• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Tşkler cnm.Üst solunum yolu enfeksiyonu yani hem grip hem faranjit vardı.
Tam anlamıyla geçmedi ama daha iiyim şuanda.
Bizim haftasonu paso gezmekle geçti.Cumartesi hava burada baya sıcaktı yazdan kalma bir gün gibi.Deniz kenarına kahvaltıya gittik oradan annemin doğumgünüydü akşam geç döndük.Dünde kayınvalidemlere gittik kahvaltıya yine akşam döndük.Hiç evde durmadık o yüzden evin işleri kaldı.Bu akşam erdem halı sahaya gidince harıl harıl çalışmam gerekecek.
tekrar geçmiş olsun ama sen yorulursan iyileşmen daha geç olur canım :KK36:...Benim de h.sonu paso gezmekle geçti...Pazar günü hiç beklediğim gibi olmadı zaten geç uyandık ve geç kahvaltı hiç bişi yapasım da yoktu eşim illa gezmeye gidelim diyince onu kıramadım...Mevzuat çalışmaca ve ev temizliği maalesef bende de kaldı :KK17:...Allah dan eşime geçen hafta ütüleri çifter çifter yapmıştım yoksa ütü ile başım dertte olacaktı bide :KK33:
bu arada kürk mantolu Madonna ya başladım canım dayanamadım yaa:KK66: 1 sayfa bile olsa okuyom kendi çapımda

tekrar geçmiş olsun ama sen yorulursan iyileşmen daha geç olur canım :KK36:...Benim de h.sonu paso gezmekle geçti...Pazar günü hiç beklediğim gibi olmadı zaten geç uyandık ve geç kahvaltı hiç bişi yapasım da yoktu eşim illa gezmeye gidelim diyince onu kıramadım...Mevzuat çalışmaca ve ev temizliği maalesef bende de kaldı :KK17:...Allah dan eşime geçen hafta ütüleri çifter çifter yapmıştım yoksa ütü ile başım dertte olacaktı bide :KK33:
bu arada kürk mantolu Madonna ya başladım canım dayanamadım yaa:KK66: 1 sayfa bile olsa okuyom kendi çapımda

İyi yapmışsın yakında bitirirsin ztn kitabı.Çok kalın ve yavaş ilerleyen bir anlatımı yok.

İyi yapmışsın yakında bitirirsin ztn kitabı.Çok kalın ve yavaş ilerleyen bir anlatımı yok.
hiç okumamaktan iyidir dedim :KK50:, zaten kitap çok ince canım aslında eski ben olsam 1 günde bile biter ya hadi neyse :KK60:
hepsi buradadan da bi türlü kitap alamadım hep unutuyorum inş. bu akşam ordan da bi kaç kitap sipariş vereceğim
sana iyi akşamlar diliyorum :KK68: benim mesaim bitti canım...Gideyim bende tarumar olan evimi temizleyip bi yandan da yemek yapayım offff offff
keşke şöyle güvenilir bi eleman olsa da evimizi hep temiz, düzenli tutsa, bebişimiz oluncada ona baksa, bizde kendimizle daha çok başbaşa kalsakEn Büyük TÜRKİYE

günaydın canım:KK36:
benim ev işi dün gece bitti ama bugün pertim resmen...Sabah uyanamıyodum, eşim de olmasa biraz zor kalkardım :KK74: , her yerim ağrıyor gece 2 de uyudum :cry:
2 tane de yarım yemek hazırladım h.içi kolaylık sağlasın diye; tas kebabı + karnıyarık :KK47:
sen nasılsın, umarım iyi olmuşsundur canım

Gunaydinn kizlarrr
Yine epey oldu gelemedim evi fln tasidik annemler fln geldi derken anca yazabildim :)

