Tahammülüm gittikçe azalıyor

Kızcağıza cok üzüldüm ben abisinin evine sığamamıs,ailesinin de maddi durumu iyi olmadığı icin abisinin evinde kalmak zorunda kalmıs okumak icin,ama belli ki kendisinden baya baya rahatsız olunuyor,bunları bilse bence okulu bile bırakır gider.öğrenci kız sevdiğiniz adamın kardesi ve sizin evinizde kalmaya ihtiyacı var mecbur yani ne olur ki kendi evi gibi hissettirseniz bu düsünceleri bir kenara atıp.Cocuğunuz olacak ilerde o da odasını dağıtacak ne olur ki odasını dağıtsa öğlene kadar uyusa.2 yıllık okuyormus bir de bir yıl daha kalsın ne olur yani siz de kız icin böyle düsünmeseniz?surda ne kalmıs
Çok sevimlisiN
umarım hepimizin karşısına senin gibi insanlar çıkar Buna çok ihtiyaç var .
Çok öpüyorum seni arkadaşım

Alsın da kurtarsın sizi yoksa misafirliği uzar
şimdi evlenmese bu sefer de çalışacağım der yok sınava hazırlanacaığm der yine sizde kalır maksat sevgilii ile görüşmek ya
Tanıyor musunuz kızı ?
Çok acımasız olmadı mı söylediğiniz şey

sağlıklı iletişim kurabilmek çok önemliymiş
Şöyle bir düşünün
dünyadaki her sorunun kaynağı küçük veya büyük istisnasız hepsinin sebebi iletisimsizlik veya yanlış iletişim değil mi ?
bakın konusTunuz rahatladiniz
ne güzel keşke başta bu kadar sıkıntı yapmasaydiniz kendinize

Çok sevimlisiN
umarım hepimizin karşısına senin gibi insanlar çıkar Buna çok ihtiyaç var .
Çok öpüyorum seni arkadaşım
tesekkür ederim,beni anlayabildiğine göre sen de öylesin:)bu mesajım cok tepki gördü adeta taslandım böyle düsündüğüm icin bircok üye tarafından:)neyseki beni anlayan birileri de varmıs.Ben de öpüyorum seni:KK68:

gerçekten bu bencilliğizi anlamıyorum konu sahibi. ben size başımdan geçeni anlatayım sizi eleştirmeden. yıllarca komşuluk ettiğim bir abla vardı karşı apartmanda. sonra onlar iş dolayısıyla başka bir ilçeye taşındılar. ama kızları benim yaşadığım ilçede 2 yıllık kazandı. maddi durumlarını bildiğimden ben dedim bizde kalsın diye. bazen topladı yatağını bazen toplamadı. bazen bana yardım etti bazen uzandı. ama o na o kadar çok alıştık ki biz inanın ayrılması çok zor geldi. kimin nereden sevap kazanacağı belli mi? eşiniz için olmasa bile insan allah rızası için sesini çıkarmaz. ben öyle yaptım hiç kırılmadık 2 yılı bitirdi gitti. ben o na kucak açmasaydım büyük ihtimalle sarı kuzum okulunu bırakmak zorunda kalacaktı. şimdi iyi bir özel hastanede yönetim kadrosunda çalışıyor.

Tanıyor musunuz kızı ?
Çok acımasız olmadı mı söylediğiniz şey

Bir acımasızlık yok,kendisi de hemen evlenmeyi istiyormuş.
Kaldığı evdeki insanları hizmetçi olarak gören, arkasını toplamayan, rahatsız edermiyim düşüncesi olmayan bir kız.

Arkadaşlar, ben 8 aylık evliyim. Ama hiç umduğum gibi geçmiyor.Hayal ettiğim gibi değilmiş evlililkt.Eşimin kız kardeşi yanımızda kalıyor özel Universite okuyor.baştan yanımzda kalmasını tereddüt ettim ama esimin ailesini kıramadık maddi açıdan onlara destek çıkyoruz. Hem de Okuyana yardım etmek istedim çünkü ben çok zor şartlarda okudum. ancak artık tahammül edemiyorum zor sabrediyorum :KK43:(
valla herkesın evı barkı ayrı olmalı, mısafır olarak gelınır gıdılır,bırlıkte yenılır-ıcılır ama devamlı olarak bakıma muhtac saglık problemı olmadıkca herkes kendı evınde barkında yasamalı !!!

