Tacize uğradım hamilelikten korkuyorum

Parem valla bende gercek olmamasini umuyorum ama biryandan da tutarsizliga bakinca salak yerine koyuyorlar resmen ya
yardim etsek napabiliriz inan onu bile bilmiyorum
Yardım için bir kaç yorum yazdım bütün yolları kapatıyor sonra diyor ki fikir almak için açtım yada diğer buna benzer.konular da aynı Iyide bütün fikirlerin onu ne duvar örer engel olur bir bahane.bulursan nasıl yardim yapalım
Polise git gitmem küçük yer ailem var o kadar kolay mi diyor
Test yap alda diye yazdim kucuk yer herkes birbirini bilir diyor
4 aydır adet oluyorum diyor ya hamileysem diyor
Tecavüze uğramış dediğine göre doğruysa onunla.ilgili tek lafı sözü yok
O zaman nasıl yardim yapacağız ve.bu.konu niye açıldı
Anlamadım valla

Aynen birde hamile olsa niye regl olsun azda olsa bir bulanti bir belirti karnin sismesi bunlari neden soylemiyor
insani darartmaktan baska care yok suan da ilk konu tabikide tecavuz ve polise gitmek olmali
ama karsindaki alayci konusunca sende bosveriyotsun

Konu baslıgı taciz,icerik tecavüz,olay özeti 4 aydır regl olan ama memesi de büyüyen ve kalp atısını cihazsız duyabilen dilek random cok fakesin
Hareket hissedip kalp atışı sanıyor da olabilir. İşi paranoyaya dökmek istemem ama 9 ay regli olup doğuran kadın da var

İlk gebelikte bebeğimi 22 haftada hissetmiştim galiba. O da belli belirsiz, kıpırtı bile denemez. Elini karnına koyup Kalp atışı hissetmen imkansız diye söylüyorum bunu.
Regl olarak hamile kalanlar var elbet, 4 aydır hamileysen eczane testlerinde sonuç çıkar. Onlardan edinebilirsin. Küçük ilçede yaşıyorsan illa bi şehre uğradığın zaman olur. Ordan alabilirsin ya da sana bunu yapan kimse yakasına yapış alsın.
Olay zamanı polise gidip şikayetçi olabilirdin. Sana zarar vermiş olması korkunç. Psikolojini mahvetmiş olmalı. Yaşın küçükmüş kaç bilmiyorum ablana bu durumu anlatman en doğrusu o sana yardım edebilir. Arkadaş dediğin kişi neden böyle bi şey yaptı? Sonrasında hiç konuşmadınız öı? Bu adli bi vaka

Dün gece ağlarken ablam geldi konuştuk dinledi bu sabah test aldı bana sonuç negatif çıktı öğleden sonra da karakola gidip ifade vericem ikisinden de şikayetçi olucam. Bana inanıp cesaretlendirdiginiz için çok teşekkür ederim ben diğer türlü düşünmekle kendimi yiyip bitiriyordum birşey yapamiyordum elimden birşey gelmiyordu. Şimdi bir nebze de olsa rahtlicam inşallah hakettikleri cezayı alırlar artık tek isteğim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…