Kolay gelsin cnm.
Hayırdır daha yeni evlendiniz niçin taşınıyorsunuzkii

Canim eski evimiz hem benim calistigim yere uzakti hem de fazla soguktu isitamiyoduk evi o yuzden degistikk ;)

günaydın canım:KK36:
benim ev işi dün gece bitti ama bugün pertim resmen...Sabah uyanamıyodum, eşim de olmasa biraz zor kalkardım :KK74: , her yerim ağrıyor gece 2 de uyudum :cry:
2 tane de yarım yemek hazırladım h.içi kolaylık sağlasın diye; tas kebabı + karnıyarık :KK47:
sen nasılsın, umarım iyi olmuşsundur canım

Valla bu aralar bende yorgun kalkıyorum cnm.Hiç dinlenemiyorum.Haftasonu bir şey yapamadığım için bir gün işten gelince ev süpürdüm diğer gün çamaşır yıkadım,tuvalet,lavabo temizliğine ayırdım.Bugün yapabilirsem biraz ütü yapcam yarında devam ederim.
Yemeğimde yok.

Gunaydinn kizlarrr
Yine epey oldu gelemedim evi fln tasidik annemler fln geldi derken anca yazabildim :)

Canim eski evimiz hem benim calistigim yere uzakti hem de fazla soguktu isitamiyoduk evi o yuzden degistikk :KK66:

Hayırlı olsun cnm.İnş yeni evinizde gönlünüzce oturursunuz...
Evin işe yakın olması önmli gerçekten.Günümüzün en kıymetli ve yetmeye şeyi zaman.Ve yollarda zaman geçirmek yollarda yorulmak çok sinir bozucu bişy

Valla bu aralar bende yorgun kalkıyorum cnm.Hiç dinlenemiyorum.Haftasonu bir şey yapamadığım için bir gün işten gelince ev süpürdüm diğer gün çamaşır yıkadım,tuvalet,lavabo temizliğine ayırdım.Bugün yapabilirsem biraz ütü yapcam yarında devam ederim.
Yemeğimde yok.
günaydın tatlım
bende acaba hastalığı devam mı ediyo diye düşünüyodum ama hamarat çıktı benim arkadaşım :KK68:
eşin yemek seçiyo mu bilmiyorum ama basit şeylerle geçiştiriver canım böyle zor zamanlarda insanın aklına yemek de gelmiyo, fırına patates vb. at yada ekmek arasına tavada sucuk + biraz domates+ biber çok ii oluyo :KK66:....en olmadı kahvaltı.....
benim de ütü duruyo 4 makine çamaşır yıkandı şu an evin 1 odası çamaşırhane gibi :KK70: e tabi doğal olarak beni de ütü bekliyo :cry:

günaydın tatlım
bende acaba hastalığı devam mı ediyo diye düşünüyodum ama hamarat çıktı benim arkadaşım :KK68:
eşin yemek seçiyo mu bilmiyorum ama basit şeylerle geçiştiriver canım böyle zor zamanlarda insanın aklına yemek de gelmiyo, fırına patates vb. at yada ekmek arasına tavada sucuk + biraz domates+ biber çok ii oluyo :KK66:....en olmadı kahvaltı.....
benim de ütü duruyo 4 makine çamaşır yıkandı şu an evin 1 odası çamaşırhane gibi :KK70: e tabi doğal olarak beni de ütü bekliyo :cry:

Valla hamaratlıktan ziyada mecburietten.İnsan rahat edemiyor evini istediği şekilde görmeyince.
Yemek seçiyor ama genelde sebze yemeklerini :KK70:
Aynen olmazsa kasaptan ona köfte yada tavuk aldırim yanına bir salata fln geçiştiririz öyle azda çorbam vardı.
Olmazsa bu akşam dolmalık biberlerim vardı onları yaparım yarın için:KK58:

