• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Çok normal cnm böyle olman.
Benimde çok uykum var dün gece 12.30da bir kaç apartman ilerimizde demir kesme makinası sesi oldu yaklaşık 10 dakika.
Çok sinir oldum ya ne düşüncesiz insanlar var yaa:19::20:

aynen canım ya meryeme dıyodum ıyıkı cocuklu aıle yok bızım bınada alt kattakı yaslı amca gecelerı tamda bızım yatak odasının altındakı odada ınternetten okey oynuyo apartman bosluguna gelıyo bıde orası cınnnn cınnnn klik kilk ses dınlıyoruz butun gece:20: camı kapasan pısıyosun acsan bı dert

aynen canım ya meryeme dıyodum ıyıkı cocuklu aıle yok bızım bınada alt kattakı yaslı amca gecelerı tamda bızım yatak odasının altındakı odada ınternetten okey oynuyo apartman bosluguna gelıyo bıde orası cınnnn cınnnn klik kilk ses dınlıyoruz butun gece:20: camı kapasan pısıyosun acsan bı dert

Bizim sitede şuanda hala diğer bloklarda inşaat devam ettiği için yanımız altımız üstümüz boş ama bu ses biraz ilerimizdeki bir apartmandan geliyordu.
Biz o kadar mesafeden rahatsız olduk daha yakın oturanlar o kadar zaman o sese nası laf etmedi şaşıyorum doğrusu

Bizim sitede şuanda hala diğer bloklarda inşaat devam ettiği için yanımız altımız üstümüz boş ama bu ses biraz ilerimizdeki bir apartmandan geliyordu.
Biz o kadar mesafeden rahatsız olduk daha yakın oturanlar o kadar zaman o sese nası laf etmedi şaşıyorum doğrusu

bizimde ust katlar bos daha ama tek basına amca sıkıntı cıkarıyo ust kata gelıceklerı dusunemıyorum acıkcası

Merhaba, geç de olsa günaydın:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin forumda kimseler kalmadi cok uzuluyorum bu haline

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eskiden okul + iş sıkıntı oluyordu net bulup giremiyodum foruma bi geliyodum neler konuşulmuş neler kaçırmışım die üzülüyodum
şimdi de kimsecikler yok ona üzülüyorum:43::43::43:
kimse olmayınca bende artık hazırlıklarım için buraya bişey yazmıyorum
yazasım gelmiyo:43:

Günaydınnnnnnnnnnnnnn:3::3:
Anlaşılan evlenmek yaramadı kızlara
Evlenen foruma gelmio gelsede buraya uğramıyor.
İlginç gerçekten:53::47:

sana da günaydın canım
sonuna kadar katılıyorum ayşenur:47:
almor ve arzu yeni işinde mazeretleri var
dila ne durumda merak ediyorum
nil zaten uğramaz oldu
Demirbaş olarak sen ve meryem varsınız sanki:44:
İyi ki varsınız kızlar:16::16::16::16:

kızlar ya benim ilk düğün 13 ağustos ya hani
acaba 8 ağustos ta izne ayrılsam geç mi olur sizce
şimdi siz o koşturmaca ve telaşı iyi bilirsiniz
bide eşim ve ailesi bayağı uzaktan gelecekler ve yatılı bi kaç gün kalma durumları var
annemde yalnız ablam da hamile yardımcı olacak kimse de yok anneme
ne yapsam bilemedim
diğer düğünüm de 23 ağustosta
eşim ve ailesi 11 ağustos gibi geleceğini söyledi ama daha netleşmedi
akrabalarını da organize edip geleceği için

bide eşim ve ailesi bayağı uzaktan gelecekler ve yatılı bi kaç gün kalma durumları var
ne yapsam bilemedim

Eğer paraya çok ihtiyacın yoksa 1 ay önceden çık işten, elin işi bitmez çünkü. Ailenle bol bol vakit geçirmeni tavsiye ederim ben.

ne yapsam bilemedim

Bende kına günü izine çıkmıştım düğünden 2 gün önce yani.
Ama tabi sizde durumlar farklı
Farklı şehir ve annene bu süreçte yardımcı olacak kimsenin olmaması.
Peki o tarihte izine çıkarsa 1. düğünle 2. düğün arasında da zaman var ve 2. düğün sonrası tatil o kadar zaman izin veriyorsa çalıştığın firma iyimiş valla :9:

Son düzenleyen: Moderatör:

Bana guldun mi yoksa :) canim git konus muhtemelen sesi cok acmis babda oyle agir isitiyor ben gidip kapatiyordum

Bana guldun mi yoksa :) canim git konus muhtemelen sesi cok acmis babda oyle agir isitiyor ben gidip kapatiyordum

Yok canım nıe gulum :1:Valla devam ederse gıtcem sölücem valla evde dalga konusu olmaya basladı amca basladı okeye dıye :9::9:

Bende kına günü izine çıkmıştım düğünden 2 gün önce yani.
Ama tabi sizde durumlar farklı
Farklı şehir ve annene bu süreçte yardımcı olacak kimsenin olmaması.
Peki o tarihte izine çıkarsa 1. düğünle 2. düğün arasında da zaman var ve 2. düğün sonrası tatil o kadar zaman izin veriyorsa çalıştığın firma iyimiş valla :9:

cnm kamudayım şimdi nikah iznim var 7 gün + tayinden dolayı 15 gün meyil sürem var + bide kendi iznimi kullanırım o da duruyo ama şimdi balayı dönüşü evi düzenlemek ve yeni düzen oturtmak için de izin lazım bana o nedenle izinleri yine de bol keseden kullanmak istemiyorum
ablam doğacak belki ona uğramam icab edebilir memlekete:26::26:
insan şaşıp kalıyo ya
düşün düşün bi hal oldum ne yapsam ne etsem diye
tam bi belirsizlikler silsilesi
hayırlısı demekten alamıyom kendimi

ne yapsam bilemedim

Benim 20 ağustosta ev eğlencem var.
21 ağustos ve 23 ağustosta Ankara'da ve Trabzon'da düğünlerim var. Toplam 9 gün iznim var.
20 si akşam izne çıkcam.

Yani 20 ağustos sabahı işe gitcem. Akşam 17.30 gibi işten çıkıp kuaföre uğrayıp ev kınama gideceğim :)

Benim 20 ağustosta ev eğlencem var.
21 ağustos ve 23 ağustosta Ankara'da ve Trabzon'da düğünlerim var. Toplam 9 gün iznim var.
20 si akşam izne çıkcam.

Yani 20 ağustos sabahı işe gitcem. Akşam 17.30 gibi işten çıkıp kuaföre uğrayıp ev kınama gideceğim :)

Yetisirsen tebrik ederim

Back