• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"TahammüLsüzüm Artık..."

LiLyaNa_

Koç Kadını ♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
17.962
5.411
198
BU KONU ESKİ ARKADAŞLAR, SAYFANIN EN SON KISMI ÖNEMLİ..
OĞLUM BABASINI KAYBETTİ :KK42:

Selam kızçeler...

Bir kaç gündür ciddi anlamda sıkıntılar yaşıyorum...

İsyan etmek istemiyorum ama zaten yorgunum beni daha fazla yoracak hiç bir şeye tahammül edemiyorum artık...

Para,mal,mülk,kırgınlık,kavga,gurur hiç ölmeyecekmişiz gibi yaşıyoruz bu saydıklarımın hırsına

kapılıpta karşımızdakinin kalbini çok rahatlıkla kırabiliyoruz artıkk...

Yo-rul-dum!!

Beni burda az çok tanıyanlarınız var, evlenip boşandım 2 yıl önce 5 yaşında da oğlum var ellerinizden öper :)

Eski eşimle hala sorunlar yaşamaktayım. :KK14:

Oğlum 6 aylık bebekken terkettim onu ailemin yanına geldim. (Sebeplerini anlatsam sayfalar yetmez)

Hemen boşanma davası açmadım çocuk var belki düzelir diye 3 sene bekledim onu ve 2 kez barıştık ama yine olmadı ve resmi anlamda boşandık 2 yıl önce.

Az öncede belirttiğim gibi oğlum büyüdü şu an 5 yaşında.

Oğlumun üzerinde hiçbir emeği yoktur kendisinin. Hatta oğlum 2 yaşlarında dedesine (yani benim babama) "baba" diye hitap ederdi benden duyduğu için.

Hal böyle olunca oğlum babasına ve baba tarafına karşı mesafeli ve soğuktu her zaman.

Daha önceleri görüyordu çocuğunu görmüyor değildi fakat ayda 1 falandı, ya da 2 ayda 1...

Şimdi şu son 1 senedir her hafta pazartesi günleri alıyor oğlumu 1 gece kalıyor orda ve ertesi günü getiriyorlardı.

Size her hafta alıyor diyorum ama sorun şu ki; oğlum babasına gitmek istemiyor.

Her almaya geldiklerini duyduğunda ben o ewe gitmek istemiyorum diye ağlama krizlerine giriyor şu son 5 aydır.

Hatta bu konuda bile beni ve ailemi suçladı, biz dolduruşa getiriyormuşuz çocuğu oyuzden gitmiyormuş oğlum oraya.

Ne dediysek bunun böyle olmadığını ikna edemedik öküze!!

Her neyse geçen hafta oğlanı aldılar yine ve bu sefer ağlayarak gitmedi çok sevindik çünkü aklımız kalıyordu bu sefer dudağını büküp gittiği için.

Ama anneme de demiş ki benim paşam "anneanne ben babama gidiyorum üzülmeyin tamam mı 1 gece kalıcam gelicem"demiş.

Annemde sen üzülmezsen bizde üzülmeyiz bitanem tamam demiş. Geçen haftamız bu şekilde sorunsuz geçti.

Bu hafta ise pazartesi günü oğlumu aldılar salı sabahı direk okula bırakacaklardı (Kreşe gidiyor oğlum)

Salı sabahı annemi aramış eski kayınpeder, demiş ki bizim paşa uyandı ama okula gitmek istemediğini

söyledi ve dede ben burda kalıcam, akşam beni götürürsün ewe diye söyledi demiş.

Annemde tamam X bey ben annesine söylerim demiş.

Annem aradı beni söyledi, annem biraz şaşırmış hani orda 1 gün daha kalmak istemesine çünkü oraya gitmemek için ağlama krizlerine yakınen şahit olduğu için,

Sesinden anladım o şaşırmışlığı..

Sonra oğlumu aradım bende sesini duyayım dedim, gayet keyifliydi daha da içim rahatladı.

Hatta eski kayınpederlede görüştüm, sizde biraz daha kalmak istemesi çok iyi gelişme çok sewindim dedim. Bizde öyle kızım dedi.

