• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hamis bizle takilmiyo :) son gelinde evleniyor artik evliler klubu olucaZ

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen ya hamişin bu ara takip ettiği konular farklıdır haklı olarak :9::9::9:
bu ismi çok sevdim bebek:21::21::21:
:36::36::36::36:{ SON GELİN } :36::36::36::36:

ya bize bi tane evliler topiği lazım
içimizden bi gönüllü alsa bu görevi
bizim kızları o topic de toplasa
......... ya sizi çok seviyorum ki ben .............

Son düzenleme:
Arada girip bakıyorum topic çok sakin oluyor, bende sadece bakıp çıkıyorum. Nasıl gidiyor bakalım?

e kimseler yok topic de gitmiyo canım
biz bi kaç kişi olarak mücadeleye devam ediyoruz tatlım :9::9::9:
almor ve arzu işle ilgili sıkıntıda giremiyorlar
dilanın evle ilgili sıkıntıları olabilir o da uğramıyo
sen hamiş hamiş takılıon
geriye :16: ayşenur :16: meryem :16: ve :16: gamze(anabelgünes) :16: kaldık gibi bişey (bu arada ismini atladığım varsa k.bakmasın lütfen iş yoğunluğundan unutmuş olabilirim)

e kimseler yok topic de gitmiyo canım
biz bi kaç kişi olarak mücadeleye devam ediyoruz tatlım :9::9::9:
almor ve arzu işle ilgili sıkıntıda giremiyorlar
dilanın evle ilgili sıkıntıları olabilir o da uğramıyo
sen hamiş hamiş takılıon
geriye :16: ayşenur :16: meryem :16: ve :16: gamze(anabelgünes) :16: kaldık gibi bişey (bu arada ismini atladığım varsa k.bakmasın lütfen iş yoğunluğundan unutmuş olabilirim)

Arzu ve Dila ile görüşüyorum ben, Arzu iş yerinden giremiyor. Buradaki sıcak sohbetleri özledim ben ama:5:

Arzu ve Dila ile görüşüyorum ben, Arzu iş yerinden giremiyor. Buradaki sıcak sohbetleri özledim ben ama:5:

bende çok özledim :(
ya dilayı çok merak ediyorum
huzuru yerindedir inş.
ben face den eklicem sizleri özelden msj atsak birbirimize nasıl olur

Atlatsinda hayirlisiyla cok uzuluyorum ona ama cok ozledim

Söylerim ben ona özlendiğini, ilk fırsatta uğrar:34:

Sen nasılsın nasıl gidiyor?Zaman ne çabuk geçiyor değil mi? Günleri sayarken şimdi bakıyorsun günler geçmiş, herşey yolunda inşallah.

Söylerim ben ona özlendiğini, ilk fırsatta uğrar:34:

Sen nasılsın nasıl gidiyor?Zaman ne çabuk geçiyor değil mi? Günleri sayarken şimdi bakıyorsun günler geçmiş, herşey yolunda inşallah.

iki ay olmus bitmek üzere hala alışamadık evli olmaya garip geliyor işe gel aksam eve git yemek toparlama derken zaman gecıyor bayramda evden cıkmadım desem yerıdır cok sukur ramazanı atlattık dilaya ben ulastım instegramdan :)

Nasıl gitsin cnm valla yoğun yorucu:37:
Zaman acaip çabuk geçiyor bu ay bir tatil patlatim diyorum mayıstan beri yeter bu kadar çalışma skıldım:33:
Seni sormalı sn neler yapıyorsun

Ne olsun be güzelim, iş-ev , gittikçe büyüyen göbeğim ve bebeğim , koşturmaca içindeyiz. Allah kısmet ederse bu cuma akşamı tatil için çıkıyoruz yola. Çeşme/Boyalık, Kuşadası, Didim/Akbük şeklinde bir tatil yapacağız. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var sanırım artık.

Ne olsun be güzelim, iş-ev , gittikçe büyüyen göbeğim ve bebeğim , koşturmaca içindeyiz. Allah kısmet ederse bu cuma akşamı tatil için çıkıyoruz yola. Çeşme/Boyalık, Kuşadası, Didim/Akbük şeklinde bir tatil yapacağız. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var sanırım artık.

Git canim gez dinlen bebek dogunca zor olacak

Git canim gez dinlen bebek dogunca zor olacak

Günaydın canım;
Aynen, gerçi zaten Kasım ayında doğacak Allah kısmet ederse, bir daha ki yaza 8-9 aylık olacak, bu sefer kızımızla gideriz tatile:1:Sen nasılsın Meryem, nasıl gidiyor? Uzak kaldım buralardan sizin sohbetlerinizi özledim.:16:
Günaydın kuzular :16:

Günaydın :3::3:

Günaydın canım;
Aynen, gerçi zaten Kasım ayında doğacak Allah kısmet ederse, bir daha ki yaza 8-9 aylık olacak, bu sefer kızımızla gideriz tatile:1:Sen nasılsın Meryem, nasıl gidiyor? Uzak kaldım buralardan sizin sohbetlerinizi özledim.:16:

Günaydın :3::3:

Harika hayatim cumartesi mevlut yapicaz insallah bir aksilik cikmazsa 2 gundur cok yorgunum

Back