ınsan anne-babası ıle bıle yerı gelıyor yapamıyor ki; sız yenı evlısınız bırbırınızı yenı yenı kesfedıyorsunuz,basbasa kalmanız lazım velılıge ve bırbırınıze alısmak ıcın keske en basından kabul etmeseydınız. artık gıt ıstemıyorum da denmez kıza haksızlık olur,esınız de de ters tepkı dogurur.

ne dıyım sabır edın...

bırde ev ıslerıne yardım etmemesı , sıgara ıcmesı vs. konusunda da sunu soylemek ısterım sız onun arkasını toplamak zorunda degılsınız, her yere de sızınle gelmek ıstemesı onun dusuncesızlıgı bence ( sız sevgılısı ıle bırlıkte ıken bende geleyım desenız emınım kı sızı yanında ıstemez basbasa kalmak ıster), bende 8 yıl teyzemlerle kaldım unıversıtede okurken maddıyattan degıl aılem guvende hıssettıgı ıcın ve bız cok ıyı anlasıyorduk. ama asla teyzeme yuk olmadım, arada alısverıs yapar eve bıseyler alırdım-özel gunlerınde pasta cıcek alır gonlunu alırdım-her yere peslerıne takılmazdım tamtersı sabah cıkar aksam gelırdım,bazen gelmezdım bıle arkadaslarımda kalırdım kı onlarda yalnız kalsın. o olmadıgı zamanlarda temızlıgı camasırı bulasıgı ve yemegı ben ustlenırım. ev ıslerıne elımden geldıgınce yardım ederdım ve kendı odamı hep ben toplardım her daım temız ve duzenlı ıdı....

hıc sorun yasamadık ama anlayıslıydık bırbırımıze,evın kurallarına herkes uyardı, ben onların ılıskısıne karısmazdım onlar benım dısardakı hayatıma, uzuntuyude sevıncıde paylasırdık su an evım barkım ayrı evlenıyorum ama haklarını asla yıyemem hep arar sorarım her daım yerlerı de ayrıdır bende...

sızde bence konusun gorumcenızle, ev ıslerınde yardım etsın sıze, esınıze de arada basbasa kalmak ıstedıgınızı soyleyın en azından bır sınemaya gıdın arada, yada basbasa bır yemege falan dengeyı kuracak olan esınız aslında o da kardesını salmıs kendı halıne, sızde daha evlılıge alısamamısken bırde ıkıncı bır kısının sorumlulugunu almısınız sıze agır gelmesı, özunuze bırseylerın batması dogal bence kotu nıyetlı oldugunuzu sanmıyorum...

bırde ev ıslerıne yardım etmemesı , sıgara ıcmesı vs. konusunda da sunu soylemek ısterım sız onun arkasını toplamak zorunda degılsınız, her yere de sızınle gelmek ıstemesı onun dusuncesızlıgı bence ( sız sevgılısı ıle bırlıkte ıken bende geleyım desenız emınım kı sızı yanında ıstemez basbasa kalmak ıster), bende 8 yıl teyzemlerle kaldım unıversıtede okurken maddıyattan degıl aılem guvende hıssettıgı ıcın ve bız cok ıyı anlasıyorduk. ama asla teyzeme yuk olmadım, arada alısverıs yapar eve bıseyler alırdım-özel gunlerınde pasta cıcek alır gonlunu alırdım-her yere peslerıne takılmazdım tamtersı sabah cıkar aksam gelırdım,bazen gelmezdım bıle arkadaslarımda kalırdım kı onlarda yalnız kalsın. o olmadıgı zamanlarda temızlıgı camasırı bulasıgı ve yemegı ben ustlenırım. ev ıslerıne elımden geldıgınce yardım ederdım ve kendı odamı hep ben toplardım her daım temız ve duzenlı ıdı....

hıc sorun yasamadık ama anlayıslıydık bırbırımıze,evın kurallarına herkes uyardı, ben onların ılıskısıne karısmazdım onlar benım dısardakı hayatıma, uzuntuyude sevıncıde paylasırdık su an evım barkım ayrı evlenıyorum ama haklarını asla yıyemem hep arar sorarım her daım yerlerı de ayrıdır bende...

