- 27 Mart 2019
- 28.988
- 103.468
- Konu Sahibi Dilekndhxjrbdj
Iyi güzel yazmışın ama biz ne yapalım peki nerden bilelim senin hamile olup olmadığınıNe düşünürseniz düşünün ama ben bedenimi ortaya koyarak böyle ağır bir durumu oyuncak hâline getirecek biri değilim sürekli okudum herşeyi araştırdım eğer hamileysem diye düşünüp hergun kafayı yedim yazılan yazilari okudum belki yorumların faydası olur diye ama sonunda emin olmak istedim çünkü benim yaşım küçük ve ben bu durumu kaldıramıyorum emin olmak istedim öyleyse de değilse de yardımcı olunmasını istedim. Korkularımı bilemezsiniz ne yaşadığımı bilemezsiniz kalbiniz sadece inanmak istediklerinizle dolmuş insanların yaşadığından çok anlatmasına bakıyorsunuz zaten utandigim aynada yüzüme bakamadigim bir durum bu bedenimi kaybettim hâlâ diyorsunuz ki fakr helal olsun gerçekten ya
Biz hamilesin yada değilsin deyince ne olucak
Sen kendi hayatını aileni biliyorsun
Küçük ilçe diye daha kaç ay bekleyeceksin o çocuğu o ilçe de dogurucaksin madem doğru gidip eczaneden test almaya korkuyorsun peki hem ailene ne diyeceksin hem millete
Bide küçük ilçe milletten korkuyorsun arkadaşının sevgilisiyle nasıl yalnız kaldın
Not
(Konu sahibinin aciklamasina karsin yazıyorum
Ailen korkusu var millet baskısı var herkes birbirini tanıyor küçük yer laf söz olucak o yüzden sordum soruyu vay efendim o bu demeyin kızlar )