Gebeliğe Hazırlık TAHLIL Sonucumu Yorumlarmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen cnm.. Ben kaç kişiden duydum ikinci tahlilde farklı sonuçlar çıktığını... Ürolog zaten ultrasona göndeyor varikosel varmı die, varikosel varsa zaten ufak bir ameliyat yapılıyor ve 3 ay içinde değerler yükseliyor, yada fıtıktan kaynaklıysa onunda çaresi vardır.. Tek 1 sperm bile döllenmeye yetiyor ve tek 1 spermi olmayanda var.. Ki çok şükür seninde eşinde yine sperm çıkmış.. Tedaviyle düzelecektir.. Bizde tedavimizde 1 ayı grride bıraktık

Varikosel nedir

Değerlerin çok güzel maşallah normal şartlarda bu değerlerle hamile kalman çok kolay ama eşinde problem varr sanırım

Insallah farkli cikar insallah bize de bi umut isigi dogar cok sagolun insan nereden bilgi alsam ne yapsam diye ugrasiyor

Insallah farkli cikar insallah bize de bi umut isigi dogar cok sagolun insan nereden bilgi alsam ne yapsam diye ugrasiyor
Evet bende bir sürü kür uyguluyorm eşime, bir yandan psikolojik bir yandan maddi çöküntü ama yinede şükrediyorum kuzum, beterin beteri var diyorum... Sen önce eşine tüm tahlilleri yaptır.. Bu arada erkeklerde hormon tahlili yaptırabilir ürologlar genellikle sperm testi ve varikosele bakıyor, siz o söylemesse hormon testite yaptırmak istiyoruz diyin mutlaka onlar düzgün oldukça ilerlemeniz daha kolay olur

Tamam canim mutlaka baktiralim cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…