• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"TahammüLsüzüm Artık..."

aile istiyor kıyamam
yani herkesin durumu birbirinden farklı
bizim mesela sınavımız önümüzde
siz verdiniz vereceğinizi
Cocuklar yönünden konusuyorum Ege hep aıle ıcınde yasadı mesela kucuk yasta evlendıgım ıcın ama dedım ya sınavımız onumuzde bızımde bılıyorsun durumları.
hersey bundan sonra dılerım cok guzel olur cok dogru kararlar alırsın
Zaten her attığım adımı 10 kez düşünüyordum, şimdi 1000 kez düşünücem...
Allah annemden babamdan da razı olsun; her zaman oğlumla benim arkamda oldular Allah başımdan eksik etmesin onları....
Ewet herkesin sınavı ayrı, Allah hayırlı güzel günler göstersin hepimize.
Evlatlarımız hiç üzülmesin...

Başın sağolsun,Allah rahmet eylesin
Güçlü olman için dua edicem
Rabbim sabırlar versin...

Oğlum çok olgun bir çocukmuş 6 yaşında olmasına rağmen...
Memleketine Sinop'a defnettik eski eşimi..
Oğlumla ikimizde gittik, babasının cenaze namazında en ön safadaydı yawrum..
Hakkını helal etti babasına...
Benim ağladığımı gördüğü zaman ağlıyor, oyuzden ağlamıyorum yanında hiç :KK43:
bilmiyorum ki ağlaması mı iyi,yoksa içine mi atar acaba?? daha çok küçük ama kıyamam ben ona..oğlum 5 yaşında ,düşünemiyorum içinde yaşadıklarını..
cenazayee gitmesi kabullenmesi açısından daha iyiymiş ama .
bundan sonra ömründe hep güler inşallah,güçlü sağlam bir erkek olur.

Başın sağolsun,Allah rahmet eylesin
Güçlü olman için dua edicem
Rabbim sabırlar versin...
Çok sağol cnm duaların için Allah razı olsun...
bilmiyorum ki ağlaması mı iyi,yoksa içine mi atar acaba?? daha çok küçük ama kıyamam ben ona..oğlum 5 yaşında ,düşünemiyorum içinde yaşadıklarını..
cenazayee gitmesi kabullenmesi açısından daha iyiymiş ama .
bundan sonra ömründe hep güler inşallah,güçlü sağlam bir erkek olur.
Benim gözlerimi dolu dolu görünce oda benim gibi oluyor, zaten cok duygusal içli bir cocuk.
Yaşından dolayımı bilmiyorum ama bizler gibi güngür güngür ağlamadı...
Babasını tabutla omuzlarda götürdükleri zaman benim kucağımdaydı, ozaman ben cok ağladım..
Kucağımda bana sarılıp, anne babam bizi bırakıp gidiyor diye ağladı ozaman çok işte :KK42:

Çok sağol cnm duaların için Allah razı olsun...

Benim gözlerimi dolu dolu görünce oda benim gibi oluyor, zaten cok duygusal içli bir cocuk.
Yaşından dolayımı bilmiyorum ama bizler gibi güngür güngür ağlamadı...
Babasını tabutla omuzlarda götürdükleri zaman benim kucağımdaydı, ozaman ben cok ağladım..
Kucağımda bana sarılıp, anne babam bizi bırakıp gidiyor diye ağladı ozaman çok işte :KK42:
bana tuhaf geliyor
illaki oğlun için üzüldüğünü düşünüyorum ama neden agladın ki sen o kadar
benmi çok gamsızım

Başın sağ olsun arkadaşım. Ne de olsa bir zamanlar eşindi, çocuğunun babası olması bir yana sen de şok olmuşsundur.
Kader işte, bütün öfkeler, kırgınlıklar bir ölüme bakıyor işte. Her ne kadar tam olarak affedemesen de bir boşluk hissediyor insan işte.

bana tuhaf geliyor
illaki oğlun için üzüldüğünü düşünüyorum ama neden agladın ki sen o kadar
benmi çok gamsızım
Sen senelerdir yüzünü görmüyorsun we hiç iyi bir anın hatıran yok eski eşinle..
Bizim öyle değil, bana güzel zamanlar yaşattığı da cok oldu...
Allah merhametten hiç bir zaman ayırmasın, en önemlisi benim oğlumun babasıydı canım...

