:

nazlimuuu feyse geri dönüyoooooooooooooooooo :16:

burcum heyecanlı değilim şu uçuktan başka bişey düşünemiyorum :31:

günaydın güzelliklerimmmmm :16:

çeyiz topiklerinizin sapığı olucam emin olabilirsiniz :27:

nurayımmm nazar mı değdi kuzum sana ama yarına kadar geçer belki sen kremini sürmeyi ihmal etme
ayyy resmen yarın büyük gün yaaa
inşallah herşey süper gider canım benim

nurayyyyyy minicik gözlerim böyle olduuuuu:53::53::53::53::53: kesinlikle nazar balım inanmıyorum bu kadarda olmaz haaa

özgemmm gelll canım bizde sapık sayılırz herkese herşeyi sora sora öğrendik şimdi duruma hakimimz her malkanınn ne kalitede ürettiğini ne kullandığını bilir kişi konumuna geldik

Son düzenleme:
günaydın güzelliklerimmmmm :16:

çeyiz topiklerinizin sapığı olucam emin olabilirsiniz :27:

nurayımmm nazar mı değdi kuzum sana ama yarına kadar geçer belki sen kremini sürmeyi ihmal etme
ayyy resmen yarın büyük gün yaaa
inşallah herşey süper gider canım benim

özgem sürüyorum kremimi. sanmıyorum ama geçer inşallah :31:

günaydınnnnnlaarr

nurayım geçmiş olsun kuzum benim nazar değdirmiş arkadasın sanırım :50: :nazar::nazar: antibiyotikli krem sür ya da eczaneden ucuk merhemi al canım

aşklarına kavusan aşıklar adına cok sevindim kii :9: bu aksam ben de o sanslı gelinciklerden biri olıcııım... askıma aldıgım tişörtü de hala verememiştim bugun vericem yanımda getirdim bakalım begencek miii :9:

nurayyyyyy minicik gözlerim böyle olduuuuu:53::53::53::53::53: kesinlikle nazar balım inanmıyorum bu kadarda olmaz haaa

:25:

günaydınnnnnlaarr

nurayım geçmiş olsun kuzum benim nazar değdirmiş arkadasın sanırım :50: :nazar::nazar: antibiyotikli krem sür ya da eczaneden ucuk merhemi al canım

aşklarına kavusan aşıklar adına cok sevindim kii :9: bu aksam ben de o sanslı gelinciklerden biri olıcııım... askıma aldıgım tişörtü de hala verememiştim bugun vericem yanımda getirdim bakalım begencek miii :9:

çağlam hoşgeldin. uçuk kremim var benim, zovirax markalı. bunu sürmesem ne hale gelirdi acaba bu uçuk .. sürdüğüm halde böyle oldu

Nurayımmm bebegiimmmm umarım geçer canımmm yaa bu kadar aksilik olabilirr:(( Hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri uçuk.. Bende de var 4-5 gundur... Benimki neyse ne de.. Seninki geçmeli yaa :31:

Nurayımmm bebegiimmmm umarım geçer canımmm yaa bu kadar aksilik olabilirr:(( Hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri uçuk.. Bende de var 4-5 gundur... Benimki neyse ne de.. Seninki geçmeli yaa :31:

oy kuzum benim, seninki de geçsin hemen. bide izi kalıyo ben de bir kaç ay da geçiyo anca..
mecbur yarın karşılarına dudağımın üzerinde kremle çıkıcam :25: beyaz bıyık gibi :14:

benim kaynanamşarda yarın geliyolar bu arada pazar günü bizimkilerin işi varmıs yarına aldık...

kızlar nişanlımın en yakın arkadasının düğüm yemeği için şu elbiseyi beğendim ama bunun boyu bana baya uzun gelir alttan bir 10 cm alınması gerekebilir...

sizce alttan kısaltılması bozar mı elbiseyi? bir de mecburen evde annişim kısaltcak terziye götüremem elbise 13 ünde gelicek yemek 14 ünde :52:

fikir verin bana nütfeeennn :31:

921812831133600451_1_org_zoom.jpg

Canımm çok tatlısın yaaa :9: Güldürdün beni niye çirkin oldu demişsin yaa:9:

Sibeeliiiiimmm günaaydııınnnnn:16::54:

özgem sürüyorum kremimi. sanmıyorum ama geçer inşallah :31:

ama yalan mııı çirkin olmuş :))) nuraycım stresten olmuştur e o arkadaşın da nazarın değmiş belli.olsun günün nazarlığı bir şey olmazzz takma kafana yarın her şey çok güzel olacakk:))

benim kaynanamşarda yarın geliyolar bu arada pazar günü bizimkilerin işi varmıs yarına aldık...

kızlar nişanlımın en yakın arkadasının düğüm yemeği için şu elbiseyi beğendim ama bunun boyu bana baya uzun gelir alttan bir 10 cm alınması gerekebilir...

sizce alttan kısaltılması bozar mı elbiseyi? bir de mecburen evde annişim kısaltcak terziye götüremem elbise 13 ünde gelicek yemek 14 ünde :52:

cnm altına topuklu ayakkabı giyince boyu nasıl olur onu da hesaba kat istersen? ona göre kestir

bu kadar olur bunun nar çiçeği ve beyazına aşık olmuştum geçen hafta trendyoldaydı çok hoşuma gitmişti şu anda nerede kampanyada hattaha alll hattaha bende alayım varya bayılmıştım buna çağlammmmm

günaydınn gelincikleriimmm
evdeyim ama fazla giremiyorum nete. nurayıma bol şans diliyorum bugün için inşallah herşey gönlüne göre olur.sorunsuz geçer bugün ve sonrası.
hepinizi çooooooooooooooookk öptümmmmm

cnm altına topuklu ayakkabı giyince boyu nasıl olur onu da hesaba kat istersen? ona göre kestir

canım mankenin boyu 1.76 sanırım ve o da baya topuklu giymiş benim ayakkabım onunki kadar topuklu da değil onu yarısı kadar bile yoktur topugu :1:

onu da öle hesapladım yani :9:

bu kadar olur bunun nar çiçeği ve beyazına aşık olmuştum geçen hafta trendyoldaydı çok hoşuma gitmişti şu anda nerede kampanyada hattaha alll hattaha bende alayım varya bayılmıştım buna çağlammmmm

evet kuzum elbisse harikaaa sadece bana büyük gelmesinden korkuyorummm... yoksa tam istedigim elbise, uzun bişey istiyodum böle kısa elbiselerle rahat edemiyorum acıldı mı toplandı mı vs vs diye dusunmekten :31:

nar cicegi olsaymıs keskeeemm kesin onu alırdım ama lacivertte seviyorum.. o zaman alıyım ben bunu ya :31: aklımda kalcana üzerimde kalsın :9:

Back
X