Biraz uzun oldu farkındayım ama olayın geçmişini net anlamanız açısından bunları yazmam gerekiyordu.

Gelelim canımı sıkan mevzuya.

İş yerinden arkadaşımız ameliyat oldu ve iş yerindeki diğer arkadaşların, iş çıkışı hastaneye ziyarete gideceklerini öğrendim.

Ve kaldığı hastaneninde eski kayınpederlerin ewine çok yakın olduğunu da öğrendikten sonra, aradım eski kayınpederi dedim ki;

Akşam o tarafa gelicem iş çıkışı hastaneye ziyarete, hazır oraya gelmişken oğlanıda alıp öyle dönücem ewe dedim.

Akşam iş yerinden geç geliyor adam çünkü o saatten sonra bırakması zor olur hazır gelmişken alayım dedim oğlumu..

Adam tamam dedi ben babannesine söylerim akşama hazırlar dedi.

Sonra eski eşimi aradım onada söyledim.

Buraya kadar bir sıkıntı yok...

Aradan 2 saat geçti, eski eşim annemi aramış LiLyaNa_ beni arasın demiş.

(Benim telefon numaram onda yok annemin telefonundan ulaşıyor bana, ben numaramı gizliye alıp arıyorum kendisini)

Aradım eski eşimi; bana dedi ki akşam sen kiminle geleceksin oğlanı almaya ve nasıl döneceksiniz dedi.

Bende arkadaşımla dedim. Bak LiLyaNa_ eğer erkek arkadaşınla geliyorsan oğlanı almaya sakın gelme dedi.

Bende bu tepkisine bayağı sinirlendim. Sen ne demek istiyosun dedim, ben senden daha fazla düşünüyorum oğlumu merak etme dedim.

Ben oğlumun yanında asla bir yalnış yapacak anne değilim dedim.

Hani ben söylim de ona göre dedi. Ayağını denk al gibi konuştu. Ben iyice sinirlendim ve seslerimiz yükselmeye başladı birbirimize.

Bana bağırırken hakaret küfür de havada uçuşuyor bu esnada tabi...

Ben ona telefon açtığımda demişim ki; benim o taraflarda işim var hazır oraya gelmişken oğlanıda alıcam demişim.

Buda kafasında kurmuş, ulan demiş acaba bu kimle gelecek oraya demiş oyuzden beni aramış sormak için.

İyide ben sana hasta ziyareti yapacağımı söyledim diyorum, hayır söylemedin diyor.

Söylesen ben neden 2 saat aradan sonra seni 2.kez arıyayım diyor.

Eski defterler ortaya geldi sonra kavgamızda.

Ben senden ne şartla boşandım eğer evlenirsen çocuğu senden alırım demedin mi dedi.

Sen benim umrumda bile değilisin dedi, ben ewlendiğin anda o çocuğu senden alırım üvey baba yanına vermem dedi.

Bende gücün varsa yaparsın açarsın velayet davasını alırsın dedim.

Hala geçmişte yaptığı pisliklerin içinde savaşıyor, ailesi bile özellikle babası eski eşim için bu bizim genlerimizden değil diyor.

O derece gözden çıkarmış adam. Şu dakka ölse gözümden bir damla yaş akmaz demişti benim babama.

Bana yaşattıkları öyle böyle şeyler değil. Burda anlatsam roman olucak cinsten şeyler.

Okadar bunaldım ki artık kızlar burda içimi dökmek istedim size.

Okuduğunuz için teşekkürler...

Son düzenleme:
Ortada somut birşey yokken kendini üzme, olur da öyle bi işe girişirse, açsın davasını, alamaz nasıl olsa.

Yaşadıkların epey zor..allah sabır versin, karşındakine de vicdan ve merhamet versin..
Ama lütfen bed dua etme. Oda bir annenin evladı..
Belli ki seni kıskanmış(ne hakkı varsa).Bu erkekler boşandıktan sonra kafayı yiyorlar..Ellerindekinin kıymetini bilmiyorlar..
Bu arada çocuğunuz eve gelince hali-tavrı nasıldı?

Allah ıslah etsin o adamı.

