• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"TahammüLsüzüm Artık..."

Sinirlenmekte çok haklısınız. Ama emin olun bunu özellikle yapıyorlar boşanmış erkek müsveddeleri. Zayıf tarafı yakalamak için her tür çirkefliği yapıyorlar. Sizi nerden yakalarlarsa orayı sürekli kaşıyıp kanatacak haberiniz olsun.
Etrafımda bu tip olayları yaşayan çok arkadaşım var oradan biliyorum.
Hiiiçççç aldırmayın. Hayatınıza devam edin. Artık ona hesap vermek zorunda değilsiniz . Siz sadece kendi ailenize ve çocuğunuza karşı sorumlusunuz. Bir kere açıklama yaparsanız devamı hep gelicektir.
Çocuk için eski kayınpeder yada kayınvalide ile sornsuz muhatap olyorsanız öyle de devam edin bence.
Sonuçta önemli olan sadece çocukların mutluluğu. Çünkü beş yaşındaki çocuk sizin aranızdaki problemleri anlamak yada müdahil olmak zorunda değil. Yansıtmayın çocuğa boşverin. İlahi adalete güvenin. Kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş.
Yaşınız çok genç kendiniz ve çocuğunuz için güzel ve sağlıklı bir hayat istiyorsanız bunları hiç dert etmeyin kendinize bu sağlık ve ömür bir daha elinize geçmez çünkü....

bence üzülmene deymez lilişim...zaten her türlü mesafelsin ve kendisi de blöf yapıyordur...

Sinirlenmekte çok haklısınız. Ama emin olun bunu özellikle yapıyorlar boşanmış erkek müsveddeleri. Zayıf tarafı yakalamak için her tür çirkefliği yapıyorlar. Sizi nerden yakalarlarsa orayı sürekli kaşıyıp kanatacak haberiniz olsun.
Etrafımda bu tip olayları yaşayan çok arkadaşım var oradan biliyorum.
Hiiiçççç aldırmayın. Hayatınıza devam edin. Artık ona hesap vermek zorunda değilsiniz . Siz sadece kendi ailenize ve çocuğunuza karşı sorumlusunuz. Bir kere açıklama yaparsanız devamı hep gelicektir.
Çocuk için eski kayınpeder yada kayınvalide ile sornsuz muhatap olyorsanız öyle de devam edin bence.
Sonuçta önemli olan sadece çocukların mutluluğu. Çünkü beş yaşındaki çocuk sizin aranızdaki problemleri anlamak yada müdahil olmak zorunda değil. Yansıtmayın çocuğa boşverin. İlahi adalete güvenin. Kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş.
Yaşınız çok genç kendiniz ve çocuğunuz için güzel ve sağlıklı bir hayat istiyorsanız bunları hiç dert etmeyin kendinize bu sağlık ve ömür bir daha elinize geçmez çünkü....
Kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş çok doğru....
Beni ewet en hassas yerimden kaşıyor...
Ey kurban olduğum allahım duy sesimi..
Sen onun canını al ki bende oğlumla huzurlu olayım.
Eğer insan gibi olsaydı ve yine boşanmış olsaydık bu kadar büyük dualar etmezdim.
Ama o insan değil öküzzz şeytan o ...

aman neyimize lazım

kocasız kalırız diye düşündük

demi lilyna
Amann yaseminnn ben boşunamı gebersinler diyorum...

Lilişim ne desem bilemedim.. O adamin tek derdi senin huzurunu kacirmak..
Ewet bunu başardı.
İyice hayattan mutluluğa dahil bir umudum kalmadı...
bence üzülmene deymez lilişim...zaten her türlü mesafelsin ve kendisi de blöf yapıyordur...
Blöf yapması bile benim canımı sıkmaya yetiyor.
Çünkü benim yawrumla beni tehdit ediyor şerefsizzz ben daha çok çıldırıyorum bu sefer...

Eee tamam bak kendi cevabını kendin veriyorsun. Zayıf tarafını ele vermişsin. Bu kötülüğü kendine yapma. Güçlü olan kazanır. Boşanmalardan sonraki süreç maasesef bir sinir savaşı haline geliyor. Senin hayatına dokunabileceği tek nokta çocuk olduğu için daha da çok uğraşacaktır. Aldırış etme. etsen bile belli etme.Çocuk büyüdükçe çocuğu bahane edip daha çok hayatına girmek isteyecektir.

