Tadilat, ustalar vs.

Ya bu adamlar size hayır işi mi yapıyor?? Verdikleri hizmet karşısında ücret alıyorlar.. Ve bu hizmeti de adam gibi vermeliler.. Bu nasıl iş.. Doğru düzgün çizim olmadan fikir alışverişi olmadan işe başladığını da yeni gördüm.. Adamı arayıp siz ne kadar kaba davranıyorsunuz ben sadece isteğimi söyledim fikrim değişti ve size söylemek en doğal hakkım şeklinde konuşun.. İstemiyorlarsa başkaları da var yani millet iş kovalıyor şu dönemde.. Paranızla rezil mi olacaksınız başka usta mı yok

nefret ettiğim kesim.
huyuna gitsen kendilerini bir halt sanıyorlar.
gitmesen içine sinmiyor sıfır işçilik yapıp bırakıyorlar.
bu yaz usta işim çoktu, nazlarıyla oynamaktan imanım gevredi. daha yeni bu hafta birinin peşinde perperişan üşütüp hastalandım.
bana dini imanı para olmayan bir usta daha denk gelmedi.
bir arkadaş yazmış, en iyisi profesyonelle (mimarla) çalışmak.

Kesinlikle öyle. Bende ustalarla başedemeyeceğimi anlayınca Ankarada bir mimarla anlaştım. Anahtarı verdim çıktım. Çok içime sindi, onlar neyi nereden uygun alacağını bildiği için çok da pahalıya gelmedi, her işi ehline bırakmak lazım.

Kimdir bilgi verir misiniz

Sürekli fikir değiştirsem bu durumda eşim bana kızardı yani arama mesaj atma ayıp olur kararını verip öyle konussaydik baştan diye bende çok kararsizimdir ama ayıp olurdu gerçekten işini yapmakta geç kalsalar kizariz erken gelseler kizariz sizin yuzunuzden de işleri aksar bir tek size iş yapmiyor sonuçta o usta dediğiniz kişiler keşke net bir fikirle istediğinizi belirtseydinz

ses cikarmayip kafalarina gore davransinlar da istemiyorum

Davranırlar. Ustalar heep kafalarına göre davranırlar. Burada eşi usta olanlar kusura bakmasınlar ama gerçek bu.

İnsanlar mimara iş yaptırmak daha pahalıya patlar gibi düşünüyorlar ama gerçekten bir farkı yok. Çünkü malzemecilerle çok daha iyi anlaşmaları oluyor genelde.
Bu adama banyo yaptırmayı da düşünmüşsünüz mesela. Herhangi bir mimarlık firmasının banyo kalemleriyle ilgili bağlantıları bir mobilyacıdan daha fazladır ve daha uyguna ya da aynı fiyata gelir zaten.
Birkaç yerden fiyat alıp bir mimarlık firmasıyla anlaşın. Ustalarla siz değil onlar uğraşsın

Pff eski konuymuş. Mutfağınız hayırlı olsun diyeyim bari :)

Okurken bıle ruhum daraldı .Bıraz fazla streslısınız sanırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…