sızde bence konusun gorumcenızle, ev ıslerınde yardım etsın sıze, esınıze de arada basbasa kalmak ıstedıgınızı soyleyın en azından bır sınemaya gıdın arada, yada basbasa bır yemege falan dengeyı kuracak olan esınız aslında o da kardesını salmıs kendı halıne, sızde daha evlılıge alısamamısken bırde ıkıncı bır kısının sorumlulugunu almısınız sıze agır gelmesı, özunuze bırseylerın batması dogal bence kotu nıyetlı oldugunuzu sanmıyorum...
Çok teşekkür ederim beni anlayana da anlamayana da. Sunu söylemek istiyorum herkesin yaşadğı durum faklıdır ben burda durumumu açıkça ifade ettim neler yaşadgmı neden böyle hissettıgimi. Abla ve yengesi olarak aldım karşıma herşeyi baştan aşaği konuştum kalbini kırmadan. Bizim yanmzda kalabilir ben kimseyi kovmuyorum ancak ben bir bireyim herkesin olduğu gibi benimde hayatım var bencillik yapmıyorum bana ve evime karşı yapılan bencillğe dur ddedim sadece.çok fedakarlık gösterdim kimseye saygısızlık etmedim. Güzel bir iletişimle olayı çözüyorum o da üzülmeyecek ben de. Ama yaptığı hataları da bilmeli ve düzeltmelidir.

gerçekten bu bencilliğizi anlamıyorum konu sahibi. ben size başımdan geçeni anlatayım sizi eleştirmeden. yıllarca komşuluk ettiğim bir abla vardı karşı apartmanda. sonra onlar iş dolayısıyla başka bir ilçeye taşındılar. ama kızları benim yaşadığım ilçede 2 yıllık kazandı. maddi durumlarını bildiğimden ben dedim bizde kalsın diye. bazen topladı yatağını bazen toplamadı. bazen bana yardım etti bazen uzandı. ama o na o kadar çok alıştık ki biz inanın ayrılması çok zor geldi. kimin nereden sevap kazanacağı belli mi? eşiniz için olmasa bile insan allah rızası için sesini çıkarmaz. ben öyle yaptım hiç kırılmadık 2 yılı bitirdi gitti. ben o na kucak açmasaydım büyük ihtimalle sarı kuzum okulunu bırakmak zorunda kalacaktı. şimdi iyi bir özel hastanede yönetim kadrosunda çalışıyor.

Çok teşekkür ederim beni anlayana da anlamayana da. Sunu söylemek istiyorum herkesin yaşadğı durum faklıdır ben burda durumumu açıkça ifade ettim neler yaşadgmı neden böyle hissettıgimi. Abla ve yengesi olarak aldım karşıma herşeyi baştan aşaği konuştum kalbini kırmadan. Bizim yanmzda kalabilir ben kimseyi kovmuyorum ancak ben bir bireyim herkesin olduğu gibi benimde hayatım var bencillik yapmıyorum bana ve evime karşı yapılan bencillğe dur ddedim sadece.çok fedakarlık gösterdim kimseye saygısızlık etmedim. Güzel bir iletişimle olayı çözüyorum o da üzülmeyecek ben de. Ama yaptığı hataları da bilmeli vedüzeltmelidir.

Çok teşekkür ederim beni anlayana da anlamayana da. Sunu söylemek istiyorum herkesin yaşadğı durum faklıdır ben burda durumumu açıkça ifade ettim neler yaşadgmı neden böyle hissettıgimi. Abla ve yengesi olarak aldım karşıma herşeyi baştan aşaği konuştum kalbini kırmadan. Bizim yanmzda kalabilir ben kimseyi kovmuyorum ancak ben bir bireyim herkesin olduğu gibi benimde hayatım var bencillik yapmıyorum bana ve evime karşı yapılan bencillğe dur ddedimsadece.çok fedakarlık gösterdim kimseye saygısızlık etmedim. Güzel bir iletişimle olayı çözüyorum o da üzülmeyecek bende. Ama yaptığı hataları da bilmeli vedüzeltmelidir.

X