Çok üzüldüm adına canım ya, yaşında çok genç.. Allah sabır ve kolaylık versin.

ne olursa olsun tez vakitte ölmesi için beddua etme lilcim.tipik her boşanan ex koca tavırları bunlar...muhattabın çocuğunun babası değil dedesi ve ninesi olsun baksana vakit onlarla geçiriliyor gene babayla değil..

Boşanınca bi dert tutuyo bu pislikleride...
Hayır yarın bigün kendi evlenmicekmi?
eee o zaman ne olucak. sendemi böyle onu tehdit etmen gerek.
Lilli bence hiç muhatab olma. Ailesiyle muhatab ol. Çocukda zaten onlarda kalıyomuş.

Selam kızçeler...

Bir kaç gündür ciddi anlamda sıkıntılar yaşıyorum...

İsyan etmek istemiyorum ama zaten yorgunum beni daha fazla yoracak hiç bir şeye tahammül edemiyorum artık...

Para,mal,mülk,kırgınlık,kavga,gurur hiç ölmeyecekmişiz gibi yaşıyoruz bu saydıklarımın hırsına

kapılıpta karşımızdakinin kalbini çok rahatlıkla kırabiliyoruz artıkk...

Yo-rul-dum!!

Beni burda az çok tanıyanlarınız var, evlenip boşandım 2 yıl önce 5 yaşında da oğlum var ellerinizden öper :)

Eski eşimle hala sorunlar yaşamaktayım. :KK14:

Oğlum 6 aylık bebekken terkettim onu ailemin yanına geldim. (Sebeplerini anlatsam sayfalar yetmez)

Hemen boşanma davası açmadım çocuk var belki düzelir diye 3 sene bekledim onu ve 2 kez barıştık ama yine olmadı ve resmi anlamda boşandık 2 yıl önce.

Az öncede belirttiğim gibi oğlum büyüdü şu an 5 yaşında.

Oğlumun üzerinde hiçbir emeği yoktur kendisinin. Hatta oğlum 2 yaşlarında dedesine (yani benim babama) "baba" diye hitap ederdi benden duyduğu için.

Hal böyle olunca oğlum babasına ve baba tarafına karşı mesafeli ve soğuktu her zaman.

Daha önceleri görüyordu çocuğunu görmüyor değildi fakat ayda 1 falandı, ya da 2 ayda 1...

Şimdi şu son 1 senedir her hafta pazartesi günleri alıyor oğlumu 1 gece kalıyor orda ve ertesi günü getiriyorlardı.

Size her hafta alıyor diyorum ama sorun şu ki; oğlum babasına gitmek istemiyor.

Her almaya geldiklerini duyduğunda ben o ewe gitmek istemiyorum diye ağlama krizlerine giriyor şu son 5 aydır.

Hatta bu konuda bile beni ve ailemi suçladı, biz dolduruşa getiriyormuşuz çocuğu oyuzden gitmiyormuş oğlum oraya.

Ne dediysek bunun böyle olmadığını ikna edemedik öküze!!

Her neyse geçen hafta oğlanı aldılar yine ve bu sefer ağlayarak gitmedi çok sevindik çünkü aklımız kalıyordu bu sefer dudağını büküp gittiği için.

Ama anneme de demiş ki benim paşam "anneanne ben babama gidiyorum üzülmeyin tamam mı 1 gece kalıcam gelicem"demiş.

Annemde sen üzülmezsen bizde üzülmeyiz bitanem tamam demiş. Geçen haftamız bu şekilde sorunsuz geçti.

Bu hafta ise pazartesi günü oğlumu aldılar salı sabahı direk okula bırakacaklardı (Kreşe gidiyor oğlum)

Salı sabahı annemi aramış eski kayınpeder, demiş ki bizim paşa uyandı ama okula gitmek istemediğini

söyledi ve dede ben burda kalıcam, akşam beni götürürsün ewe diye söyledi demiş.

Annemde tamam X bey ben annesine söylerim demiş.

Annem aradı beni söyledi, annem biraz şaşırmış hani orda 1 gün daha kalmak istemesine çünkü oraya gitmemek için ağlama krizlerine yakınen şahit olduğu için,

Sesinden anladım o şaşırmışlığı..

