Tacize uğradım hamilelikten korkuyorum

Ne düşünürseniz düşünün ama ben bedenimi ortaya koyarak böyle ağır bir durumu oyuncak hâline getirecek biri değilim sürekli okudum herşeyi araştırdım eğer hamileysem diye düşünüp hergun kafayı yedim yazılan yazilari okudum belki yorumların faydası olur diye ama sonunda emin olmak istedim çünkü benim yaşım küçük ve ben bu durumu kaldıramıyorum emin olmak istedim öyleyse de değilse de yardımcı olunmasını istedim. Korkularımı bilemezsiniz ne yaşadığımı bilemezsiniz kalbiniz sadece inanmak istediklerinizle dolmuş insanların yaşadığından çok anlatmasına bakıyorsunuz zaten utandigim aynada yüzüme bakamadigim bir durum bu bedenimi kaybettim hâlâ diyorsunuz ki fakr helal olsun gerçekten ya
Iyi güzel yazmışın ama biz ne yapalım peki nerden bilelim senin hamile olup olmadığını
Biz hamilesin yada değilsin deyince ne olucak
Sen kendi hayatını aileni biliyorsun

Küçük ilçe diye daha kaç ay bekleyeceksin o çocuğu o ilçe de dogurucaksin madem doğru gidip eczaneden test almaya korkuyorsun peki hem ailene ne diyeceksin hem millete

Bide küçük ilçe milletten korkuyorsun arkadaşının sevgilisiyle nasıl yalnız kaldın

Not
(Konu sahibinin aciklamasina karsin yazıyorum
Ailen korkusu var millet baskısı var herkes birbirini tanıyor küçük yer laf söz olucak o yüzden sordum soruyu vay efendim o bu demeyin kızlar )

Henüz 30 dk önce katılmış, tecavüze uğradığını ve dört aydır regl olmadığını söylüyor zaten makul biri ilk regli gecikince test yapardı. Dört ay geçmiş, meme uçları değişmiş hamilelikten korkuyorum diyor. Detaylar bana fazla absürt geldi bence fake
Regli gecikmemis ki reglde oluyom demis

arkadaslar elinizi gobeginize koyunca kalp atisinizi hissedersiniz ondan bahsediyor kalp atisi duyuyorum diye belliki yasi kucuk eger dogruysa yasadigi cok uzucu
polise gidin o pisligin yaptigi yanina mi kalacak
hamile olman imkansiz ayrica 4 aydir regl oluyormussun ama eczaneden bir test al ve gozunle gor

arkadaslar elinizi gobeginize koyunca kalp atisinizi hissedersiniz ondan bahsediyor kalp atisi duyuyorum diye belliki yasi kucuk eger dogruysa yasadigi cok uzucu
polise gidin o pisligin yaptigi yanina mi kalacak
hamile olman imkansiz ayrica 4 aydir regl oluyormussun ama eczaneden bir test al ve gozunle gor
Çok teşekkür ederim bir nebze de olsa cesaret verdiniz bana elimden geleni yapicam

Iyi güzel yazmışın ama biz ne yapalım peki nerden bilelim senin hamile olup olmadığını
Biz hamilesin yada değilsin deyince ne olucak
Sen kendi hayatını aileni biliyorsun

Küçük ilçe diye daha kaç ay bekleyeceksin o çocuğu o ilçe de dogurucaksin madem doğru gidip eczaneden test almaya korkuyorsun peki hem ailene ne diyeceksin hem millete

Bide küçük ilçe milletten korkuyorsun arkadaşının sevgilisiyle nasıl yalnız kaldın

