Gebeliğe Hazırlık TAHLIL Sonucumu Yorumlarmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

limonlusodaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
582
260
103
30
Herkese merhaba. Bir senedir bebegimiz olmadigi icin esimle doktora gitmistik. Esimde azospermi cikti. Doktor azospermi cikinca bana bakma getegi bile duymadi fakat ben tahlil olmak istedigimi soyleyince test yapti ve herseyin normal oldugunu soyledi. Icinizden elbet anlayan vardir degerlerim yumurta rezervim nasil acaba. En azindan bende problem olmamasini isteriz ki tup bebek yaptirma durumunda sansimiz artmis olacak

Yani deneyimleyip de bi fikir verecek bir allahin kulu yok mu arkadaslar? Hamilr kalmaya kur buldum desem herkes cevap verirdi

Sonuçlarınız normal görünüyor. Bir problem yok hormon tahlilinizde. Umarım eşinizin sorunuda çözülür. Sağlıklı bebekleriniz olur umarım.

Sonuçlarınız normal görünüyor. Bir problem yok hormon tahlilinizde. Umarım eşinizin sorunuda çözülür. Sağlıklı bebekleriniz olur umarım.
Sagol allah razi olsun arkadasim. Cevap verdigin icin. Deger araliklarina bakinca normal evet benim merak ettigim yumurta rezervibi hangisi gostrriyor ve dusuk mu yoksa yuksek mi olunca daha iyi

Sagol allah razi olsun arkadasim. Cevap verdigin icin. Deger araliklarina bakinca normal evet benim merak ettigim yumurta rezervibi hangisi gostrriyor ve dusuk mu yoksa yuksek mi olunca daha iyi
Canım yumurta rezervinin FSH gösteriyor, ama sahada garanti olsun istersen amh 'a baktır, rahim filmi çektir

Fsh ile genelde tahmin ediliyor sizinde yüksek değil merak etmeyin. Fsh de yüksek olursa doktor Amh denilen testi isteyip rezervlerde azalma varmı bakıyor. Fakat senin normal göründüğü için gerek duymayacaktır doktor büyük ihtimal.

Cnm değerlerin normal TSH ve prolaktin cok önemli ve şuan hastanenin değerlerine göre normal görünüo.. Rahim filmi çektir için tam rahat olsun.. Eşine gelince başka bir hastanede 5 günlük perhizle bir daha test yapsın.. Bazen hastane raporları sperm bekletilince öyle çıkabiliyormuş.. Yine azospermi derler ise, celalettin peru bu konuda uzmanmş herkeste memnunmş bir bakın araştırın isterseniz... Tese ameliyatları felan varmış.. Ama sen ne yaparsan yap eşinin mutlaka düzelmesi gerekiyor tüp bebek yaptıracaksanız bile o spermin olması şart.. Benim eşimde sperm azlığı var ileri hızı %1 ve malesef cocuğumuz hala olmadı

Degerleriniz gayet güzel görünüyor siz birde amh değerine ve tüplerinize baktirin.esiniz azosperm ise renkli doppler cektirin birde varikosel varmı yokmu diye.tez zamanda müjdenizi alırsınız insaALLAH

Keçi boynuzu kürü yaş eşine yükselir merak etme
Doktor direk urolojiye yonlendirdi normal olma ihtimali olmadigibi ima etti maalesef 30 milyonlarda olmasi gereken sperm sayisi 5-6 adet. En azindan canli sperm hucresi var sansli sayilirsiniz hic bulunmayanlar dahi var dedi doktorumuz. Cocugumuz nasil olsa olur deyip kimse sallandirmasin oncelikle esleriniz kontrol olsun haninlar ben kendimde sorun cikacagibi dusunurken boyle birseyle karsilastik insan sok oluyor

Henuz yolun basindayiz onumuzdeki hafta urolojiye gidicez butun testler bastan yapilacak. Doktor bi konuda umut verdi bize esim kucukken fitik ameliyati gecirmis ondan kaynakli tikaniklik olabilir tikaniklik acilirsa normal yollarla bile olabilir dedi. Durumumuz kesinlessin celelettin beyi duyduk biz de ona gitmeyi dusunuyoruz harika bi doktor

Degerleriniz gayet güzel görünüyor siz birde amh değerine ve tüplerinize baktirin.esiniz azosperm ise renkli doppler cektirin birde varikosel varmı yokmu diye.tez zamanda müjdenizi alırsınız insaALLAH
Amin arkadasim gebesin galiba ne olur evlat isteyenlere dua et bizim kadar cocuk seven bir cift daha varmidir bilmiyorum okadar istiyorduk ki burnumun diregi sizliyor inanin. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin

Değerlerin çok güzel maşallah normal şartlarda bu değerlerle hamile kalman çok kolay ama eşinde problem varr sanırım

Değerlerin çok güzel maşallah normal şartlarda bu değerlerle hamile kalman çok kolay ama eşinde problem varr sanırım
Bende tek sikinti suan tiroid ilaci kullaniyorum dengede tutmaya calisiyorum. Evet esimde problem cikti ama olsun allah ol derse olur insallah bizim de sinavimiz buymus nabalim

Amin arkadasim gebesin galiba ne olur evlat isteyenlere dua et bizim kadar cocuk seven bir cift daha varmidir bilmiyorum okadar istiyorduk ki burnumun diregi sizliyor inanin. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin
Bende aynı yollardan gectim canım benim bilmez miyim.hergun dualarımdasınız isteyen, evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese nasip etsin yüce Rabbim kaç yıllık evlisiniz ?

Bende aynı yollardan gectim canım benim bilmez miyim.hergun dualarımdasınız isteyen, evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese nasip etsin yüce Rabbim kaç yıllık evlisiniz ?
Bir hafta sonra bir sene dolacak. Allaha sukur bilincli bi ciftiz ve esim cok anlayisli ki biz erkenden uyandik doktora gittik. Oluruna biraksak yillarimiz gidebilirdi. Aslen ben daha subatta doktora gittim kontrole hani bi sikinti varsa yol yakinken bilelim. Doktor bize hicbir test yapmadi bir sene deneyin olmazsa gelin dedigi icin ustune dusmemistik

Sen dedigimi yap.esinde varikosel varmı baktirin varsa acil ameliyat olsun ameliyatsız düzelmez.once bunu yapın.bende hicbir sorun olmadığı halde 1,5sene olmadı bizimde sonra eşime batırdık varikosel cıktı ameliyat oldu 6ay sonrada müjdemizi aldık çok şükür.sen bir baktir dedigime sonra bana yaz nasil bir yol izlenmesi gerektigini anlatacagim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…