'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Harika hayatim cumartesi mevlut yapicaz insallah bir aksilik cikmazsa 2 gundur cok yorgunum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah kabul etsin canım, senin evinde mi okunacak mevlüt? Bende evlendikten sonra çok istemiştim, ama aileleri yemeğe al, onlar bizi alsın, misafir, teyzemin vefatı derken hamilelik yapamadım. İnşallah lohusa mevlüdüm olacak Allah'ın izniyle.

Annem cok israr etti teyzemle hazirliklari yapacaklar ben karismiyorum hicbirseye

Annem cok israr etti teyzemle hazirliklari yapacaklar ben karismiyorum hicbirseye

Ohhh miss valla Olsun olsun dua okutmak iyidir, ben evde dua okunmasını çok severim, içim rahatlar, huzur gelir sanki eve. Allah tüm dualarınızı kabul etsin inşallah.

Sen doktora gittin mi bu arada? Hapı kullanıyordun, adet olmadım falan diyordun? ne oldu?

Amin canim ailem memlekete gidecek araya skistiriyorlar ben kalabalik olsun istedim ama durumlar pek musait degildi kismet boyleymis
Sen hem yeni evin icin hemde bebek icin okutursun canim

Artık zamanı gelsin hayırlısıyla, gönlümden çok şey geçiyor da, bakalım Allah kısmet ederse inşallah.

Artık zamanı gelsin hayırlısıyla, gönlümden çok şey geçiyor da, bakalım Allah kısmet ederse inşallah.

İnsallah olur sen tasinacakmisin dogumdan once neye karar verdiniz
İnstagramdan sana istek yolladim

Son düzenleme:
İnsallah olur sen tasinacakmisin dogumdan once neye karar verdiniz
İnstagramdan sana istek yolladim

Canım büyük ihtimal doğum iznine ayrıldığım zaman taşınacağım. Hazır izindeyken, zaten tüm eşyalarım yeni, sadece perdeler değişecek, bir de belki bir tane daha koltuk takımı almam gerekecek. Bebeğin masrafları da çok malum, doğum hastane masrafları falan. İşte hesap kitap yaparak hareket etmeye çalışıyoruz.

Yardim edenin varsa iyi olur canim hem evine alisirsin bosuna kira odemezsin Allah saglikla oturmayi nasip etsin size

Yardim edenin varsa iyi olur canim hem evine alisirsin bosuna kira odemezsin Allah saglikla oturmayi nasip etsin size

Annemler falan var, yardımcı kadın da gelecek inşallah. Çabuk hallolur diye umut ediyorum. Ben kira veriyorum zaten canım, oturduğumuz evde kendi evimiz. Hep hayallerimizde bahçeli ev vardı, köpeğimiz rahat etsin, çocuğumuz bahçesinde koştursun diye. Eşimin annesine memleketinden miras gelen büyük bir meblağ olunca, bizim bu hayalimizi gerçekleştirdi Allah razı olsun. Bu evden çıkınca, burayı kirayı vereceğiz. Gelen kirayı da kızımız için bireysel emeklilik yaptırmıştık, her ay oraya aktaracağız, Allah izin verirse.

Son düzenleme:

Hepimizin tatile ihtiyacı var cnm tatilsiz olmuyor gerçekten heleki büyükşehir stresindeysen tatil isteği kaçınılmaz
Ne kadar kalıcaksınız tatilde
Bizde sizden bir sonraki cuma çıkıyoruz iple çekiyorum o günü valla

Canım bir de ben bayram öncesi perşembe günü iş yerinde fenalaştım. Sıcaklardan tansiyonum çıkmış. İş yerinde klima sorunu yaşıyorduk zaten, ben açıyorum kapatıyorlar. Öyle de komik ki, en düşük fanda çalışıyor ve 24 derecede. O gün de kavga ettim en sonunda, iki canlıyım anlayış göstermek bu kadar mı zor dedim. Tabi sıcak, sinir derken tansiyon olmuş 20/10, ambulansla doktorumun olduğunu hastaneye sevk edildim. Yattım 1 gece, sürekli tansiyon ve bebeğin kalp atışı takibi yapıldı. Bir ton tahlil vs, kollarım eroinman kolu gibi delik deşik. Araya bayram girdi biraz sakinleştim, şimdi klimalar açık ama, benim yaşadığım o korku ne olacak...atlattık neyse ki, şimdi bu tatil güzel olacak.