Not
(Konu sahibinin aciklamasina karsin yazıyorum
Ailen korkusu var millet baskısı var herkes birbirini tanıyor küçük yer laf söz olucak o yüzden sordum soruyu vay efendim o bu demeyin kızlar )
Bakın en başta söyledim zaten ben ablamla yaşıyorum onun yanındayım aynı zamanda okuyorum da ben bu olay okuldan sonra geldi başıma arkadaşım ısrar etti buluştuk işim çıktı dedi gitti olaylar bu raddeye geldi ben çok sık gorusmuyordum zaten şimdi şunu da sorarsınız eminim neden ablanla yaşıyorsun diye benim ablam kaldığımız ilçede görev yapıyor ama ailemle konuşmuyor benim okulum da onun evine yakın olduğu için ben onunla kalıyorum. Yinede cevap verdiğiniz yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim bu durumla nasıl başa çıkılacağını bilmiyorum yanlış birşey soylediysem kusuruma bakmayın

Bakın en başta söyledim zaten ben ablamla yaşıyorum onun yanındayım aynı zamanda okuyorum da ben bu olay okuldan sonra geldi başıma arkadaşım ısrar etti buluştuk işim çıktı dedi gitti olaylar bu raddeye geldi ben çok sık gorusmuyordum zaten şimdi şunu da sorarsınız eminim neden ablanla yaşıyorsun diye benim ablam kaldığımız ilçede görev yapıyor ama ailemle konuşmuyor benim okulum da onun evine yakın olduğu için ben onunla kalıyorum. Yinede cevap verdiğiniz yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim bu durumla nasıl başa çıkılacağını bilmiyorum yanlış birşey soylediysem kusuruma bakmayın

taciz mi tecavüz mu ne yaşadınız bilmiyorum 4 aydır adet görüp hamile olamazsınız
test yap diyoruz ona bir cevap söyle yap diyoruz ona bir cevap herşeye bir bahane yada cevap var
polise git diyoruz ona bir cevap
simdi de abla cıktı peki size iyi geceler

Yaklaşık 4 ay önce arkadaşımın sevgilisi tarafından tecavuze uğradım neler olduğunu çok net hatirlamasamda hayal meyal birşeyler var hamilelikten korkuyorum bunun sebebi de karnimda kalp atışı hissediyorum ama bana mı ait yoksa bir bebek mi var bilmiyorum ayrıca gogusumde farklılık var ucu büyüdü. Ama 4 aydır regl de oluyorum.bu durumdan çok utanıyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
kalp atışı karnında hissetmek bağırsaklarında gaz birikmesinden olur. zaten regl oluyosun. bu kadar katı ailen varsa 4 aydır ne bekliyosun 9 a tamamlayıp doğurmayı mı?
inanmadım konuya, gerçekten mağdur kadınlara hakaret resmen

Henüz 30 dk önce katılmış, tecavüze uğradığını ve dört aydır regl olmadığını söylüyor zaten makul biri ilk regli gecikince test yapardı. Dört ay geçmiş, meme uçları değişmiş hamilelikten korkuyorum diyor. Detaylar bana fazla absürt geldi bence fake
Regl oluyormus yalnjz

Ikiz bebuklerle bunu ben dahi hissetmedim cok dehaca bisey 😂🤰🏻
Magnim üzülüyorum biliyormusun
Yanı bir şey diyorlar bunun doğru olmayacağını bile bile dile getirip bide bizlersen yardım istiyorlar şimdi bu konunun nesine nasıl yardim edilecek gel anla amannnn dalgamı boş vakit mi diğer konu da dediğin gibi sıcaklar mi adını sen koy

Magnim üzülüyorum biliyormusun
Yanı bir şey diyorlar bunun doğru olmayacağını bile bile dile getirip bide bizlersen yardım istiyorlar şimdi bu konunun nesine nasıl yardim edilecek gel anla amannnn dalgamı boş vakit mi diğer konu da dediğin gibi sıcaklar mi adını sen koy
Parem valla bende gercek olmamasini umuyorum ama biryandan da tutarsizliga bakinca salak yerine koyuyorlar resmen ya
yardim etsek napabiliriz inan onu bile bilmiyorum

X