Valla hamaratlıktan ziyada mecburietten.İnsan rahat edemiyor evini istediği şekilde görmeyince.
Yemek seçiyor ama genelde sebze yemeklerini :KK70:
Aynen olmazsa kasaptan ona köfte yada tavuk aldırim yanına bir salata fln geçiştiririz öyle azda çorbam vardı.
Olmazsa bu akşam dolmalık biberlerim vardı onları yaparım yarın için:KK58:
bende de var dolmalık biber ama içini alt komşum çok güzel yapıyo bi ondan tarif alayım da öyle yapıcam bende bugün yarın yaparım...
ev konusunda da haklısın
ev düzenli ve temiz olunca insanın içi huzur doluyo ya :KK28:

günaydın kızlar
bugün cuma :KK25:ohh sonunda tatil geldi, ayşem eminim sende mutlusundur :KK68:
evim temiz gibi h.sonu temizlik yapmıcam kafam rahat biraz bu konuda o nedenle oturup 1 gün mevzuat çalışmayı planlıyorum ve mevzuattan sıkılıncada kitap okuma tabikisi :KK28: ve o gün için eşimde arkadaşlarıyla balığa gidicek, sonra 1 günü de kendimize ayırdık gezicez beraber :KK60:
sizler de durumlar nasıl, ha bu arada ayşecim dolma nasıl oldu yapabildin mi canım?

günaydın kızlar
bugün cuma :KK25:ohh sonunda tatil geldi, ayşem eminim sende mutlusundur :KK68:
evim temiz gibi h.sonu temizlik yapmıcam kafam rahat biraz bu konuda o nedenle oturup 1 gün mevzuat çalışmayı planlıyorum ve mevzuattan sıkılıncada kitap okuma tabikisi :KK28: ve o gün için eşimde arkadaşlarıyla balığa gidicek, sonra 1 günü de kendimize ayırdık gezicez beraber :KK60:
sizler de durumlar nasıl, ha bu arada ayşecim dolma nasıl oldu yapabildin mi canım?

Evt cnm cuma mutluluğu bendede var şuanda.
Yapmadım dolmayı çnkü bugün yemeğe davetliyiz.Annemler balık almışlar dünden haber verdiler.
Dünde tavuk yaptım fırında çok güzel oldu.Yanı dolmayı yapmak yarına kaldı.
Ben yarın full ütü yapıcam.Hedefim tüm ütüleri bitirmek:KK5:
Pazar için şuanda bir planım yok evde miskinlik yaparız heralde

Hayırlı olsun cnm.İnş yeni evinizde gönlünüzce oturursunuz...
Evin işe yakın olması önmli gerçekten.Günümüzün en kıymetli ve yetmeye şeyi zaman.Ve yollarda zaman geçirmek yollarda yorulmak çok sinir bozucu bişy

Aynen oyle canimm sozde yakinimm amaa :(
Ev ile is arasi 10 km bile diil ama sabah trafikten 1 saatte anca variyorumm artik sinir geliyoo yoldaaa

Merhaba kızlar, hayırlı geceler.
Hepinizi çok özledim.. Gündüz nete girmem ne yazık ki yasak.
Akşamlarıda ev telaşı ve yorgunluktan hiç giremiyorum..
İyi bakın kendinize, güzel pazartesileriniz olsun şimdiden :KK68:

Vee yeni bir hafta daha başladı.Kasım ayının yarısınıda geçtik.Aralığa doğru yol alıyoruz.
Güzel bir hafta sonu oldu benim için bu hafta.Hem evimizle ilgilendik hem dinlendik hemde eğlendik:KK49::KK76:
Yanlız kollarım hala ağrıyor.Düzenli spor yapmamız gerekcek heralde.
Bugün akşamda evde takılcam malum halı saha günü.
Neyse biraz evle biraz kendimle ilgilenirim artık:KK37::KK75:

Merhaba kızlar, hayırlı geceler.
Hepinizi çok özledim.. Gündüz nete girmem ne yazık ki yasak.
Akşamlarıda ev telaşı ve yorgunluktan hiç giremiyorum..
İyi bakın kendinize, güzel pazartesileriniz olsun şimdiden :KK68:
teşekkürler , aynı telaş sanırım hepimizde var ev + iş telaşı :(

Back