Hayirdir kuzum ne oldu anlatirsin musait oluncaherkese merhabalar
kızlar tlf dan bi türlü giremiyorum foruma hala hata veriyo site değişti ama güncellemeler yapılmadı sanırsam
bende ilk düğünümü ve kınamı atlattım cok şükür
arada problemler oldu tabi
hala daha da oluyo malesef
ben bi pc bulunca hemen girdim foruma
Ayşenurum kızma cnm
git güzelce tatilini yaşa
bana da dua edin lütfen herşey yolunda gitsin de bi an önce yuvama kavuşayım
selam herkeseherkese merhabalar
kızlar tlf dan bi türlü giremiyorum foruma hala hata veriyo site değişti ama güncellemeler yapılmadı sanırsam
bende ilk düğünümü ve kınamı atlattım cok şükür
arada problemler oldu tabi
hala daha da oluyo malesef
ben bi pc bulunca hemen girdim foruma
Ayşenurum kızma cnm
git güzelce tatilini yaşa
bana da dua edin lütfen herşey yolunda gitsin de bi an önce yuvama kavuşayım
gamzeeeeselam herkese
bol bol dua edıcez canım hersey umdugundan guzel olmustur ve olacaktır ınsallah gelısmelerı beklıyoryz senden
Teşekkürler kızlar ama bu yeni haline alışamadım forumunselam herkese
bol bol dua edıcez canım hersey umdugundan guzel olmustur ve olacaktır ınsallah gelısmelerı beklıyoryz senden
Cnm özelden yazayım sana inş. Yarından sonra geniş geniş vakit olucak diye düşünüyorumHayirdir kuzum ne oldu anlatirsin musait olunca
Yaz canim benim sabret az kaldiCnm özelden yazayım sana inş. Yarından sonra geniş geniş vakit olucak diye düşünüyorum
Ama mesakkatli bi süreç artık bu bekleyiş bitsin istiyorum
G
gamzeeee
efendımmmmmG
gamzeeee
Sendemi tatile gittin kimse yok burdaefendımmmmm
Ohhh calis koleeeee :) :)Herkese slm bn geldim.Bugün iş başı yaptım şuanda geç kalmış pazartesi sendromu yaşıyorum
Uzun bir tatilden sonra çalışmak ne kadarda zor geliyor...
Ohhh calis koleeeee :) :)
Cok uyuzum tatile cikanlara hiheee napalım paraları yedik şimdi çalışıp telafi etme zamanı.
neyseki yoğunluktan bugün nası geçti anlamadım.
hem tatil dönüşü sendorumu hem yoğunluk birde üstüne hastayım grip olmuşum düne göre gerçi çok şükür daha iyiyim.
o yüzden bir an önce haftasonu gelsin istiyorum.
Tatile gitmesi güzelde dönmesi hiç güzel değil.
Yok hayatım ya ısten de cıktım ya oldukca avareyım ordan oraya savruluyorum ıs gorusmelerı fln evdede hıc ıs bıtmıyo calısırken daha az yoruluyodum sankı yaSendemi tatile gittin kimse yok burda
İs yeri bana dinlenme tesisi gibi geliyorYok hayatım ya ısten de cıktım ya oldukca avareyım ordan oraya savruluyorum ıs gorusmelerı fln evdede hıc ıs bıtmıyo calısırken daha az yoruluyodum sankı ya
oturarak calısınca bı derece oyle oluyo sımdı evdeyım butun gun ayakta evın ıcınde aksam artık ayak tabanlarımın agrıdıgını hıssedıyorum acılen ıs bulmam lazım hıc bana gore deıl evde olmakİs yeri bana dinlenme tesisi gibi geliyor
Ne isi ariyorsun il sinirlarim icindeyse yardim edeyimoturarak calısınca bı derece oyle oluyo sımdı evdeyım butun gun ayakta evın ıcınde aksam artık ayak tabanlarımın agrıdıgını hıssedıyorum acılen ıs bulmam lazım hıc bana gore deıl evde olmak
muhasebecıyım canım ben mali musavır stajerıyımNe isi ariyorsun il sinirlarim icindeyse yardim edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?