Sonra oğlumu aradım bende sesini duyayım dedim, gayet keyifliydi daha da içim rahatladı.

Hatta eski kayınpederlede görüştüm, sizde biraz daha kalmak istemesi çok iyi gelişme çok sewindim dedim. Bizde öyle kızım dedi.

Biraz uzun oldu farkındayım ama olayın geçmişini net anlamanız açısından bunları yazmam gerekiyordu.

Gelelim canımı sıkan mevzuya.

İş yerinden arkadaşımız ameliyat oldu ve iş yerindeki diğer arkadaşların, iş çıkışı hastaneye ziyarete gideceklerini öğrendim.

Ve kaldığı hastaneninde eski kayınpederlerin ewine çok yakın olduğunu da öğrendikten sonra, aradım eski kayınpederi dedim ki;

Akşam o tarafa gelicem iş çıkışı hastaneye ziyarete, hazır oraya gelmişken oğlanıda alıp öyle dönücem ewe dedim.

Akşam iş yerinden geç geliyor adam çünkü o saatten sonra bırakması zor olur hazır gelmişken alayım dedim oğlumu..

Adam tamam dedi ben babannesine söylerim akşama hazırlar dedi.

Sonra eski eşimi aradım onada söyledim.

Buraya kadar bir sıkıntı yok...

Aradan 2 saat geçti, eski eşim annemi aramış LiLyaNa_ beni arasın demiş.

(Benim telefon numaram onda yok annemin telefonundan ulaşıyor bana, ben numaramı gizliye alıp arıyorum kendisini)

Aradım eski eşimi; bana dedi ki akşam sen kiminle geleceksin oğlanı almaya ve nasıl döneceksiniz dedi.

Bende arkadaşımla dedim. Bak LiLyaNa_ eğer erkek arkadaşınla geliyorsan oğlanı almaya sakın gelme dedi.

Bende bu tepkisine bayağı sinirlendim. Sen ne demek istiyosun dedim, ben senden daha fazla düşünüyorum oğlumu merak etme dedim.

Ben oğlumun yanında asla bir yalnış yapacak anne değilim dedim.

Hani ben söylim de ona göre dedi. Ayağını denk al gibi konuştu. Ben iyice sinirlendim ve seslerimiz yükselmeye başladı birbirimize.

Bana bağırırken hakaret küfür de havada uçuşuyor bu esnada tabi...

Ben ona telefon açtığımda demişim ki; benim o taraflarda işim var hazır oraya gelmişken oğlanıda alıcam demişim.

Buda kafasında kurmuş, ulan demiş acaba bu kimle gelecek oraya demiş oyuzden beni aramış sormak için.

İyide ben sana hasta ziyareti yapacağımı söyledim diyorum, hayır söylemedin diyor.

Söylesen ben neden 2 saat aradan sonra seni 2.kez arıyayım diyor.

Eski defterler ortaya geldi sonra kavgamızda.

Ben senden ne şartla boşandım eğer evlenirsen çocuğu senden alırım demedin mi dedi.

Sen benim umrumda bile değilisin dedi, ben ewlendiğin anda o çocuğu senden alırım üvey baba yanına vermem dedi.

Bende gücün varsa yaparsın açarsın velayet davasını alırsın dedim.

Hala geçmişte yaptığı pisliklerin içinde savaşıyor, ailesi bile özellikle babası eski eşim için bu bizim genlerimizden değil diyor.

O derece gözden çıkarmış adam. Şu dakka ölse gözümden bir damla yaş akmaz demişti benim babama.

Bana yaşattıkları öyle böyle şeyler değil. Burda anlatsam roman olucak cinsten şeyler.

Okadar bunaldım ki artık kızlar burda içimi dökmek istedim size.

Ben hiç bir zaman mutlu olamıcam. Yaşım 26 genç olabilirim fakat bu adam hayatta olduğu sürece bana huzur yok.

Allah'tan tek duam; tez zamanda ölmesi.