Eee tamam bak kendi cevabını kendin veriyorsun. Zayıf tarafını ele vermişsin. Bu kötülüğü kendine yapma. Güçlü olan kazanır. Boşanmalardan sonraki süreç maasesef bir sinir savaşı haline geliyor. Senin hayatına dokunabileceği tek nokta çocuk olduğu için daha da çok uğraşacaktır. Aldırış etme. etsen bile belli etme.Çocuk büyüdükçe çocuğu bahane edip daha çok hayatına girmek isteyecektir.
Bana da diyorlar ki çocuğun küçükken evlenmen senin için daha iyi...
Büyüdüğü zaman daha da zor olur...
Bende ewlenme meraklısı değilim fakat, 2 sene olmuş boşanalı kısmet bu işler..
Oldu ki ewlendim, mahkeme ile alamazsa bile zorla alır.
Bu sefer polis karışacak araya oğlum yıpranacak.
Ve bana dün dedi ki; beni sinirlendirme ilk önce oğlumu sonra seni sonrada kendimi öldürürüm dedi :KK61::KK61:

Bana da diyorlar ki çocuğun küçükken evlenmen senin için daha iyi...
Büyüdüğü zaman daha da zor olur...
Bende ewlenme meraklısı değilim fakat, 2 sene olmuş boşanalı kısmet bu işler..
Oldu ki ewlendim, mahkeme ile alamazsa bile zorla alır.
Bu sefer polis karışacak araya oğlum yıpranacak.
Ve bana dün dedi ki; beni sinirlendirme ilk önce oğlumu sonra seni sonrada kendimi öldürürüm dedi :KK61::KK61:
lili iyiki bu psikopatla bağlantıda değlsin çocuk için felan
yoksa anim allahh ruh hastası hertürlü oyun numara var bunda Allah korusun
şimdi numaranı neden gizlediğini çocuğu götürüp getirirken adamla niye muhattap olmadığını daha ii anlıyorum kuzummm

Psikopatça düşünce tarzı eyvah eyvah...
Korkma bişey yapamaz. Havlayan it ısırmaz. Ahlaki bakımdan düzgün yaşayan hiç bir kadının çocuğunu mahkeme babaya vermez zaten. Kanunlar bu bakımdan annenin tarafında.
Evlilik fikri senin bileceğin iş. Hayatın sana neler getireceğini bilemezsin . Hayırlısı olur inşallah. Ama benim fikrim bu adam senin hayatında böyle sıkıntı verecek atraksiyonlar yaşatıyorsa yarın öbür gün başka bir adamla evlenirsen daha da çoşar yaptığın evlilikte de huzur vermez. Daha çok kişi ve sıkıntıyla uğraşırsın. Yani demek istediğim bunu şimdi çözmelisin. O artık senin hayatından çıkması gerektiğini pek kabul edememiş gibi. Sen benim umrumda değilsin diyip yinede huzursuzluk yaratıyorsa sağlıklı bir düşünce yapısına sahip değil. Aileni bu konuda muhakkak bilgilendir. Seni sahipsiz sanmasın.

lili iyiki bu psikopatla bağlantıda değlsin çocuk için felan
yoksa anim allahh ruh hastası hertürlü oyun numara var bunda Allah korusun
şimdi numaranı neden gizlediğini çocuğu götürüp getirirken adamla niye muhattap olmadığını daha ii anlıyorum kuzummm
Beyfendinin istediği gibi konuşursam ondan melek gibisi yok.
Yok öyle beni sinir edecek şeyleri söyleyecek sonra benim alttan almamı bekleyecek...
Bana kalkmış diyo ki pezevenk dün, benim iki dudağımın arasındaydı mahkemede senin hayatın diyor.
Ben boşanmak istemiyorum deseydim siktin sene benden boşanamazdın g..tümün dibinden kımıldayamazdın diyor.
Gerizekalı, sen boşamasan mahkeme zaten bizi boşardı.
Ne kadar uzatırsam uzatırdım kızım ama yapmadım senden okadar iğreniyorum diyor.

Sanki ona bu saydıklarımı yapan benim;
Yalan
Hırsızlık
Aldatma
Hap kullanma
Daha bir sürü şey...

