Çok teşekkür ederim tavsiye vererek içimi rahatlattınız. Kayın validemin evi bizden 2buçuk saat uzaklıkta ama gitmeye üşeniyor yol parası vermek istemiyor . Babası onu erkenden uyandryor orda rahat değil burda karışan yok abileri onu sıkmıyor 2 gunde 1 sevgilisiyle görüşyor.kayınvalidem de ona akıl verin bişeyler öğretin diyor gözkulak olun diyor ama bizim halimizi tam anlamyor kızlarına çık gel yanımza özlKeşke kabul etmeseydiniz veyahut bir şarta bağlasayınız. Okulun olduğu zamanlar sizde kalabilir, sair günlerde evine dönebilirdi. Olmuyor çünkü.. Bu açıdan bir dönem benzer bir şeyi yaşamış biri olarak, tartışmalar bile sağlıklı yaşanamıyor eş ile.. Dolayısıyla karşılıklı ilişti de oturamıyor evlilikte.. Ben çok sağlıklı görmüyorum bu durumu. Görümce toyluktan ötürü sizin kadar detaylı düşünemiyor şu an. Siz sorumluluk taşıyan bir kadınsınız artık. Yapılan toylukları "suç yada hata" olarak görmek bile abartılı gelebilir belki toyluğu yüzünden.
İki gün okulu var demişsiniz, mümkünse o tarihlerde sizinle kalıp diğer günlerde ailesinin yanına gitse, böyle bir imkan var mı? Umarım eşinizle bu konuyu konuşur ve ikna edebilirsiniz. Gayet iyi niyetle anlatıldığında, anlama kapasiteleri yükselebiliyor erkeklerin. Biz kadınlar bunu başaramayabiliyoruz.
"Derdim kardeşinle değil, kendi özel alanımla.. Seni bile tam olarak içselleştiremeden, "bu benim herşeyim" diyemeden, birden üç kişi olduk. Bebek için bile erken iken, ergen biraz ağır gelmiş olabilir" gibi bir şey olabilir. Siz mutlaka daha iyisini bilirsiniz.
Selamlar,
Keşke kabul etmeseydiniz veyahut bir şarta bağlasayınız. Okulun olduğu zamanlar sizde kalabilir, sair günlerde evine dönebilirdi. Olmuyor çünkü.. Bu açıdan bir dönem benzer bir şeyi yaşamış biri olarak, tartışmalar bile sağlıklı yaşanamıyor eş ile.. Dolayısıyla karşılıklı ilişti de oturamıyor evlilikte.. Ben çok sağlıklı görmüyorum bu durumu. Görümce toyluktan ötürü sizin kadar detaylı düşünemiyor şu an. Siz sorumluluk taşıyan bir kadınsınız artık. Yapılan toylukları "suç yada hata" olarak görmek bile abartılı gelebilir belki toyluğu yüzünden.
İki gün okulu var demişsiniz, mümkünse o tarihlerde sizinle kalıp diğer günlerde ailesinin yanına gitse, böyle bir imkan var mı? Umarım eşinizle bu konuyu konuşur ve ikna edebilirsiniz. Gayet iyi niyetle anlatıldığında, anlama kapasiteleri yükselebiliyor erkeklerin. Biz kadınlar bunu başaramayabiliyoruz.
"Derdim kardeşinle değil, kendi özel alanımla.. Seni bile tam olarak içselleştiremeden, "bu benim herşeyim" diyemeden, birden üç kişi olduk. Bebek için bile erken iken, ergen biraz ağır gelmiş olabilir" gibi bir şey olabilir. Siz mutlaka daha iyisini bilirsiniz.
Selamlar,
edik ya da abinleri yalnz bırak dedikleri yok yol parası verme biz iyiz diyolar okadar. Yaz tatilinde stajını bizim yanmzda yapmasını istyolar burda hastaneler daha çokmuş