Okuduğunuz için teşekkürler...
canım allah yardımcın olsun, ne kadar kötü niyetli bir adammış çocuğunun babası, bir anneyi evladından ayırmayı düşünmek bile vicdansızlık.. :( sen yine de beddua etme, belli çok dolmuşsun, canını çok sıkmış o adam ama yine de Allaha havale et. Allah sabırlar versin, seni evladından ayırmasın..

kendini boşuna yıpratmışsın..öyle düşünüp aramış sende yok deyip kapatsaydın telefonu..geçmişiniz kötü olduğu için küçük bir tartışmada eskiler yenileniyor...öyle ölsün falan deme..Allah a havale t...inşallah herşey düzelir..yaşın çok genç oğlun biraz büyüyünce evlenebilirsin..

Ortada somut birşey yokken kendini üzme, olur da öyle bi işe girişirse, açsın davasını, alamaz nasıl olsa.
Alamaz ama pislik çıkartmak değil mi alır vermez çocuğu.
Bu sefer oğlumun psikilojisi ne olucak.
Yaşadıkların epey zor..allah sabır versin, karşındakine de vicdan ve merhamet versin..
Ama lütfen bed dua etme. Oda bir annenin evladı..
Belli ki seni kıskanmış(ne hakkı varsa).Bu erkekler boşandıktan sonra kafayı yiyorlar..Ellerindekinin kıymetini bilmiyorlar..
Bu arada çocuğunuz eve gelince hali-tavrı nasıldı?
İyidi oğlum bir ters durum yoktu. Anne seni çok özledim dedi okadar, kendim kalmak istedim dedi.
Ben öyle annenin evladının içine edeyim.
Hiç biri masum değil.
İlk ewlendiğimiz zaman 18 ay birlikte oturdum ben ailesiyle, anasıda az çektirmedi bana.
O ölmeden bana rahat yüzü yok.
Allah ıslah etsin o adamı.

Çok üzüldüm adına canım ya, yaşında çok genç.. Allah sabır ve kolaylık versin.
Aminnn tşk ederim :KK14:
Aman lilyana ısırcak köpek dişini göstermez

adamın tek derdi senin huzurunu kaçırmak

onu üzülmeye değmez bile

kendini üzdüğünle kalırrrrr
Yaseminn hep oğlumu öne sürdükçe bana mutluluk huzur haram, bu bariz ortada artık.
Boşanınca bi dert tutuyo bu pislikleride...
Hayır yarın bigün kendi evlenmicekmi?
eee o zaman ne olucak. sendemi böyle onu tehdit etmen gerek.
Lilli bence hiç muhatab olma. Ailesiyle muhatab ol. Çocukda zaten onlarda kalıyomuş.
Ben asla evlenmicem diyor.
Ben çocuğu yaptım bana yetti daha evlenmem diyor pisliğe bak laflara bak şerefsizin...

Alamaz ama pislik çıkartmak değil mi alır vermez çocuğu.
Bu sefer oğlumun psikilojisi ne olucak.

İyidi oğlum bir ters durum yoktu. Anne seni çok özledim dedi okadar, kendim kalmak istedim dedi.
Ben öyle annenin evladının içine edeyim.
Hiç biri masum değil.
İlk ewlendiğimiz zaman 18 ay birlikte oturdum ben ailesiyle, anasıda az çektirmedi bana.
O ölmeden bana rahat yüzü yok.

Aminnn tşk ederim :KK14:

Yaseminn hep oğlumu öne sürdükçe bana mutluluk huzur haram, bu bariz ortada artık.

Ben asla evlenmicem diyor.
Ben çocuğu yaptım bana yetti daha evlenmem diyor pisliğe bak laflara bak şerefsizin...

Kimsenin ahı kimsede kalmaz
Rabbimin hesabı çok ağır. Ama olsun sen genede bunlara takıpta kendini hasta etme..