Psikopatça düşünce tarzı eyvah eyvah...
Korkma bişey yapamaz. Havlayan it ısırmaz. Ahlaki bakımdan düzgün yaşayan hiç bir kadının çocuğunu mahkeme babaya vermez zaten. Kanunlar bu bakımdan annenin tarafında.
Evlilik fikri senin bileceğin iş. Hayatın sana neler getireceğini bilemezsin . Hayırlısı olur inşallah. Ama benim fikrim bu adam senin hayatında böyle sıkıntı verecek atraksiyonlar yaşatıyorsa yarın öbür gün başka bir adamla evlenirsen daha da çoşar yaptığın evlilikte de huzur vermez. Daha çok kişi ve sıkıntıyla uğraşırsın. Yani demek istediğim bunu şimdi çözmelisin. O artık senin hayatından çıkması gerektiğini pek kabul edememiş gibi. Sen benim umrumda değilsin diyip yinede huzursuzluk yaratıyorsa sağlıklı bir düşünce yapısına sahip değil. Aileni bu konuda muhakkak bilgilendir. Seni sahipsiz sanmasın.
Ailem herşeyi biliyor canım...

Benim babamada laf atıyor diyor ki, karı kılıklı baban var senin diyor kapı arkasından konuşan.
Senin babanda adam değil diyor.
Ortada torun var diye adam ses etmiyor.
Beni bir keresinde ölümle tehdit etti diye savcılığa verdik içerde yattı 2 gün sonra çıkardılar.
Daha napalım, onun bunun çocuğu için katil mi olalım..
Oyuzdenn rabbim tez zamanda onun canını alsın kurtulalım aminnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK34:

Yok öyle beni sinir edecek şeyleri söyleyecek sonra benim alttan almamı bekleyecek...
Bana kalkmış diyo ki pezevenk dün, benim iki dudağımın arasındaydı mahkemede senin hayatın diyor.
Ben boşanmak istemiyorum deseydim siktin sene benden boşanamazdın g..tümün dibinden kımıldayamazdın diyor.
Ne kadar uzatırsam uzatırdım kızım ama yapmadım senden okadar iğreniyorum diyor.

Yalan
Hırsızlık
Aldatma
Hap kullanma
Daha bir sürü şey...

Benim babamada laf atıyor diyor ki, karı kılıklı baban var senin diyor kapı arkasından konuşan.
Beni bir keresinde ölümle tehdit etti diye savcılığa verdik içerde yattı 2 gün sonra çıkardılar.
Oyuzdenn rabbim tez zamanda onun canını alsın kurtulalım aminnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK34:
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

lili canımmm nerde buldun sen bu adamı ya yuhhhh
sabıkası varmı bunun

sabıkası varmı bunun
Hayır canım yok sabıkası.
Benimle tanıştığında bu şekilde pislik değildi.
Çok iyi tiyatro yapmış ama taktir ettim valla onun bunun çocuğunu :KK34:

,

Yalan
Hırsızlık
Aldatma
Hap kullanma
Daha bir sürü şey...

Lilli yanlış anlama ama
ben oda babası diye bu şeyleri yapmış adama cocugumun seyını göndermem
aslada razı gelmem

sabıkası varmı bunun

öyle bir zaman ki

insan ne yaşacağını bilmiyor

bazen delilik bazen aşk diye sığınıyoruz

ama işte bunlar bize hayat tecrübesi

lilyn zaman gelecek bizde mutlu huzurlu olacağız inş. lütfen bu adamı hiç dikkate alma

benim kide bugunlerde mesaj atıyor tehditler başladı dikkate bile almıyorummm

,

Lilli yanlış anlama ama
ben oda babası diye bu şeyleri yapmış adama cocugumun seyını göndermem
aslada razı gelmem
Nasıl vermicem cute vermezsem daha beter olucak herşey.
Babanne ve dedesinden zarar yok ki.
O salakta bir zarar veremez.
Dün kendim gittim aldım oğlumu o ewden o salak yoktu mesela,
Ailesi beni kapıda nasıl karşıladılar bi görsen.
Köyden dede gelmişş kızımda kızımm diye sarılmalar, eski kayınvalide de öyle..
Kafamı uzattım benim paşa çizgi film izliyordu oturmuş yere :KK14:
ooooo durum fena Allah yardımcın olsun. Dinlen dinlen kaç arkadaşım o zaman.
Offffff offfffff :KK61::KK61:

öyle bir zaman ki

insan ne yaşacağını bilmiyor

bazen delilik bazen aşk diye sığınıyoruz

ama işte bunlar bize hayat tecrübesi

lilyn zaman gelecek bizde mutlu huzurlu olacağız inş. lütfen bu adamı hiç dikkate alma

benim kide bugunlerde mesaj atıyor tehditler başladı dikkate bile almıyorummm
Ne tehditi atıyor sana senin başında onca sıkıntı varken neyin tehditiymiş bu....?

Back