Canım biz cuma akşamı çıkıyoruz yola, 18 Ağustos'ta döneceğiz inşallah.Siz nereye gidiyorsunuz?

Son düzenleme:

Gecmis olsun nil ne kadar anlayissizlar cok uzuldum sana

Gecmis olsun nil ne kadar anlayissizlar cok uzuldum sana

Insanoglu böyle maalesef sadece kendini düşünüyor. Bende zaten en soğuğa alalım içerisi buzdolabı olsun demiyorum, neyse ki bölge müdürü ben hastaneye kaldırılca olaya müdahale etmiş çıkarken bile kapanmayacak klimalar demiş.

Kalabalik ortamda calismayi bu yuzden sevmiyorum iste sen tatildeyken kapatsinlar :)

Kızlar Merhabalar herkese
Nil geçmiş olsun canım
Meryem ve Ayşenur siz de iyisinizdir kızlar inş.
Bende 2. bekar evimi boşalttım daireden de dün itibariyle izne ayrıldım
Ayin 15 de sadece 1 imzalık işim kaldı tayin evrakları için
Şimdi memleketteyim ama çok yoğun ve yorucu ve düğüne de tam 1 hafta kaldı
Haftaya bugün ilk düğünüm kızlar
Dualarinizi bekliyorum
Topiğimize girmeye çalışıyorum aklımdasiniz
Hepinizi öpüyorum şimdilik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kalabalik ortamda calismayi bu yuzden sevmiyorum iste sen tatildeyken kapatsinlar :)

Bende aynen öyle dedim, ben tatildeyken pişin ama ben buradayken açılacak O kadarrr

Canım hayırlısıyla , neşe içinde sorunsuz atlatırsın inşallah. Mutlu bir gelin olarak dönersin aramıza

Günaydınnnn kızlar
Herkese selam
Geçmiş olsun Nil
İş hayattındaki insanlar zor gerçekten yaa
Biz Fethiyeye gidiyoruz cnm bnm geçen sene dışında her sene gittiğim bir yer.Ama Erdemle gitmek kısmet olcak 15inde inş
Ona çok bahsettiğim yerleri hep birlikte gezicez.
Zamanımız olursa Kaş,Kalkanda yapabiliriz Fethiyede 2 saat çnkü
Birde Fethiyede tekne turu istiyorum çok zevkli oluyor 2 katlı kaydıraklı bir tekne var çok eğlenceli onada kısmet olursa binmek istiyorum
25i pazartesi öğlende dönüyoruz biz.
Ailem ve Erdemle ilk tatilim farklı bir deneyim olcak

Tatilimiz gelsinde gidelim artık
:118::119::111:

fathiye'de ki tekne turları güzel oluyor. Birde sahiden kaydıraklı tekneler var Biz de Ölü Deniz'den kelebek vadisine gitmiştik nişanlıyken, kelebekler vadisine gelmişti bir kaç gezi teknesi, baya içinde kaydırak var, hooppp kayıp denize cuuppp.. Biz de bu akşam valizi hazırlamaya başlayacağız. Yıkanacaklar ve ütülenecekleri ayırıp son anda da onları koyacağım. Buzdolabında çürümesi muhtemel, kahvaltılık ve sebzeleri toplayıp anneme bırakacağız ve yola çıkacağız cuma akşamı inşallah. Tatilin her türlüsü güzel valla, sabah işe gideceğim psikolojisi yoksa ben evde jakuzi de bile tatil yapabilirim

Canım hadi hayırlısı inş
Herşey gönlünce olsun umarım arzu ettiğin gibi bir düğün gerçekleşir

Sana katılıyorum cnm iş strestti olmayan her an tatil aslında
Aynen bende ztn o cuuppp diye denize atlamayı seviyorum
Çok eğlenceli oluyor
Akvaryum diye bir yer var yat turu içerisinde Fethiye merkezden giden tekne turları arasında.
Siz kelebekler vadisine gittiğinize göre hisarönünden kalkan tekne turlarına binmişsiniz
Oranın denizi çok güzel
Sonra Fethiyede Sarıgerme şahane.Tam pikniklik akşamıda topgözü diye tepede bir yer var Fethiye sıcağından kaçmak için birebir buranın hiç merkezle alakası yok dersin
Günlüklü koyu süper keyifli oluyor
Valla şuanda anlatırken bile yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…