canım allah yardımcın olsun, ne kadar kötü niyetli bir adammış çocuğunun babası, bir anneyi evladından ayırmayı düşünmek bile vicdansızlık.. :KK43: sen yine de beddua etme, belli çok dolmuşsun, canını çok sıkmış o adam ama yine de Allaha havale et. Allah sabırlar versin, seni evladından ayırmasın..
Aminn canım inşallah hiç ayrılmayız...
kendini boşuna yıpratmışsın..öyle düşünüp aramış sende yok deyip kapatsaydın telefonu..geçmişiniz kötü olduğu için küçük bir tartışmada eskiler yenileniyor...öyle ölsün falan deme..Allah a havale t...inşallah herşey düzelir..yaşın çok genç oğlun biraz büyüyünce evlenebilirsin..
Bana ayağını denk al tarzında ukalaca konuşunca bende sert tepki verdim.,
Çünkü bana hesap soramaz ve oğlunu düşünmeyen anne muamelesi yapamaz bana.
Yana yakala evlenmek değil amacım zaten fakat zaten hayatımın içine etti bırak artık beni ya, oğlunuda istediğin zaman görüyosun, mahkeme kararınada uymuyorum ben relaks yanii istediği zaman görüyor.
Ama o mutsuzluk ve huzursuzlukla besleniyor resmen.

hı hı öyle olur hep. evlenicek kendime birini bulamıyorum diyemezki :KK14:
Hay ağzını öpeyim senin çok doğru..
Kimsenin ahı kimsede kalmaz
Rabbimin hesabı çok ağır. Ama olsun sen genede bunlara takıpta kendini hasta etme..
Elimde değil, hep oğlumla ilgili bir tehdit.
3 sene bekledim onu kara kaşına kara gözüne mi, oğlumu kaybetmemek için.
Şimdi diyorum ki ne kadar aptalmışım.
O 3 sene beklemeye bile değmezmiş şerefsizzz...

Hay ağzını öpeyim senin çok doğru..

Elimde değil, hep oğlumla ilgili bir tehdit.
3 sene bekledim onu kara kaşına kara gözüne mi, oğlumu kaybetmemek için.
Şimdi diyorum ki ne kadar aptalmışım.
O 3 sene beklemeye bile değmezmiş şerefsizzz...
ayrıcada senin evlenmene ne demeye karşı tüm hayatını yalnız mı geçireceksin?

Bu kadar irtibat içinde olmanız hoşuam gitmedi
belki cocuk için ama
cocuk okula gitmek istemiyorum diyip ne hakla he he derler?
ayrıca o pazartesiden salıya mahkeme kararımı oyle?
cocugun duzenını bozmak ıcın?

ayrıcada senin evlenmene ne demeye karşı tüm hayatını yalnız mı geçireceksin?
Bana diyo ki sen zerre kadar umrumda bile değilsin,
Git istersen 50 tane kişinin altında yat umrumda değil.
Ben oğlumu alırım senden evlendiğin anda diyor.
Üvey baba yanına vermem diyor.
Bence gücün varsa alırsın açarsın ozaman velayet davasını dedim.

Bana diyo ki sen zerre kadar umrumda bile değilsin,
Git istersen 50 tane kişinin altında yat umrumda değil.
Ben oğlumu alırım senden evlendiğin anda diyor.
Üvey baba yanına vermem diyor.
Bence gücün varsa alırsın açarsın ozaman velayet davasını dedim.
kendini baba sanıyor heralde.
Kendisi manyak onu biliyor kimse onla evlenmez onunda farkında
Sana salça oluyor o yüzden..
Nafaka alıyormusun

Bu kadar irtibat içinde olmanız hoşuam gitmedi
belki cocuk için ama
cocuk okula gitmek istemiyorum diyip ne hakla he he derler?
ayrıca o pazartesiden salıya mahkeme kararımı oyle?
cocugun duzenını bozmak ıcın?
Ben o şahısla çok irtibat içinde değilim.
Alacakları gün ararlar okadar.
Diyorumya ilk defa böyle birşey oldu ve oğlum 1 gün daha kalmak istedi orda.
Ve ayrıca eski eşim şu an oto yıkamacılık işi yapıyor ve izin günleri pazartesi.
Ben ona dedim, şu an kreşe gidiyor diye haftaiçi alıyorsun ama.
Bu çocuk ilkokula başladığı zaman haftaiçi almayı unut devamsızlıktan kalır ve en önemlisi derslerinden geri kalır dedim.
Şu an kreşte diye haftaiçi almasına sesimi çıkartmıyorum anlayacağın ve ben mahkeme kararına uymuyorum.
Kiii o öküz hayatta uymaz ben uymasını istesemde.

Back
X