Taharet nasıl alınır? lütfen ciddi olan gelsin..

Nilufer88

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
6
1
1
37
Evet ben cok vesvese yasiyorum taharet alırken. Dusunünki bir ibrik su ve klozette nasıl yikanilir hicbir idrar diski kalmadan?

Bu konuda kitaplar var , oradan faydalansanız?Detaylı ve ilim isteyen bir konu çünkü özellikle de vesveseli iseniz daha tatmin edici cevaplar için sadece bu konu üzerine yazılmış kitaplardan faydalanın

Ya gercekten vallahi sizden yardım istiyorum amacım sizin nasıl normal yaptığınız ben çıkamıyorum artık işin içinden.

Ya gercekten vallahi sizden yardım istiyorum amacım sizin nasıl normal yaptığınız ben çıkamıyorum artık işin içinden.
pekii en yakınlarından annenden kardeşinden eşinden yardım istemedin mi?
daha uygun olmaz mı o şekilde.
dr. un ne tavsiye etti bunun için.
sen uygulamıyormusun önerilerini?

pis kalmayı tercih et bir süre

çok ciddiyim

yani

bir gün idrarını yapınca şeyini yıkamazsan bir şey olmayacağını gör

al eline tuvalet kağıdı kurula

çek çamaşırını

evet çok pis hissedeceksin ama olsun

ya da ne bileyim

düşün ki sen tam tuvaletini yaptın ve çocuğuna bir şey oldu ne bileyim, en hafifi eli kapıya sıkıştı

kötüsünü sen düşün

eee sen ibrik ibrik yıkanmaya devam mı edeceksin Allah aşkına

kal pis bir şey olmaz, pis olduğun için cehennemde yanacaksan da eğer yan

iyi insan ol, diğer günahları işleme ama tek günahın azıcık idrar ve dışkının iyi temizlenmemesi olsun

Arkadasim tuvalet kagidi diye bir sey var. İbrik ney bu devirde? İslat tuvalet kagidini guzelce temizle. Sonra da kuru tuvalet kagidiyla kurula. Cikarken elini yikamayi unutma
İslak tuvalet kagidiyla yapamiyorsan islak mendiller var hijyenik, bebeklere kullanilanlardan. Onlardan al. Alkolsuz parfumsuz.
Yok takintiliysan da doktora git ,hastanede yat,ilac kullan. Hayat bu kadar zor olmamali

Back
X