Tahammülüm gittikçe azalıyor

heforshe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2015
64
16
36
Arkadaşlar, ben 8 aylık evliyim. Ama hiç umduğum gibi geçmiyor.Hayal ettiğim gibi değilmiş evlililkt.Eşimin kız kardeşi yanımızda kalıyor özel Universite okuyor.baştan yanımzda kalmasını tereddüt ettim ama esimin ailesini kıramadık maddi açıdan onlara destek çıkyoruz. Hem de Okuyana yardım etmek istedim çünkü ben çok zor şartlarda okudum. ancak artık tahammül edemiyorum zor sabrediyorum (

Tahammül edememenizin sebebi,kız kardeşinin yanınızda kalması mı,Yoksa bir münakaşa mı yaşadınız eşinizle ya da görümcenizle. ?

Rahat mi edemiyorsunuz yoksa size rahatsizlik verici hareketlerde mi bulunuyor

Gecici bir donem ne de olsa..

Biraz daha sabredin cok onemli bir olay yoksa..

zor bir karar vermişsiniz. yardım etmek istemeniz çokk güzel ama şimdi evin içinde ufak tefek şeyler bile batıyor değil mi? seste çıkaramıyorsunuz kendi kendinize sinir oluyorsunuz..

Aslında iyi biri ama düşüncesiz. Biz daha yeni evliyiz başbaşa kalamıyoruz sürekli yanımızda. Arada annesinin babasının yanına gitse birkaç günlüğüne o da yok. Biz nezamn gidersek bizimle geliyor yol parası boşuna vermesinmiş.Gezmeye gitsek bizimle geliyor. Her an 3ümüz beraberiz. Ben çalışyorum hem de ev isleryle ilgilenyorum. Mutfak esyalarimı dikkatsizce kullanyor kıryor.Onun odası hep dağınık sadece öğlene kadar uyumayı, sevgilisiyle gezmeyi sever haftada 2 gün okulu var.Eşim de görümcem de sigara içıyor. ben karşyım kızıyorum bana inat yaparmış gibi sürekli abisini balkona sigara içmeye çağıryor. Balkon pislik içinde olur külleri hiç temizlemez. Dağınık bıraktığı birşeyi hayatta kaldırıp düzeltmez.esimin ailesi cok şımartmış diye düşünüyorum. Para harcamayi da cok seviyor kayın pederim maddi açıdan kötüleşince biz yardım etmek zorunda hissediyoruz.tahammulüm azalıyor. Eşimle kız kardeşı hakkında konuştum ama bana taviz vermemeye çalışyo bazi şeylere çok takıldığımı söylüyor. Onun yerine kendimi koymami istyor ailesine hayır diyemedi çünkü gecen yıllarda bekarken o da abisinin yaninda kalmiştı. Ben anlayış göstermeye çalşyorum ama içime atmaya başladım ayrı bir stres oldu bana gece yarısı sessizce ağlıyorum artık.

Genç bi üniversite öğrencisi, böyle davranmasi çok normal. Ev düzenine sizin kadar önem vermeyebilir. Abisini sigara içmeye çağirmasi filan? Bunlar hiç takilacak konular değil, hatta saçma. Siz bence artik gicik olduğunuz i'in ne yapsa batiyor. Daha da fazla kalbinizi soğutmayin bence. O yaşta kizin kalbini kirip kendinize cephe aldirirsaniz, işte o zaman asla duzeltemezsiniz. Madem bu kadar yeni evli oldugunuz halde kabul ettiniz, katlanacaksiniz.

Bir de çözüm olarak uygun fiyatli bir yurtta kalabilir bence. Hem üniversite hayatini daha iyu anlamis olur.

zor bir karar vermişsiniz. yardım etmek istemeniz çokk güzel ama şimdi evin içinde ufak tefek şeyler bile batıyor değil mi? seste çıkaramıyorsunuz kendi kendinize sinir oluyorsunuz..
Aynen öyle eşimi üzmekten başka bir sey yapmıyorum bu defa ona patlıyorum

Aynen öyle eşimi üzmekten başka bir sey yapmıyorum bu defa ona patlıyorum
şu saatten sonra kızı yurda göndersenizz yada ev açsanız daha büyük gerginlik olur aileye karşı. zaten özelde okuyan kız yurtta kalmaz ev açmayada maddi yük size biner. kaç yıl var mezun olmasına?

Seni zorlayan ne canım kız sıkıntı mi yapiyo ?
Aslında iyi biri ama düşüncesiz. Biz daha yeni evliyiz başbaşa kalamıyoruz sürekli yanımızda. Arada annesinin babasının yanına gitse birkaç günlüğüne o da yok. Biz nezamn gidersek bizimle geliyor yol parası boşuna vermesinmiş.Gezmeye gitsek bizimle geliyor. Her an 3ümüz beraberiz. Ben çalışyorum hem de ev isleryle ilgilenyorum. Mutfak esyalarimı dikkatsizce kullanyor kıryor.Onun odası hep dağınık sadece öğlene kadar uyumayı, sevgilisiyle gezmeyi sever haftada 2 gün okulu var.Eşim de görümcem de sigara içıyor. ben karşyım kızıyorum bana inat yaparmış gibi sürekli abisini balkona sigara içmeye çağıryor. Balkon pislik içinde olur külleri hiç temizlemez. Dağınık bıraktığı birşeyi hayatta kaldırıp düzeltmez.esimin ailesi cok şımartmış diye düşünüyorum. Para harcamayi da cok seviyor kayın pederim maddi açıdankötüleşince biz yardım etmek zorunda hissediyoruz.tahammulüm azalıyor. Eşimle kız kardeşı hakkında konuştum ama bana taviz vermemeye çalışyo bazi şeylere çoktakıldığımı söylüyor. Onun yerine kendimi koymami istyor ailesine hayır diyemedi çünkü gecen yıllarda bekarken o da abisinin yaninda kalmiştı. Ben anlayış göstermeye çalşyorum ama içime atmaya başladım ayrı bir stres oldu bana gece yarısı sessizce ağlıyorum artık

şu saatten sonra kızı yurda göndersenizz yada ev açsanız daha büyük gerginlik olur aileye karşı. zaten özelde okuyan kız yurtta kalmaz ev açmayada maddi yük size biner. kaç yıl var mezun olmasına?
2 yıllık okuyor. Seneye mezun olcak mezun olduğü gibi de evlenmek istiyor

Kendimi cok zorluyorum onun hakkında olumsuz düsünmemek icin. Aramızda tartışma yok çok şükür. Tek beklediğim şey anlayış. Yanımızda kalsın ama arada tatile çıksın bizi basbasa bıraksın istiyorum. Bunu anlayacak yaşta ama olmuyor

abisi uyarsa kızı, en azından arasıra sizin başbaşa kalmanız konusunda. Kız düşüncesizmiş, kasıtlı yapmıyordur muhtemelen ama düşünmesi lazım. siz kabul etmekle iyilik yapmışsınız çünkü.

Abisi bu konuda çekingen ve de onu kırmak istemiyor araları çok iyi. Evet davranışları kasıtlı değil ama sadece kendisini düşünüyor .esimle bir defa uzun uzun konuştum ama pek fayda olmadı.artık bu derdimi kimseye anlatamaz duruma geldim.

Bir süreden sonra insana kaşının üstünde gözün var diye çatabilicek duruma geliyosun zor valla batar sana hareketleri hep. Ama bence madem bu yola girdiniz mezun olana kadar sabredin çünkü siz o kadar evinizi açar iyilik yaparsınızda en ufak bi imanız sizi düşman ilan eder bu durumda. Zor işin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…