Basiniz sagolsun.. Konunun sonundaki bedduamsi duaniz kabul olmus ne yazikki :( oglunuza ve ailesine allahtan sabir diliyorum...

Sen senelerdir yüzünü görmüyorsun we hiç iyi bir anın hatıran yok eski eşinle..
Bizim öyle değil, bana güzel zamanlar yaşattığı da cok oldu...
Allah merhametten hiç bir zaman ayırmasın, en önemlisi benim oğlumun babasıydı canım...
bilmiyorum belkide yapmadıkları için cok kızgınım ıllakı kıyaslıyorum
ne dıyım valal bılmıyorum gececek bu gunler dıyorum sadece

Başın sağ olsun arkadaşım. Ne de olsa bir zamanlar eşindi, çocuğunun babası olması bir yana sen de şok olmuşsundur.
Kader işte, bütün öfkeler, kırgınlıklar bir ölüme bakıyor işte. Her ne kadar tam olarak affedemesen de bir boşluk hissediyor insan işte.
Sağol canım dostlar sağolsun...
Aynen ne de olsa biz zamanında sewerek ewlenmiştik, sözlülük nişanlılık dönemi ve ewliliğimin ilk 2 senesine kadar herşey cok iyiydi... Oğlum doğduktan 6 ay sonra bizim aramızda ne olduysa oldu ve kötü şeyler yaşadık....
Çok kızgındım ona ewet, oğlumu almaya geldiği zamanlarda yüzünü pek göresim yoktu.
En son 28 eylül okulların açıldığı gün gördüm onu (ilkokula başladı bu sene oğlum)
Yani diyecek söz bulamıyorum, Allah geride kalanlara annesine babasına sabır wersin..
Benim yawrumunda Allah hep yanında olsun, ben hem anne hem babayım yawruma artık...

Sağol canım dostlar sağolsun...
Aynen ne de olsa biz zamanında sewerek ewlenmiştik, sözlülük nişanlılık dönemi ve ewliliğimin ilk 2 senesine kadar herşey cok iyiydi... Oğlum doğduktan 6 ay sonra bizim aramızda ne olduysa oldu ve kötü şeyler yaşadık....
Çok kızgındım ona ewet, oğlumu almaya geldiği zamanlarda yüzünü pek göresim yoktu.
En son 28 eylül okulların açıldığı gün gördüm onu (ilkokula başladı bu sene oğlum)
Yani diyecek söz bulamıyorum, Allah geride kalanlara annesine babasına sabır wersin..
Benim yawrumunda Allah hep yanında olsun, ben hem anne hem babayım yawruma artık...
Amin canım, umarım hayatınız düzene girer, ölüm atlatılmaz ama en azından bununla yaşamayı öğrenirsiniz.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Başınız sağolsun her ne yaşandıysa yaşandı sonuçta evladınızın babasıydı Rabbim sabır versin.İnşallah bundan sonra hayat oğlunuz ve sizin için çok güzel olur.Rabbim sizlere sağlıklı sıhhatli uzun ömür nasip etsin.

Aa cok saskinim su an....:KK57:
ilk sayfadaki ettigin son duadan sonra boyle bir gelisme:KK57:
basin sagolsun :KK43:
Zaten yeterince acı çekiyorum, ölümüne ben sebep olmuşum gibi konuşmayın...
Çok kızgındım ona çok hemde.. Ama herşey boşş...

Basiniz sagolsun.. Konunun sonundaki bedduamsi duaniz kabul olmus ne yazikki :KK43: oglunuza ve ailesine allahtan sabir diliyorum...

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Başınız sağolsun her ne yaşandıysa yaşandı sonuçta evladınızın babasıydı Rabbim sabır versin.İnşallah bundan sonra hayat oğlunuz ve sizin için çok güzel olur.Rabbim sizlere sağlıklı sıhhatli uzun ömür nasip etsin.
Amin güzel hayırlı sözleriniz için teşekkür ediyorum...

Sizi suclamiyorumki:( hepimiz yapiyoryz o bedduayi keske olse diyoruz kardesime dedim en son bu lafi hemde yuzune simdi konuyu okuyunca odum kopuyor bisey olursa diye :(

Oyle sey mi olur?
Insan sinirliyken neler yazar neler soyler...
Sadece talihsiz bir tesaduf oldu...
sakin suclu hissetme kendini...

Back
X